Legion Run – Să nu-mi spuneți mie Leonidas dacă n-o să particip!

”Lasă-mă în lumea mea
Du-te, nu mă aştepta
Pa-pa, pa-pa
Crede-mă, e mai bine aşa
Poate ne întâlnim cândva
Pa-pa, pa-pa…”

Așa-mi spun Spike cu Guess Who într-o piesă ce se aude dintr-un sistem audio, piesă lansată acum ceva anișori. Poate că-s versuri despre mine, având în vedere că în vară plec într-o legiune a aventurii absolute:

Legion Run

Provocarea de renume internațional, Legion Run, este despre lumea mea și despre lumea ta, pentru că sigur ne vom întâlni cândva, acolo cu toții. Acel ”cândva” se apropie, este data la care se strigă adunarea:

16 iunie 2018

Legion Run nu este despre alergare pur și simplu, este despre a învinge tot felul de obstacole, obstacole de care nu credeai că ești în stare să treci dacă vei fi pus în fața lor.

Legion Run este și despre echipă, nu este o competiție pentru că la final toți sunt câștigători, dincolo de zgârieturi, apă din plin, noroi și gheață, chiar.

5 kilometri, 22 de obstacole (două dintre ele vor fi în premieră anul acesta) ce-ți vor ridica adrenalina la cote maxime. Zona de desfășurare va fi Divertiland Water Park, de lângă autostrada București – Pitești.

Pagina evenimentului ce va include mușchi încordați, brațe de fier, lacrimi de bucurie și de durere, îmbrățișări lungi și pătimașe intre necunoscuți, mâini de ajutor, încurajări frenetice și scandări pline de energie, o găsesști pe Facebook.

legion run
De unde îți iei bilet la Legion Run?
Cel mai la ”îndemână” rămâne site-ul evenimentului, adică AICI, unde vei găsi și tot felul de informații legate de eveniment cât și despre probe șo obstacolele de pe traseu.


Legion Run nu este numai pentru tine! Se poate adresa, deopotrivă, și corporațiilor, firmelor, companiilor ce-și doresc să se distreze și să facă din angajații lor niște echipe extrem de unite ce trec peste orice hop apărut în viața de zi cu zi. Spune-i teambuilding, dacă dorești.

Eu promit că o să fac o figură frumoasă în cadrul evenimentului, pentru că voi încerca să zâmbesc la cameră chiar dacă voi trece prin tot felul de cazne. Ține minte! Fotografiile pot fi făcute pe parcursul competiției de însoțitorii celor care participă, pentru a imortaliza aventurile ”duse cu pluta”, din zonele delimitate și semnalizate pe margine.

Până acum Legion Run a mai fost prezent în Franța, Italia (Roma), Bulgaria, Ungaria, Grecia, Lituania (Vilnius), Ucraina (Kiev) iar acum vine și-n România pe 16 iunie 2018.

Ce zici? Te bagi? We Are Legion!

Gata, vă las că trebuie să mă antrenez. 🙂

Mai multe imagini ca să te pregătești psihic găsești chiar aici:  InstagramYouTube.

 


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.