Uncategorized

Cele mai bune aplicaţii în 2018

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mă tot uitam pe net zilele astea și citind știri sportive îmi tot săreau în ochi tot felul de bannere pe care de obicei nu le bag în seamă, nu am ochi pentru ele, cum s-ar zice. Numai că jucând un game din ăsta cu fotbal, pe tableta din dotare (DLS – Dream League Soccer Game), acele reclame au venit după mine, stârnindu-mi curiozitatea.

Era vorba despre agenții din astea de betting online, de pariuri sportive live, cele mai bune cazinouri pentru ruletă pe mobil și alte ciudățenii care îți pot aduce ceva bani în plus. Așa că am stat puțin, m-am pus pe hold și mi-am dorit pentru un moment să dau click pe un banner din ăsta, să văd cu ce se mănâncă toată treaba.

Nu, că nu am rămas fără bani, ci din contră, am rămas cu exact atâția bani cu cât am și intrat pe respectivele platforme. Practic nu mă interesa decât informația, felul în care toate aceste reclame care ajung să mă sâcâie mă intrigă şi mai tare, practic mă mânca în taste să văd cum și ce oferă. 🙂

Teoretic cam toate oferă același lucru, practic dacă sapi si observi anumite cote, bonusuri, cum sunt acordate acele bonusuri, regulamente, informații oferite cu lingurița, licurici cu cifre, brizbrizuri roz, bani de aur şi tot felul de joculețe ciudate de te ia durerea de cap sau, din contra, ţi se par atăt de ușurele încăt nci nu știi de ce mai stai pe gănduri și nu pariezi bani.

In fine, mi-as fi dorit să fac un top 5 aplicații de betting pe anul ăsta, dar nu-mi iese neapărat o ordine, însa dacă ar fi să enumerez cinci nume, le arunc aici. Pentru că mai degrabă sunt cinci site-uri care chiar mi s-au părut mai ok decât celelalte.

Desigur, aici este o nișă, o industrie tare interesantă care este într-o continua mișcare, se reinventează mai tot timpul și vin cu ceva nou la scurte perioade de timp. Bătălia este mare pe clienți şi poate că cei care pariază au şi de câștigat din tot acest fremăt, zic.

Cele cinci nume care îmi vin pe țeavă, așa aproape fără să răsuflu, sunt: Unibet, 888, NetBet, Superbet si Betfair. Acestea sunt cele mai alese, cele mai frumoase, bine asezonate cu premii si oferte tentante. Probabil că săptămâna viitoare vor apărea alte nume, cine știe?

Dacă va fi să mai monitorizez ceea ce se întâmplă probabil că vor mai fi surprize. Probabil. E posibil sa fac o continuare la acest articol, nu neapărat săptămâna viitoare, ci după o perioadă de timp mai lunga să văd cum vor mai evolua lucrurile.

Oricum, rămâne un domeniu care pe cât este de blamat, pe atât este de interesant, mai ales dacă observi lucrurile prin prisma tehnicilor de marketing folosite, ce strategii adoptă fiecare pentru a fi mai în față, ce bugete se ascund în spate pentru o promovare cât mai bună, câți oameni sunt implicați în tot acest sistem.

Revenim după pauza, mulțumim ca ați fost alături de noi, nu schmbați programul pentru că va mai urma!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *