Povești cu sâmburi de adevăr

Cum iti poti lua un credit rapid online fara acte

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

 

Cu totii avem nevoie de bani in anumite situatii insa sunt momente in care unii avem nevoie obligatoriu de ei si foarte repede. Astfel de situatii sunt acelea in care intervin anumite operatii la care nu ne-am asteptat ori intervine o reparatie urgenta in locuinta precum spargerea tevilor de gaz, pe care trebuie sa le inlocuim rapid pentru a nu ne pune viata in pericol. Zilele pana la urmatorul salariu sunt uneori prea multe.

Daca ai nevoie urgenta de bani, poti apela la prieteni sau iti poti face un credit. In cazul ultimei variante, bancile nu sunt o solutie pentru ca fiind vorba de o nevoie urgenta nu exista timp pentru a procura toate documentele pe care ti le cer si nu exista nici o certitudine ca iti vor aproba cererea. Poti apela insa la un IFN care iti poate acorda creditul rapid si fara acte. Iata in ce conditii poti primi banii rapid si in ce conditii il poti primi fara acte.

Ia un imprumut rapid si primesti banii in doar cateva ore

Un IFN iti poate pune banii la dispozitie rapid in cont in doar cateva ore de la trimiterea catorva documente, care sunt minimale, neexistand cerintele impuse de banca. Unele dintre acestea iti permit sa iti iei credite rapide online, adica fara a te deplasa la sediul companiei. Pur si simplu completezi o cerere si o trimiti online impreuna cu cele cateva documente necesare.

Pentru a lua un credit rapid, de regula, la primul imprumut ti se va cere o copie de pe actul de identitate si un extras de cont aferent lunii precedente. Pe langa aceste documente este nevoie sa semnezi o cerere de primire a unui credit rapid online. In principiu, acestea sunt singurele acte ce iti vor fi cerute de un IFN la prima solicitare de credit rapid online.

Extrasul de cont este necesar pentru ca IFN-ul sa vada ca incasezi lunar un anumit venit care sa iti permita sa rambursezi banii primiti. Suma incasata lunar, eligibila pentru obtinerea unui imprumut rapid, este de regula mai mica decat salariul minim pe economie, in functie de IFN. Unele companii iti vor accepta cererea de imprumut rapid chiar si daca dovedesti ca ai un venit de aproximativ 500 de lei. La acesta suma iti vor pune probabil limite privind suma banilor imprumutati pentru ca teoretic rata pe care urmeaza sa o platesti nu poate fi mai mare decat venitul incasat de tine lunar.

O veste buna pentru tine ar fi ca site-ul CREDITfix iti va da credit gratis la primul imprumut rapid. Acesta lucru inseamna ca vei inapoia fix suma primita, fara nici o dobanda si fara nici un comision ascuns. Trebuie insa sa citesti atent conditiile de luare a unui astfel de credit rapid.

Vrei un credit rapid fara acte!? Il poti lua chiar astazi!

Majoritatea IFN-urilor care ofera bani online iti vor cere sa iti faci un cont pe site-ul lor. La momentul crearii contului ti se vor cere actele enumerate mai sus pentru a lua primul credit rapid. Dupa rambursarea primilor bani, vei putea solicita un imprumut rapid fara acte pentru ca toate documentele necesare exista deja in baza lor de date.

E important de spus ca daca vei depune fara acte pentru un credit de la Creditfix vei putea lua imprumuturi rapide ori de cate ori vrei. Pe alte site-uri insa va conta istoricul pe care il ai cu firma respectiva. Daca iti platesti la timp ratele vei putea beneficia de aceasta facilitate. In caz contrar ti se pot cere garantii suplimentare.

In incheiere, trebuie sa retii ca un IFN iti va finanta nevoile urgente mult mai usor decat o banca, atat din punct de vedere al timpului scurs de la solicitare pana intrarea banilor in cont, cat si din punct de vedere al numarului de acte cerute si al aprobarii lor. La fel ca la banci, va conta istoricul platilor anteriore pentru a lua un credit online fara acte. In cazul in care ai intarzieri e posibil sa primesti un imprumut cu dobanzi mai mari sau cu un termen de returnare mai mic.

In plus, fata de cele spuse pana acum, iti poti alege numarul de zile in care vei returna banii. Cu cat termenul este mai mic, cu atat mai mica va fi si dobanda perceputa, daca nu vorbim de un credit rapid cu dobanda 0.

photo credit: pixabay.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *