Cum te poți distra cu prietenii și cu WU XING?

Știi serile cu ”băjeții”, ca să zic așa? Nu le știi? Nu se poate. Sunt serile alea când te strângeai pe la cineva pe-acasă și vorbeați ca nebunii despre orice. Cam cum fac acum unii YouTuberi când spun că fac un podcast. Stau la taclale pe diverse subiecte.

Așa și noi, încă de prin liceu. Am fost vreo șase la începuturi. Apoi am rămas cinci, așa e când unul își găsește iubită. Apoi patru. Încă unul prins în mrejele dragostei. Și exact ca-n cântecul cu ”10 negri mititei” am rămas ba trei, ba doi, ba… singur. Atât de singur! 🙂

Asta până mi-am găsit și eu o iubită. Da, șase prieteni ca șase cai frumoși, adevărați armăsari. Acum, foști armăsari, na. Și care aveau, fiecare, niște frumoase iubite. Pentru un timp, că se mai și căsătoreau. Apoi, intervine dorul de ceilalți. Și începeam să ne vedem unul câte unul, apoi câte trei, când soțiile nu sunt acasă. Da, am uitat să menționez că iubitele devin soții, de cele mai multe ori.

Gașca noastră, oricât de diferită ne-am dori-o noi, urmează același pattern ca toate celelalte găști de ”băjeți” ce trec prin ale vieții valuri și ”sfârșesc” la o bere când și când. Pe unde se poate, că unii mai au și copii. Ce se mai grăbesc unii! Dar, de-aia e mișto când ne mai vedem, pentru că suntem diferiți. Și cu toate astea, ne ies niște chestii tare faine.

De exemplu la ultima întâlnire, de acum câteva zile, ne-am strâns pe la John. Apropo, din formula de șase, din liceu, am rămas patru: John, Rițu, Sclavu și Bibanu. Astea sunt numele de scenă. Eu sunt Bibanu. Fiecare poreclă are povestea ei. Chiar și John, pentru că nu-l cheamă tocmai Ion pe John. In fine…

Ne comandăm noi niște mâncare chinezească de la WU XING, ca să meargă cu niște bere ce ce o aveam deja acontată de ceva timp și pusă la rece acolo unde-i stă bine de tot berii, la frigider. Și dă-i cu Furnicile, dă-i cu Urechi de Lemn, cu pui iute și alte vite pe pliți încinse. Da, suntem mari fani ai mâncării chinezești. Nu lipsește niciodată de la o astfel de ”întrunire”.

Superblog-SharePlay-800x800px-768x768

Cum ne imaginam, deja, că va fi o “întâlneală” destul de lungă, având în vedere că toți aveam ”bilet de voie” de-acasă, ne-am comandat, nici mai mult, nici mai puțin, decât vreo 12 cutii de mâncare. Și din vorbă-n vorbă, ne-am simțit brusc foarte glumeți, așa că ne-am decis ca în cutiile goale rămase de la mâncare să punem niște bilețele pe care fiecare să scrie câte o glumă în chip de ”roast” pe modelul ăla de la americani.

Tema? Să facem mișto unii de ceilalți, fără să se supere careva, dar pe sistem chinezesc, cum ar veni. Erau 12 cutii, în fiecare se puneau câte două bilețele cu glume diferite, pe care le extrăgea fiecare cu bețișoarele, când îi venea rândul. Și, dacă tot erau multe cutii goale, am făcut un fel de bloc cu 11 etaje, aleator, și i-am zis Glume de pe Scară.:)

Cum unul dintre noi era YouTuber ”cu acte în regulă” am și filmat toată nebunia asta ca să-i mai crească și lui canalul, dacă tot era vorba de hăhăieli și calitate premium. Asta chiar era o glumă! Probabil că te-ai fi așteptat să chemăm femei, să bem pâna cădem pe jos și… nu frate, noi suntem pe old-school, dar ne adaptăm la tot ce e nou, ce e în trend, am lăsat băutele din liceu.

Și ca să mai dezmorțesc un pic, și aici, atmosfera, mai iau o gură de bere și arunc câteva din glumele pe care le-am auzit la întâlnirea găștii:

– Știi, John, de ce naiba nu ți se văd pătrățelele de pe abdomen?
– Pentru că am burtă?

– Și asta, dar pentru că ție ți se văd… pachețelele cu legume!

 

– Rițule, știi de ce mama ta te-a făcut clăpăug?

– ?

– Pentru că de urechi de lemn nu auziseră încă.

 

– Bibane, știi de ce bărbații se scarpină des, jos?
– Zi-mi tu!

– Pentru că dacă s-ar fi scărpinat sus ar fi fost de la furnicile din copac!

 

– Sclavule, de ce crezi tu că ești iute la mânie?
– ?

– Pentru că PUI IUTE la suflet!

 

– John, de ce crezi că dintre toți de aici, tu ai avut-o cea mai mică?
– Ce, mă?

– Porția de orez WU XING, mă, ce credeai?

 

– Rițule, știi ce ești tu când stai tolănit vara pe plajă?
– ?
– Vită pe plită încinsă!

 

– Bibane, știi bancul cu TUSHIN?
– ?

-Tu și-n 2017 te mai uiți la Home Alone în decembrie?

 

– Sclavule, cum se numește o rață cu fițe?
– ?

– Fără nicio legătură cu soția ta, rață cu bamboo!

 

Bineînțeles că a fost o noapte pe cinste, a ieșit un clip bun și am dat cu SHARE în stânga și-n dreapta pe rețelele de socializare, pentru că aveam deja o oarecare notorietate de data trecută, când Bibanu făcuse un clip tot legat de WU XING:


Cam așa ne-au fost de ajutor, nouă, cele doisprezece cutii pline cu glumițe dulci-acrișoare, din care am redat aici numai pe cele cumințele, ca să nu ne auzim vorbe la… da? 🙂

Profit de ceea ce v-am zis mai sus ca să vă invit să vă bucurați și voi de campania SHARE&PLAY (vezi link-u) a celor de la WU XING, pentru că dacă ai poftă de mâncare chinezească, de ce să n-o faci într-un mod friendly? Așa, sigur vei avea parte de jocuri distractive, premii și una dintre cele mai gustoase feluri de mâncare.

Apropo de premii, cei de la WU XING, oferă un Huawei P10 Lite, ca și mare premiu, plus alte premii mai mici, săptămânale. Pentru asta trebuie să comanzi mâncare de la ei, știu că o faci deja, dar fă-o în grup, dacă pot spune așa. 🙂

Practic, comandă în grup, fie online, telefonic sau prin aplicație, pentru tine și alți trei, patru, cinci, zece prieteni sau colegi de la job, îți alegi una dintre cele patru provocări: 1 metru, E Mo Jhi, Lotus sau Dragoniada. Niște tips&tricks despre cum să te distrezi cu niște cutii goale rămase de la mâncarea savurată, faci o fotografie și o încarci pe site pentru jurizare. Nice, nu?

Mai ai timp până pe 15 decembrie 2017, să te înscrii și să câștigi ceva premii săptămânale sau poate chiar premiul ăla mare, cine știe? 🙂

 

Provocări!
Provocări!

 

 

Articol scris cu poftă pentru WU XING și SuperBlog 2017


 

 

2 Replies to “Cum te poți distra cu prietenii și cu WU XING?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *