”Drumul parcurs este mai important decât destinația”

Ce înseamnă să îmbătrânești frumos?

Suntem în 2018 iar conceptul de încetinire a îmbătrânirii capătă tot felul de valențe. Suntem nostalgici după bătrâneii, buneii, mămăițele și bunicuțele de altădată. Oameni frumoși, dar din cu totul alte puncte de vedere.

Frumusețea interioară răzbate dincolo de corpul fizic și transformă bătrânețea într-o formă a normalității de după o anumită vârstă, ba chiar accenuând-o la persoanele care știu să fie veșnic tinere îndiferent de ceea ce se întâmplă cu imaginea corpului la exterior.

Uf, complex, ca să zic așa! Ei, lasă, că în viața reală nu-i chiar așa complex, dacă gândești simplu. O dau pe mama ca exemplu, pe care de când o știu, adică de vreo 39 de ani, aproape, s-a îngrijit, constant, de aspectul ei.

”Prietenele mele”, nu chiar atât de bune pe cât s-ar crede, din copilărie au fost tot felul de creme și truse de machiaj. Mai știi laptele Doina? Un produs de legendă al Farmec, care acum cu greu s-ar bate de la egal cu un Gerovital H3 Hyaluron C, tot din gama Farmec, dar mai actual.

Nici nu ar avea cum, pentru că fiecare produs Farmec are o anumită destinație. Da, am auzit și eu de: ”Drumul parcurs este mai important decât Destinația”, iar în acest caz aș vorbi despre efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante și de protecție a pielii. Funny, nu? Nu chiar!

De ce? Pentru că pe acest drum, un ghid sau partener de nădejde ți-ar fi chiar Fiolele cu Acid Hialuronic și Vitamina CGerovital H3 Hyaluron C, tot de la Farmec.

Probabil că și mama dacă ar fi avut acces la astfel de produse revoluționare ar fi arătat mult mai tânără decât acum. Nu că n-ar arăta, nu vreau să intru ân polemici cu ea, desigur. 🙂

Intotdeauna am fost adeptul alegerii unei căi cât mai sănătoase în ceea ce privește existența noastră pe acest Pământ. Și pentru mine, dar și pentru alții. Iar ceea ce face Farmec de mulți ani, prin produsele pe care le crează, nu poate decât să mă bucure.

Nu mi-au plăcut niciodată femeile operate estetic pentru a-și ”ascunde” anii. Câte actrițe, prezentatoare TV sau chiar bărbați în aceleași roluri/joburi, nu au apelat la chirugie estetică și au sfârșit prin a avea niște fețe total schmbate, fără mimică și înghețate parcă, neavând nimic omenesc și viu?

De ce să faci așa ceva, să nu devii un om bătrân și frumos, așa cum ne lasă natura s-o facem? Să devii o mămăiță cu buze pline de botox, sprâncene arcuite până în vărful capului și injecții în pomeți precum masaca din seria filmelor horror ”SAW”?! Acesta să fie, oare, Drumul, dar și Destinația?

Nu vreau să dau nume pentru că le știm, le vedem, fie pe la TV, fie prin social-media, fie pe stradă. Având la îndemănă totate aceste ”unelte” anti-îmbătrânire, de ce să nu le folosim în cel mai natural și neinvaziv mod cu putință, fără a ne strica aspectul exterior și a arăta precum niște manechine din plastic?

Desigur, efectele nu vor fi aceleași, și mă rog lui D-zeu că nu au aceleși efecte, dar frumusețea bătrâneții exterioare, va fi mult mai apreciată folosind astfel de produse naturale și nu cuțitul medicului estetician.

Mă bucur că am ]n jurul meu femei care au știut ]ncă din tinerețe să se îngrijească, în limita posibilităților care erau în anii ‘70 – ‘80, și să ajungă acum la o vârstă cu care să se mândrească prin felul în care arată.

În 2017, Farmec – cel mai mare producător român de cosmetice –  a lansat o nouă gamă de produse sub umbrela Gerovital, destinate tenului normal cu tendință de uscare, pe bază de H3 Hyaluron C.

Produsele acestea sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, precum şi din magazinele de brand Gerovital și online, pe www.farmec.ro

Fiola-GH3-HyaluronC
Fiola-GH3-HyaluronC

Partea și mai frumoasă a poveștii este că la întrebarea pusă de mine: Ce produse de îngrijire folosiți ca brand, marcă? toate femeile, fără excepție, mi-au raspuns printre altele, de produsele celor de Farmec.

Nu am întrebat o sută de români, ca în emisiunea de pe tv, dar am întrebat exact 20 de femei printre care vecine de bloc, rude mai apropate sau îndepărtate cât și mame de copii. Mare mi-a fost mirarea să aflu că produsele de la Farmec joacă un rol foarte important în îngrijirea zilnică și pentru combaterea efectelor îmbătrânirii.

Recomand, ca dincolo de produsele de îngrijire, o alimentație corectă, mișcare cât mai multă și zâmbete în fiecare zi. Practic o viață cu cât mai puține griji, supărări, necazuri și decizii grele, combinată cu cele de mai sus, ar putea fi secretul unei bătrâneți extrem de frumoase din toate punctele de vedere.

Iar dacă și partenerul de viață și familia sunt învăluiți de multă dragoste, șansele ca tinerețea să dureze veșnic sunt de 100%. Pe bune! 🙂

Alege cu grijă ce produse cosmetice folosești și-ți recomand din toată inima experiența de peste zeci de ani a experților Farmec în îngrijire. Nu uita că noile produse Farmec promit estompare semnificativă a ridurilor, hidratarea şi regenerarea pielii, deci, fără chirurgie estetică, da?

Frumoasă rămâi, femeie, indiferent de câți ani vor trece peste tinerețea ta!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2018

3 Replies to “”Drumul parcurs este mai important decât destinația””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.