Povești cu sâmburi de adevăr

Investeste in cursuri Autocad pentru echipa ta! Investeste in performanta!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Daca detii o afacere in domeniul proiectarii cu siguranta folosirea unui software specializat este parte din activitatea ta zilnica. Prin intermediul unui astfel de curs, echipa ta se poate familiariza in detaliu cu tot ce poate oferi acest program si de ce nu, sa benecieze de indrumare de la cei mai buni specialisti in domeniu.

Iata care sunt principalele avantaje ale accesari unor cursuri de specializare:

Cursurile tehnice de specializare Autocad imbunatesc performanta echipei tale

Autocad este programul de proiectare si desenare asistata de calculator, ce ofera utilizatorului posibilitatea proiectarii in detaliu atat in 2D cat si in 3D. Acesta este cel mai folosit program de catre specialistii din domeniul proiectarii. Programul este folosit si in urmatoarele industrii:  arhitectura, mecanica, electrica, constructii civile, cartografie, industria auto, etc.

Principalul avantaj al programului Autocad este ca desi ofera solutii de proiectare complexe este usor de folosit indiferent de pregatirea sau varsta utilizatorilor. Insa, este esential ca acestia sa beneficieze de indrumare de specialitate pana la familiarizarea cu programul. Un curs de specializare stimuleaza productivitatea angajatilor si reprezinta un plus in motivarea acestora.

O echipa performanta este o  echipa care stie si poate sa utilizeze toate resursele pentru a genera cel mai bun rezultat. Asadar investitia in nivelul lor de cunostinte este de fapt o investitie in rezultatele finale ale companiei pe care o conduci.

Ce ofera cursurile autocad echipei tale?

Cursurile Autocad pun accent pe partea practica si se adreseaza atat incepatorilor cat si profesionistilor.

Pentru ca timpul este important pentru tine, un aspect important al acestor cursuri este ca dureaza doar cateva zile si se pot tine la sediul companiei tale sau al firmei de training. In plus, echipa ta beneficiaza atat de suport ulterior cat si de resurse suplimentare pentru studiu individual.

Concret, in urma unui curs de pregatire profesionala Autocad, cursantii vor stapanii urmatoarele notiuni practice si teoretice:

  • Familiarizarea cu interfata programului, intelegerea functiilor fundamentale, executarea comenzilor de desenare, editare, modificare si plotare a documentailor tehnice;
  • Realizarea modelelor 3D: concepere si modelare ;
  • Prezentarea proiectelor 3D folosind stilurile de vizualizare, navigare in modele si paginatie.

Acreditarea Autodesk completeaza nivelul de cunostinte existent

Dezvoltarea profesionala a orcarei persoane este direct proportionala cu nivelul de cunostinte dobandit. De aceea se spune ca pentru a fi un bun profesionist este necesar sa inveti toata viata! Aplicatiile si trendurile in domeniul proiectarii sunt in permanenta schimbare si e important sa tii pasul cu evolutia pentru a avea cele mai bune rezultate.

Certificarea Autodesk se poate obtine pentru urmatoarele aplicatii: Autocad, Autodesk Inventor, Revit Architecture, Revit MEP Electrical, Revit MEP Mechanical, Revit Structure, Autodesk 3DS Max etc.

Si aceasta certificare se poate obtine de asemenea, intr-un timp relativ scurt. Sunt doar 3 pasi de urmat: alegerea aplicatiei pentru care se doreste acreditarea, urmarea unor cursuri de suplimentare a informatilor existente si participarea la examenul final. Aceste certificari sunt acreditate si recunoscute atat national cat si international.

Combinand cele mai noi si performante tehnologii software, rezultatele angajatilor tai sporesc eficienta proiectelor tale. O astfel de combinatie eficienta este si folosirea conceptului BIM alaturi de proiectele tale.

Programele Autodesk pentru BIM (Building Information modeling) fac posibile crearea si utilizarea informatilor de proiectare, ajutand astfel la luarea unor decizii rapide, la crearea documentelor si evaluarea performantelor proiectului. Printre avantajele utilizarii acestuia se numara: scaderea numarului de erori in proiectare, costuri reduse, productivitate sporita si asigurarea unui nivel de calitate ridicat.

Conceptul BIM software, se bazeaza pe folosirea de modele informationale 3D, ce ofera o imagine completa si asigura astfel acuratetea proiectului. Cu ajutorul modelului 3D specialistii pot crea imagini si prezentari video care sa puna in evidenta proiectul cat mai eficient.

Cunoasterea acestui concept este esentiala pentru orice profesionist din domeniul proiectarii de constructii, in special. Urmarea unui curs BIM aici necesita insa un anumit nivel de pregatire. Pentru a putea obtine aceasta certificare este necesar sa existe o buna cunoastere a programului Autocad.

Pentru ca rezultatele echipei tale sunt eticheta companiei pe care o conduci, este firesc sa preferi o echipa de profesionisti pregatiti in orice moment sa faca fata cu brio oricarui tip de proiect. Astfel este important sa te asiguri ca angajatii tai au parte de cele mai noi informatii in domeniu si pot sa le aplice cu succes. Indiferent ca sunt la inceput de drum sau profesionisti cu experienta, procesul de invatare si perfectionare este unul ce nu se termina niciodata. Un curs de pregatire profesionala adaptat ofera multe beneficii, cel mai mai important fiind imbunatatirea performantelor echipei tale. Investe in prezentul si viitorul proiectelor tale!

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *