SuperBlog 2018 – Aventura continuă. De 10 ani.

Pe scurt, chiar au început înscrierile la SuperBlog 2018 pentru bloggeri. Competiția a ajuns la un deceniu de viață prin online și a fericit pe multă lume. Dincolo de premii, ține lumea blogosferică unită (chiar și doar pentru trei luni), o ține în priză și se vrea un BOOST pentru fiecare dintre noi, cei care scriem, care creăm conținut online de orice fel, un fel de competiție din care toată lumea are de câștigat. Pe bune!

Da, acesta e un fel de anunț de înscriere în competiție. Clipul de mai sus anunță că e rost de VIBE POZITIV și mâini în aer. Sau pe tastatură, mai degrabă. ZECE ANI de blogging creativ, la care eu am fost participant în ultimii 4 ani, cred. Un loc 30, un 2, 5 și 7 plus participări fanteziste la câte o probă-două când nu am dus toată competiția.

Nu vreau să câștig niciodată primul loc. Am mai spus-o și o să mă repet. Targetul va fi mereu în primii 10, pentru avea un fel de ”bornă”, o linie de finish, ca să zic așa.

Acestea fiind zise sau… fredonate, să înceapă DISTRACȚIA! (bine, nu chiar de acum)  🙂

 

Articol scris pentru SuperBlog 2018

5 Replies to “SuperBlog 2018 – Aventura continuă. De 10 ani.”

  1. Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani, Marius!
    Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin! PS. Abia iti asteptam clipurile! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *