Știai că Hotmama.ro este un magazin online dedicat viitoarelor mămici?

N-aș fi crezut vreodată că voi scrie despre viitoarele mămici, sau despre mămicile care sunt de curând mămici și care alăptează. Vin din perspectiva unui tătic de fată. Fii-mea are 11 ani acum Practic în urmă cu 12 ani începe ”nebunia”. Adică am trecut prin toate etapele și situațiile normale (cică!) pe care ar trebui să le simtă cei care devin părinți.

A fost o experiență la începuturi pe care e musai să o trăiești Live, nu să ți-o închipui. E greu, e ușor, e frumos, este și urât, este cu bucurie, este și cu griji, este despre noi, despre viață, despre mama și despre tata. DAR este și despre haine de gravidă și haine de alăptare (maternitate), iar aici vor fi mereu discuții. DIn partea ei, bineînteles. O știi pe aia cu: ”Mie nu-mi mai vine nimic, m-am îngrășsat și nu am de unde să îmi iau haine?”. Dacă da, sau ești pe cale să afli, citește articolul până la capăt.

Mama este cea dintâi implicată în această ”nebunie a naturii”, iar noi, tații, soții, trebuie să facem tot ce putem pentru ca ei să-i fie cât mai ușoară experiența asta de a deveni mămică și apoi când va fi deja mămică, la fel, să o ajutăm cât putem de mult.

Pe vremea mea de tătic de început nu exista așa de multă informație ca acum. Nu exista un mediu online din care să înveți în timp real atât de multe, iar ofertele despre tot ce însemna o viitoare mămică și un viitor copil, erau de-abia la început, iar variantele cele mai la încemână erau hypermarketurile.

Acum, în plină eră digitală a magazinelor, da, mă refer la cele online, este mult mai simplu să alegi ceea ce ai nevoie și mai mult decât atât, se trece dincolo de nevoie, cu lejeritate, având la dispoziție o gamă foarte variată despre tot ce implică o graviduță sau mămici cu nou-născuți.

Intâmplarea și providența au făcut ca în jurul meu să avem câțiva prieteni care vor fi părinți. Așa că am făcut un pic de research cu fiecare dintre tați, pe net, să vedem ce oferte avem în prezent despre așa ceva. Cum eu mă ”desfășor” prin online cu lejeritate, mare mi-a fost mirarea să văd că pe site-urile, blogurile sau magazinele online pe care mai aruncam câte un ochi, să regăsesc câte ceva despre graviduțe.

hotmama.ro
hotmama.ro

Dacă pe Mujer.ro sau pe Chic-Elite.ro am găsit (și mi s-a părut normal să găsesc) câte un post/articol despre oferta celor de la Hotmama.ro (inclusiv bannere) care vine în întâmpinarea nevoilor și cerințelor gravisuțelor, cât și a mămicior care alăptează cu ținute adecvate, pentru toate ocaziile (inclusiv haine de ocazie pentru cununii civile, pentru că așa cum știm, destul de multe graviduțe devin mirese chiar când e pe cale să vină pe lume un bebe).

Bună treabă fac cei de la Hotmama.ro pentru că fac astfel de pateneriate în online. Eu, dacă aș fi în echipa lor de marketing, sau dacă am face un parteneriat ca blogger ambasador al lor, aș merge pe cât mai multe astfel de site-uri (conform bugetului, desigur, cât și a relațiilor de prietenie dezvoltate în online). 🙂

Aș merge cu articole despre necesitatea astfelor de articole de vestimentație pe bloguri cum sunt Craiova e Blog. Natural pentru că Daniel Botea, cel ce are blogul, este un tătic cu experiență și ar ieși articole interesante; aș pune-o pe CristinaLincu.ro care a scris o carte despre cum este să fii o mamă a trei copii, să ne povestească experiența ei și cum ar ajuta Hotmama.ro viitoarele mămici; mai mult, aș merge pe site-ul/blogul de călătorii al soțior Coscai, CălătoriaPerfectă.ro, și i-aș provoca să scrie fiecare câte ceva despre cât de importantă a fost pentru ei experiența lor ca viitori părinți (pentru că au și ei o fată) și dacă au călătorit cumva, când  ea era graviduță; aș merge și la MihaelaRoxana.ro pentru că și ea are doi băieți, iar viziunea ei despre evenimentele din viață e foarte mișto, așa că sigur ar veni cu niște păreri interesante despre ceea ce oferă Hotmama.ro etc.

Sunt numai câteva parteneriate pe care le-aș vedea destul de bine în online pentru a promova magazinul online cu piese vestimentare dedicat viitoarelor mămici. Restul vor veni de la sine, pentru că odată ce te învârți in zona de online a ”mămicior” sigur se va auzi de tine destul de rapid. Important este să nu pice site-ul de la atâtea comenzi, pe urmă! 🙂

Aricol de final de SuperBlog2017 și scris pentru Hotmama.ro

One Reply to “Știai că Hotmama.ro este un magazin online dedicat viitoarelor mămici?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.