Povești cu sâmburi de adevăr

Cum să-ți găsești rapid fericirea în câțiva pași simpli

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Când dragostea lovește cât ai zice… pește.

Fraților, m-am îndrăgostit! Da, recunosc că m-am îndrăgostit, dar tu ai curaj să recunoști asta? Eu îmi strig dragostea aici și nu am pic de jenă. De ce-am ales s-o fac? Și mai ales s-o scriu?

Să încep cu începutul, zic. Practic, povestea noastră a început în momentul în care m-am hotărât să fie a mea. Am văzut-o pe un site foarte mișto lucrat, în care o puteai alege cu ușurință pe ceea care-ți va fi la bine și la rău muuulți ani.

Colindasem multe site-uri de profil, dar niciunul nu era atât de transparent, cu multe detalii despre fiecare frumoasă în parte. Culmea, chiar toate erau frumoase, hai 99% dintre cele prezentate cu fotografii din mai multe poziții, erau chiar atrăgătoare. Asta mi-a plăcut mult la site, abundența detaliilor și informațiilor, cu dimensiuni, prețuri, posibilitatea de plată în rate (wow!) etc.

Acolo am văzut-o pe EA, pe aleasa inimii mele. Am pus niște filtre din site, ca să mi-o arate pe cea pe care mi-o doresc și după ce mi-a dat niște rezultate pe baza cerințelor mele, am ales, recunosc și cu ochiul, nu numai cu inima, pentru că vorba aia: ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. 🙂

E frumoasă? Ne-o prezinți și nouă?

Apoi, dincolo de asta urma să le-o prezint și familiei, prietenilor, știți doar cât de cârcotași sunt prietenii. Vor vrea sa intre și ei în ea, poate chiar toți deodată, să o atingă, să o întoarcă pe toate părțile, să-i găsească toate hibele: partea aia din spate e prea mare, fața e frumoasă, dar dintr-o parte pare prea dreaptă, totuși mai mare nu găseai? Are de toate? E la gata, cum se zice? etc.

Le-am zis din start ca nu voi avea nicio problemă cu ea, e rezistentă mai ales la cutremure, e foarte curajoasă și elastică, daca mi se permite. Mie cel mai mult mi-a plăcut la ea ca are o intrare destul de… discretă, chiar adorând mult partea din spate, cu o ieșire mai largă, așa, și care dă bine de tot la petreceri mai mult sau mai puțin intime.

Apoi, odată luată, mi-au spus specialiștii de la firma de unde am luat-o, costurile de întreținere vor fi minime pentru ca nu este deloc pretențioasă, ba chiar o pot avea pentru cel puțin 100 de ani! Și nu glumeau!

Nici eu nu glumesc, chiar mi-am luat-o pe frumoasă, așa cum îmi place s-o alint, îndrăgostindu-mă pe loc, tocmai când mă uitam în galeria de case pe structură metalică de la Case Mexi, site-ul de care vorbeam și mai sus. 😛

Acel moment când îți dorești și tu una. Sau mai multe. Oriunde.

A, păi despre o casă frumoasa vorbeam, ce credeai? A, tu credeai că… Nu, dar ma bucur că ți-am captat atenția pentru că nu este deloc departe de ceea ce am descris, din contra, chiar. O casă are nevoie de o atenție deosebită încă din faza de proiectare, iar cei de la Case Mexi, sunt mai mult decât profesioniști, daca pot spune așa.

Odată intrat pe CaseMexi.ro îți vei da seama imediat despre ce vorbesc, atât eu, cât și cei ce au făcut prezentările din site. Este unul dintre cele mai complete site-uri cu o bogată ofertă de case pe structura metalică.

O sa las aici un clip micuț , creat de mine, pentru exemplificare 🙂


Știu că până nu demult ofereau chiar și versiuni ale proiectelor de casă, atât pe stil tradițional (beton, cărămidă, BCA etc.) căt și din lemn. Probabil ca au ales sa facă prezentările pe structura metalica pentru ca este cel mai eficient mod de a construi, atât pentru ei, cât, mai ales, pentru beneficiar.

O casa pe structură metalică se construiește extrem de rapid, în funcție de complexitate și suprafață, durează numai între o lună și trei luni pentru a o avea la cheie, materialele din care se face execuția fiind unele premium. De asemenea izolația fonică și termică sunt de calitate superioara celor în sistem tradițional,

Rapiditatea cu care poți avea casa este extrem de importantă. Mai mult, toată nebunia din șantier nu va ține cont de anotimp pentru că materialele din care se va construi frumoasa ta casă, sunt rezistente la intemperii și nu sunt influențate de factori climatici.

Când pisica nu-i acasă… probabil că n-ai casă sau pisică

Intr-adevăr, cei peste o sută de ani promiși cași durata de viață sunt extrem de mulți și greu de măsurat, dar nimeni nu are nevoie de mai mult de 30 sau 40 de ani pentru a locui într-o casa. Cam asta este media, trăim în vremurile în care nu ne mai legăm pe viață de un loc sau locuință, așa că dacă tot îți construiești casa la care visai, de ce sa nu o faci după cum simți, după un proiect bine pus la punct și o execuție pe măsură.

Bugetul, bineînțeles, este unul dintre coeficienții importanți în toată ecuația asta, dar așa cum povesteam, cei de la Case Mexi, chiar îți oferă posibilitatea de a alege ceea ce ți se potrivește bugetului și familiei tale. Iar de restul îți iei pisică. 🙂

Da, recunosc ca m-am îndrăgostit, așa cum ziceam, iar acum am și bugetul necesar pentru a face “nunta” cea mare, mai ales că durează atât de puțin să mă pot muta în casa cea nouă. O casă tradițională, poate dura de la 6 luni la peste un an, cu execuție și lăsată să se usuce, să respire, să se liniștească, să te poți muta în deplină siguranță pentru sănătatea ta și a celor din familie.

Rapiditate, rezistență, design deosebit, eficiență, profesionalism și multă pasiune pentru construit, sunt câteva dintre ingredientele unei case așa cum ai visat. Sincer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments

One thought on “Cum să-ți găsești rapid fericirea în câțiva pași simpli

  1. Te-am descoperit abia acum dar te voi citi la greu! Sa trăiești până la adânci bătrâneți cu “aleasa” 🙂 (casa pentru cei care se gândesc la din alea 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *