Sport&Tech: 3 motive pentru care e mai cool să pariezi online

În ziua de azi, îți porți peste tot telefonul cu tine: la muncă, afară, chiar și atunci când iei micul-dejun (un scroll pe Facebook sau știrile de dimineață n-au fost niciodată mai accesibile!). Atunci nu trebuie să te surprindă faptul că și agenții de pariuri s-au adaptat și au dat pariorilor libertatea de a urmări cotele și de a paria de oriunde s-ar afla, direct de pe smartphone.

Iar pentru că nici tu nu te poți despărți de telefonul mobil, Mobilefix este gata să îți sară în ajutor cu reparații și înlocuiri de ecran, pentru situațiile în care, entuziasmat de rezultatul meciului, scapi telefonul din mână.

Așadar, ce extra opțiuni îți aduc site-urile de pariuri sportive?

Află despre cele 3 motive pentru care este mai cool să pariezi online:

  • Alerte live

Nu vrei să ratezi niciun gol înscris și ți-ai dorit întotdeauna să te poată anunța cineva înainte ca un meci din Premier League să înceapă? Accesând https://supercote.ro/ponturi-pariuri/fotbal/, vei fi întodeauna la curent cu toate cotele, la orice oră. Poți urmări acum alertele live, direct pe site-urile caselor de pariuri. Aceste alerte sunt deosebit de utile, în special dacă nu poți urmări meciul live și vrei neapărat să știi cum progresează echipa favorită.

 

  • Live text direct pe telefonul mobil

Mediul online a eficientizat multi-taskingul: poți acum să lucrezi și să urmărești progresul meciului pas cu pas, prin live text, fără să ratezi vreo etapă. Astfel, vei putea afla cum decurge meciul în timp real. În lipsa acestei opțiuni, nu vei putea să fii la curent cu modul în care se schimbă cotele, iar un parior pasionat nu își poate permite acest lucru.  • Bonusuri și promoții

Ceea ce te atrage pe tine, în calitate de parior versat, către pariurile online, în primul rând, sunt bonusurile și promoțiile la care ai acces doar pentru că ești clientul unei case de pariuri, nu-i așa? În top beneficii preferate sunt pariurile gratuite, opțiunea de a primi banii înapoi sau ofertele pentru extra credit. De aceea, merită să verifici gama de promoții a unei case online, deoarece te poți alege cu mai mult decât ai pariat!

Iar dacă toate aceste motive nu te-au convins încă să muți pariurile în online, atunci gândește-te că, pariind online, vei fi primul care află informația. Nu numai atât, însă vei fi și singurul! Dacă nu te-ai simțit niciodată confortabil frecventând casele de pariuri, atunci opțiunea de a paria online este exact ceea ce aveai nevoie: îți oferă discreție, poate fi accesată de oriunde și te menține întotdeauna la curent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.