WE are Venom! sau Tom Hardy are un parazit (pe) care nu-l lasă la greu

… sau poate că Tom Hardy (Eddie Brock) este parazit pentru Venom, deși este mai mult o Gazdă. In fine, au tot rulat trailere cu filmul Venom care te face din OM, NEOM. Sau cam așa ceva, având în vedere că un fel de Alien cu alură de SLIME din ăla de-l fac copiii acasă din te-miri-ce (pentru doritori pot oferi rețeta perfectă de slime, dar nu din ăsta de pune stăpânire pe tine, ci pe copii, oricum nu scapi de el din casă 😀 )

Unul dintre cele mai complexe și enigmatice personaje din universul Marvel este un simbiot extraterestru, pe scurt. Gazda show-ului, Hardy, așa cum ziceam. Ca jurnalist, Eddie a încercat mulți ani să-l demaște pe faimosul om de știință al Life Foundation, Carlton Drake (Riz Ahmed) – o obsesie care i-a ruinat cariera și relația cu prietena sa, Anne (Michelle Williams). Atunci când unul din experimentele lui Drake – extraterestrul Venom – se contopește
cu corpul lui Eddie, acesta a căpătat brusc noi superputeri incredibile, și șansa de a face aproape tot ceea ce dorește. Pervers, întunecat, imprevizibil și alimentat de furie, Venom îl lasă pe Eddie să se lupte pentru a controla abilitățile periculoase care-i dau putere și-l intoxică înacelași timp. Pe măsură ce Eddie și Venom au nevoie unul de celălalt pentru a obține ceea ce vor, ei devin din ce în ce mai interconectați – unde se termină Eddie și unde începe Venom?

De la prima apariție cu douăzeci și cinci de ani în urmă în volumul de benzi desenate #300, The Amazing Spider-Man, personajul Venom a devenit unul din cele mai intrigante și interesante pentru cititorii dedicați ai Marvel.
Inițial, Venom a fost creat pentru cărțile de benzi desenate Spider-Man ca un tip de adversar terifiant de care cititorii s-ar teme, dar s-a întâmplat invers. Fanii s-au îndrăgostit de acest antierou sincer și neobișnuit: dinți enormi, mentalitate neîndurătoare și toate celelalte.

Oamenii au fost prinși între aspectul șocant, originile bizare și temele întunecate/luminoase și au apărut fanii, conducând propria serie de eponime și devenind unul din cele mai populare personaje dinistoria Marvel. Acum, personajul vine pe marele ecran în propriul său film.

Am fost la lansarea VENOM la IMAX în AFI Cotroceni pentru o experiență totală. Într-adevăr se pot vedea multe detalii, ce poate pe alte ecrane obișnuite ți-ar putea scăpa. Venom se vrea a fi un film SF cu accent mai mult despre cum apare personajul anti-erou (deși bate binișor și spre un supererou cu acte în regulă).

De accea filmul va avea și o continuare și vei afla asta dacă stai după credite, când va apărea un actor care te va face să vezi sigur și VENOM 2 sau cum s-o numi continuarea. Coloana sonoră de la final este semnată de EMINEM, cu o piesă bună de dat din cap cât timp aștepți derularea creditelor și apariția imaginilor cu acea continuare a filmului.

So, altfel mă uit în oglindă după filmul ăsta, iar orice voce care mi se pare că o aud, mi-o asociez cu frică undeva în cap, să nu care cumva să mă fi întors de la cinema cu vreun parazit din ăsta, deși nu am pus gura pe nimic!

Și nici limba! 😀

Dacă-ți place Tom Hardy, filmul SF, personajele Marvel, efectele speciale mișto realizate, umorul (dar nu exagerat), un subiect interesant și un extraterestru mai atipic, MERGI LA VENOM din 5 Octombrie 2018.
Film distribuit de InterCom Film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.