Despre cum sa faci o alegere inspirata

Acoperisul. Nu, nu acoperisul lumii, Everestul, ma refer la acoperisul casei tale. Un acoperis de care ai nevoie ca sa fie atat de traininc incat sa iti iei de griji mult timp, daca si numai daca este executat foarte bine inca de la inceput, de la proiectare, chiar.

Gandeste-te ca acoperisul chiar apara intreaga casa de ceea ce se intampla afara, de tot ceea ce cade de sus, si ma refer la apa, solida sau lichida, logc. Un acoperis bun si corect executat, te apara de multe necazuri, asta e clar, dar care depinde de buget.

Un acoperis extraordinar de bun, nu se poate face cu buget mic, nu are cum. Unul functional dar fara o durata de viata prea lunga, este posibil. Fara pretentii, dar care va avea nevoie de unele ajustari in fiecare an.

Pentru un buget ceva mai generos, ofertele de acoperisuri sunt multe, dar doar cateva merita cu adevarat atentie. Daca vei alege sa utilizezi tigla metalica sau tabla pe acoperis, e musai sa fie bine pusa, de oameni specializati in aceasta activitate, altfel, indiferent de calitatea tiglei metalice sau a tablei, durata de viata ar putea fi drastic miscorata daca este montata prost.

Personal, alegerea mea, pentru casa mea si a familiei mele, am ales-o pe baza recomandarilor si a bugetului. Apoi si constructorul a avut un cuvant greu de spus, pentru ca, na experienta conteaza destul de mult.

M-am uitat si pe niste recenzii video, pe net pentru a avea idee despre si cu ce se mananca, daca mi se permite,  toata industria asta a tablei si a tiglei metalice, de care nu aveam habar de cat de complexa este.

Finalizarea acoperisului m-a facut sa rasuflu usurat, deoarece sezonul ploios era aproape gata sa inceapa si nu ne doream sa avem probleme cu infiltratiile si alte necazuri ce ar fi putut evitate lejer odata cu definitivarea acoperisului.

Am ales tigla metalica, practic o tabla cu profil de tigla, de culoare maro inchis, care da bine de tot per anasamblu cu culoarea exterioara a casei si a elementelor din curtea casei si a gardului.

Articol scris pentru SuperBlog 2018

 

One Reply to “Despre cum sa faci o alegere inspirata”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.