TU ce faci când dressingul nu-ți mai răspunde la întrebări?

 

Un fel de Warm Up (câteva imagini de pe canalul meu de You Tube)

Anul de grație 2018. Da, anul în care voi împlini frumoasa vârstă de 39 de ani. ”Nașpa”, ar spune unii. ”Bine de tot”, ar spune alții. ”Ăsta e un alt început!”, aș zice eu. Probabil că la 40 va ieși cu dezmăț mare. Mai multe amănunte curând, ha!

Deci, chiar vine o vreme în viața fiecăruia când până și ținuta din șifonier pare că se stabilizează, își găsește liniștea, coerența, linia, vorbește despre tine, ca să zic așa.

Ce căutam? Ăăă… ah, GARDEROBA, acesta e răspunsul! THE ANSWEAR, cum ar zic e poetul. 🙂

Să-ți povestesc ceva: știi băieții ăia de acum douăzeci și cinci de ani care purtau freza în două părți? Gen Nick de la Backstreet Boys? 🙂 Da, da, ăla blond! Nu știu cum să-ți explic, dar băieții ăia au crescut, au trecut niște ani, iar acum TOT FREZA AIA O AU (!), chiar dacă au mai chelit un pic, iar firele de păr alb l-au invadat pe bietul ”Nick” (mda, niște freaks).

Cam așa este și cu garderoba la unii bărbați, care nu mai ies dintr-un stil vestimentar și care a îmbătrânit odată cu ei, devenind o struțo-cămilă cu mai mult de trei cocoașe, șlapi cu ciorapi și șapcă gangsta.

Din fericire magazinele online precum ANSWEAR.ro, nu ne lasă garderoba să ne îmbătrânească urât, drept pentru care niște banale articole vestimentare de odinioară – deh, moda tot revine –  au refresh constant și fac ca vârsta ce cu drag ți-o porți, să meargă cu cel puțin zece ani în revers și să te scoată ”la agățat de puicuțe, mama”, cum ar zice Johnny Bravo.

Desigur, la mine nu mai merge faza cu Johnny, dar oricând pot da o mână de ajutor din postura de tătic de fată, care e în trend și la curent cu tot ce mai e nou prin gașca tinerilor.

Acum, revenind la garderoba mea, cine și ce crezi tu că joacă în cele mai importante 10 roluri principale în șifonierul meu ”de Hollywood”?

S-o luăm pe rând, zic:

  1. Mai multe perechi de blugi (diferite culori, materiale, croială) – da, din ăia rezistenți și care merg în orice situație, care te scot din rahat când nu mai știi ce pantaloni să asortezi. Da, un fel de Bruce Willis care tot salvează situația.

  2. Câteva perechi de sneakersi, pantofi sport, spune-le cum vrei, pentru că ei sunt viața mea, cum ar veni. Printre modele se regăsesc și cei de la  New Balance care se potrivesc de minune cu perechile de blugi de care aminteam. O așa potrivire mai rar găsești, cam cum se potrivea personajul Joey Tribbiani  (Matt LeBlanc) în serialul Friends.


  3. Tricouri (în general negre, simple sau cu imprimeuri și vectori) – aici e de bine pentru că tricoul gen Jim Carrey, poate fi lejer purtat ca să aducă un zâmbet pe buzele tuturor sau poate fi mai serios decât ai crede.

  4. Un sacou casual, fără nimic fistichiu, ieșit din comun. Un sacou care să stea ”binidităt” pe tine. Poate chiar mai bine decât pe Tom Hardy. Deși, mi-e greu să cred că Tom Hardy îmi poate face față. 🙂 Păi ce, l-am pus eu să joace în Mad Max? 🙂


  5. Un costum pentru evenimente mai deosebite este chiar musai. Na, oricât aș vrea eu să o ard așa mai WILD, tot mă mai trage soața de mânecă să avem o imagine mai serioasă… câteodată. Deci, George Clooney, Here I Come!

  6. Ți-am spus de hanorace?  Ador hanoracele! Cred că am peste 10 hanorace de tot felul: culori diferite, cu mesaj imprimat, cu un logo super-mega-califragilistic. Hanoracul, mai ales când vine frigul, e ceea ce vine după tricou. Adică, dacă tricoul e super-mega-cool, hanoracul va fi tricoul la pătrat. De ce? Pentru că te face să arăți mișto de tot cu gluga aia. Un Brad Pitt veritabil, din tinerețe până acum.


  7. Pălării de vară. De ce? Pentru că dacă-ți stă bine cu ele, de ce să nu le porți? Așa cum îți recomand ca dacă nu-ți stă bine cu una, nici să nu-ți treacă prin cap să-ți așezi una. Poți fi lejer un Woody Harrelson sau Denzel Washington. Atitudinea-ți aparține.

  8. Ghete. Da, ghetele nu-mi lipsesc din garderobă (vezi ultima imagine din articol). Imi place că le pot purta cam oricând vreau să fiu un pic altceva, să fac o schimbare a imaginii într-o anumită situație sau moment, păstrând o eleganță deosebită. Un Sam Rockwell sau Robert Downey Jr., dacă vrei.

  9. Muuulte perechi de ochelari de soare! DA! Deci, DA! Eu fără ochelari de soare nu sunt eu. In vlogurile de pe You Tube, pe stradă, când biciclesc cu bicla, la mare, la munte, pe ploaie, în casă, la piscină… oriunde! Fie că sunt negri, cu rame colorate sau cu lentile colorate și/sau tip oglindă, sunt la ochii mei în permanență. Omniprezenți ca și ochelarii vestitului vlogger Casey Neistat. Atât.


  10. Pantaloni scurți. Casual, sport sau tip blugi, când dă căldura, la mine s-a cam terminat cu pantalonii lungi, îmi dau Log Out. Iar Log In-ul cu pantalonii scurți, durează mult, probabil că din Martie cam până prin Octombrie, mai mult de 8 luni, clar. Ca atunci când faci binging cu mai multe sezoane dintr-un serial, dar parcă tot la Seinfeld ți-e inima.


Cam despre asta este vorba. Dă un REFRESH stilului tău indiferent de vârsta pe care o ai, dă un Clear History la ceea ce ai mai purtat cu Bad Reviews și fă în așa fel încât atunci când ai plecat de acasă, un vibe pozitiv să te învăluie și să se vadă în imaginea și atitudinea ta.

AI întrebări?  ANSWEAR.ro poate fi răspunsul acelor întrebări.

Dă-ți un refresh, dintr-un simplu click de mouse, pentru că ai servicii de top și produse cu livrare rapidă din stoc.

TU ce ți-ai comandat deja? 🙂

Da, eu cu Hanorac, Blugi și Ghete. Oi fi fost chiar Visul Carlei? 🙂

 

 

 

Sursa foto: arhiva personală
Articol scris pentru tine, pentru mine, dar și pentru SuperBlog 2018

 

 

 

One Reply to “TU ce faci când dressingul nu-ți mai răspunde la întrebări?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.