Povești cu sâmburi de adevăr

Burgărescu – Un loc mișto de mâncat, din București, care duce burgerul la un alt nivel

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

 BURGARESCU, cel mai nou local cu burgeri din Bucuresti anunta seri de karaoke, stand-up si quiz night

 

 Ce este BURGARESCU?

 Burgărescu se vrea un mix între un nume tipic românesc, cu trimitere la perioada interbelică a Bucureştiului şi produse americane de tip fast-food reconvertite in gourmet fine dining.

 

De ce sa alegi BURGARESCU?

Doar aici gasesti burger-ul ESCU, ce are ca ingredient principal “pulled pork”, carne obţinuta în urma unui proces de slow cooking de aprox 6 ore, masat şi “îngrijit” cu cele mai interesante mix-uri de mirodenii şi condimente.

Hamburger si Cheesburger Burgarescu – au la bază o chiftea din vită “Black Angus” care îţi invadează gura de prospeţime şi savoare.

Toţi burgerii vin însoţiţi de cartofi prăjiţi fresh. Recomand cartofii wedges, asezonaţi cu parmezan şi usturoi plus sos-ul casei.

Tot la Burgărescu gasesti salate si diferite tipuri de pizza.

Am testat Burgerul ESCU, vedeta casei

 

BURGARESCU anunta evenimente din 11 aprilie

Din 11 aprilie BURGARESCU deschide sezonul de evenimente de quiz night, karaoke cu live session si stand-up. Deja sunt anuntate primele evenimente.

Burgarescu Quiz Night pe 11 aprilie, de la ora 19 si Live Session Alexandra Sandu feat. Karaoke, tot de la ora 19, pe 12 aprilie.

Evenimentele sunt cu acces liber, doar in baza unei rezervari la masa.

 

Ce inseamna BURGARESCU pentru owneri?

 ,, A inceput ca o provocare, ca o nebunie, ca un act suprem de curaj. Exista o vorba, si in cazul Burgarescu este extrem de adevarata. Se spune ca un antreprenor autentic e cel care paraseste corporatia, se arunca in prapastie si isi construieste in cadere un avion, sau, in cazul meu, un paradis al burgerilor. Nu a fost usor, au fost luni cand ajungeam acasa plin de var, miroseam a diluant, aratam ca un actor din reportajele de pe Discovery despre supravietuire. Dar azi Burgarescu este precum un copil, copilul meu, un copil care creste. N-as fi reusit sa ajung aici fara LUC si ii multumesc pentru increderea pe care a avut-o in mine. ”, a declarat unul dintre proprietarii localului.

Am avut plăcerea să-i cunosc personal chiar pe owneri, un românaș get-beget și un francez îndrăgostit de România, și cu care am dialogat printre mirosuri sublime ce-mi ațâțau poftele ”carnale”. Așa am aflat că pentru ei cel mai mult contează să aibă ingrediente naturale, proaspete, fără semipreparate sau congelate, chiar dacă asta ar da mai multă viteză în execuție și o livrare mai rapidă la masă.

Țin să ducă gustul la un alt nivel, la cel mai corect și sincer nivel, să te surprindă mai mult decât plăcut, dacă există așa ceva, desigur. Și, de ce n-ar exista? Pentru că atunci când am ajuns în local, ownerul ”cel românaș” se înfrupta cu poftă din propriile bucate create în bucătăria pregătită și antrenată încă de la deschidere de un Ninja-Masterchef.

Dincolo de toata atmosfera frumoasă, noua terasă care se va deschide curând (doar vine și CM de Fotbal, nu?), activitățile și evenimentele simpatice, dincolo de usturoiul VIP (algerian, dacă nu mă înșel) foarte lăudat de de ambii owneri și prețurile mai mult decât decente, stă dorința de a face lucrurile cât mai plăcute pentru cei care le calcă pragul.

Nota 10 cu plus, pentru tot ceea ce întreprind cei de la Burgărescu. Așa că te invit și pe tine să mergi pe la ei să-ți desfeți simțurile cu bucatele și atmosfera dintr-un alt timp.

Cel mai corect și surprinzător timp. 🙂

 Adresa – Bulevardul Basarabia 80, peste drum de Parcul National si Stadionul National

Galerie foto personală:

Mi-am ales Burgerul ESCU ce vine la pachet cu salată coleslaw, cartofi și sos

 

Poți avea parte de un masaj de 10 minute, chiar în local. Nice!

 

Vedere spre bucătărie, citește cu atenție informațiile! 🙂

 

Crează-ți propriul burger. Cum sună asta?

 

Invitața din stradă!

 

Usuroiul – invitatul special pentru un gust deosebit, l-am primit suvenir 🙂
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments

One thought on “Burgărescu – Un loc mișto de mâncat, din București, care duce burgerul la un alt nivel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *