Tu ce cadou special ai pregatit?

Vine Craciunul! De câte ori nu te trec fiori pe şira spinării ştiind ca odată cu venirea sărbătorilor de iarnă trebuie să pregăteşti in buget serios şi pentru a face cadouri de bun gust celor cu care colaborezi sau, dacă ai oameni cu care lucrezi, celor ce ți-au ținut business-ul pe un trend ascendent şi anul ăsta.

Dacă unii aleg să dea prime în bani, de cele mai multe ori este recomandat ca bucuria unui bonus în bani să fie completată de primirea unui mic cadou, cadouaş ori cadouleț, coş cu bunătațuri sau coşuri Crăciun, spune-i cum vrei, care să poposească drăguț pe birou sau în locul în care-şi desfăşoară activitatea angajatul sau partenerul tău. E Crăciunul, deci e liber la cadouri, fie mari, fie mici.

Cadourile sunt prilej de bucurie, indiferent dacă vorbim de un cozonac şi o sticlă de vin sau de un mix de praline de ciocolată, panettone şi vin spumant. Iar dacă un astfel de coş de sărbătoare ceezi că nu aduce un strop de fericire, te înşeli. Orice atenție este binevenită în luna Decembrie, făcând ca relațiile să se închege şi mai bine, să fii apreciat şi mai mult sau să pui bazele unor parteneriate viitoare, recomandat fiind de cei cărora le-ai făcut micile cadouri dulci.

Imi aduc aminte anul trecut când am primit o grămadă de cadouri de la job, tocmai pentru că am făcut un fel de Secret Santa între noi, toți angajații, inlusiv cei “de mai sus”. A ieşit foarte funny, pentru că dincolo de jucărioare, prostioare şi idei tâmpițele, în cazul unora, am primit fiecare câte un coş special de la un Moş ce ne-a vizitat, înconjurat fiind, nu de reni, ci de Crăciunițe în ținute extrem de sexy, ce ar fi topit instant toată zăpada de-afară, dacă ar fi fost.

Screenshot_2017-11-26-21-58-37-1
CadoulSpecial.ro

Dacă zăpadă n-a fost, am avut parte, în schimb, de valuri de căldură ce veneau odată cu acele Craciunițe ce împărțeau coşurile cu bunătăți. Desigur că mulți dintre noi şi-ar fi dorit câte un astfel de “ajutor” în locul coşului, dar… asta rămâne de povestit pentru altădată.

In concluzie, intră pe CadoulSpecial.ro şi comandă din timp, ceva cadouri dulci şi nu numai, pentru cei dragi, pentru cei cu care colaborezi, pentru colegi sau pentru oamenii din business-ul tău. E prilej de bucurie şi este al naibii de bine să alimentăm această bucurie ori de câte ori avem acest prilej. Un buget decent, special creat pentru astfel de evenimente, o să-ți aducă o grămadă de beneficii pe termen lung, cu mu,t mai multe decât dacă ai oferi o sumă de bani, ce sigur va trece neobservată daca va fi de valoare unui astfel de coş.

Deci, tu ce ai comandat pentru sărbătorile de iarnă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.