Moș Ene e fratele meu de când am saltea Amber cu Chihlimbar

Am făcut și un clip de prezentare a ceea ce urmează să povestesc, așa că poți alege să citești și o poți face lejer parcurgând articolul, sau dacă vrei ceva cu mai multă energie, te invit să petrci vreo 4 minute… cu mine! 🙂

Știm cu toții cât de important este somnul pentru fiecare dintre noi, n-are rost să despic firul în patru. N-o să-l despic nici măcar în două, dar dacă mă calcă vreunul pe Moș Ene, când mă gâdilă la gene, fac urât! 🙂

Adică, eu înțeleg niște chestii, mi le asum dacă tot stau la bloc. Mai trec peste faptul că bormașina aia din vecini urlă mai tare decât un Live de-al lui Skrillex, că vecina mai bate un șnițel de zici că-i Moroșanu-n ring sau că maneaua de la etajul 10 își face dușmani până la parter (bine, peste asta nu prea trec).

Trec și peste faptul că pe șosea sunt tot felul de tobe tunate, la care sunt atașate mașini și motociclete. DAR dacă mi-l sperie pe nea Ene, moșul, tocmai când e pe cale să mi-o dea sub sprânceană, adică să adorm…

Hmm, mă transform, mă… diform, mă fungiform și mă papiliform. Well, asta ultima nu știu ce e, dar sigur nu e de bine pentru ăla care îndrăznește să se ia de nea Ene. Cine dă în nea Ene ăl cu gene, dă în mine! CLAR?

Ce vreau eu să demonstrez aicilișea, e faptul că somnul este un element drag mie și atunci când mi-l doresc, îl pot avea indiferent de condiții. Cu mici excepții, cele de care am amintit mai sus.

Bine, excepții mai sunt și dățile când mai vine și soția, de-mi mai trage câte o palmă mai mult sau mai puțin morală, gen: ”vezi vasele alea că te strigă” (categoric îimi voi lua mașină automată de spălat vase), ”gazonul din curte, după ce că avem doar o palmă de verdeață, s-a și ridicat până la cer” (ce e rău în asta? poate găsim și căprioare, zic).

”Tati, hai să ne jucăm!”, ”Tati, hai să te uiți cu mine la desene animate!”, ”Tati, hai să facem slime!”, ”Tati, nu dormi, hai să pieptănăm păpușile!”, ”Tati, ți-e somn? Nu dormi!” (Grrr…)

De-aia am ajuns să dorm precum caii, în picioare. E de-ajuns să mă gândesc la ceva moale, pufos, la o saltea precum cele de la Amber Mattress și… Ah, spumă de chihlimbar cu efect de masaj, 7 zone de confort și spumă cu memorie!Hai bre Moș Ene, nu mai veneai, chiar trebuie să te iau cu salteaua ca să mai vii și matale pe la mine? Ei, îți place cum mi-am pregătit locșorul meu de nani? Da, NANI! Ce oamenii mari nu au voie sa-și spună că fac nani? Ce suntem no de fapt? Niște copii mai mari, nu?

Ok, ca să nu o mai lungesc, că deja aud cum îmi bate la ușă vecina, pardon, moș Ene, am să las aici un link către Țara în Care Orice Insomniac Poate Dormi Liniștit: Ț. C. O. I. P. D. L.

Cu alte cuvinte spre magazinul online în care printre norișori pufoși vei găsi calitatea absolută pentru un somn de poveste, salteaua Amber, care este cu două fețe, dar ambele pe sistem pozitiv, nu umblă cu mișmașuri, nu e un fel de dr. Jekyl and Mr. Hyde,, da?

Are o tehnologie hibridă, din spumă de chihlimbar (cum o fi asta?). Din antichitate s-a considerat că acest chihlimbar deține energii mistice și proprietăți terapeutice. WHAT? N-oi deveni vreun X-Men al somnului?

-Și, ce super putere ai tu?
-Pai, dorm de rup!  🙂

Acum dacă mai adăugăm și spumă HR (not Human Resources, da?) pe lângă cele 7 zone de confort și sistem ortopedic Pocket Spring, rezultă că… SOMN DE VOIE!

Nu mă crezi? Să-l crezi pe moș Ene, că e salteaua lui preferată! GARANȚIE 10 ANI, a luat-o de probă pentru 100  de zile (cum poți face și tu) și nu a mai returnat-o!  Damn, tataie!

Practic, comanzi salteaua Amber pe care o dorești și timp de 100 de zile poți dormi liniștit, poți sări pe ea, să citești o carte, să dansezi, să scrii pe blog sau să faci dragoste (pe bune, dar cred ca moș Ene nu prea mai…) iar dacă la final nu ești pe deplin satisfăcut, fie a fost partenera de vină, fie salteaua, iar cei de la AmberMattress.ro îți vor restitui întreaga sumă plătită pe saltea, nu pe parteneră. Ok?

Plătesc chiar și cheltuielile cu transportul! E WOW sau nu?

 

One Reply to “Moș Ene e fratele meu de când am saltea Amber cu Chihlimbar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *