Pariuri sportive – Strategia Draw No Bet

Pariuri sportive-Strategia Draw No Bet

Era internetului ne-a oferit o cantitate imensă de informații în orice aspect care ne interesează.  Pariurilor sportive online au evoluat într-un mod special în ultimii ani. Treptat a apărut un număr enorm de recomandări, sfaturi, trucuri și strategii, pronosticuri la pariuri, cu scopul de a îmbunătăți rezultatele pariurilor. Nu ar trebui să ne lăsăm influențați de acel optimism, deoarece este destul de complicat de obținut profituri în mod continuu pariind online.

Trebuie să ne amintim că încercăm să câștigăm împotriva unor case de pariuri care sunt companii cu putere economică mare. Aceste companii alocă o parte importantă din bugetele lor dezvoltării tehnologice. Astfel  reușesc să facă în așa fel încât să cunoască înaintea pariorilor orice știre sau statistică.

De multe ori, puterea lor tehnologică enormă le permite să actualizeze rezultatele înainte ca acestea să poată fi comunicate în direct de comentatorii diferitelor medii de comunicare.

Un alt element pe care trebuie să-l luăm în considerare pentru a nu exagera cu optimismul este meciul în care posibilitățile matematice sunt în mod clar împotriva noastră. Aceste case de pariuri legale își măresc profiturile în fiecare an și banii provin direct din buzunarele pariorilor.

În ciuda tuturor datelor care ne împiedică să credem că putem câștiga, există anumite elemente care ne oferă și anumite posibilități. De fapt, există pariori care au reușit să învingă casele de pariuri, iar unii devin profesioniști.

Deși nu putem învinge casa de pariuri, îi putem învinge pe ceilalți jucători. În acest sens, strategiile de pariuri ne pot ajuta să fim mai eficienți decât ceilalți jucători și, prin urmare, să câștigăm.

În încheierea acestei introduceri putem spune că, indiferent de strategia pe care o alegem, trebuie să înțelegem că este un ghid de acțiune simplu și că utilizarea sa nu garantează succesul sau profiturile. Acest lucru nu scade sub nicio formă valoarea pe care o au diferitele strategii și tehnici de jucat.

Cum funcționează strategia Draw no Bet

Pariu draw no bet este cunoscut în lumea pariurilor sportive în multe alte moduri, cum ar fi “pariu fără egal” sau “handicap +0”. Este o strategie creată și concepută pentru a paria în mod specific pe meciurile de fotbal. Aceasta ne dă două opțiuni de pariere: cine va fi câștigătoarea meciului, echipa gazdă sau oaspete. Dacă este echipa pe care am pariat va câștiga  meciul, vom câștiga pariul, dacă pierde, pierdem și banii pe care i-am pariat.

La nivel statistic vorbim despre un tip de pariu care se află la jumătatea distanței între 1 × 2 dubla șansă pe care am văzut-o deja (1X, 12 sau x2). În primul caz, diferența fundamentală se poate observa la cote, ele sunt mult mai mari, dar este, de asemenea, adevărat că riscul este mult mai mare decât în ​​cazul DNB (draw no bet). În cazul pariului cu șansă dublă, cotele sunt chiar mai mici și este o opțiune pe care obișnuim să o alegem doar să pariem pe o non-favorită (de asemenea, cunoscut sub numele de underdog sau dog).

Am indicat deja că este o tehnică de pariere care se adaptează perfect la caracteristicile fotbalului. Mai exact, Draw no Bet este perfect pentru pariurile combinate plasate pe sportul rege. Să vedem un exemplu: alegem cote de 1.45-1.65 unde vedem o favorită clară și creăm un pariu combinat de 2 sau 3 meciuri pentru a obține o cotă care se situează între 2.2 și 2.8 în acest fel. Nu vă îndoiți că este o strategie bună de a obține bani cu creșterea pe care o obținem de la cotele oferite de diferite case de pariuri.

Pe scurt, vom spune că strategia de pariuri Draw no Bet se referă pur și simplu la toate pariurile de tip sportiv în care este posibil ca rezultatul final să fie o remiză, dar, în cazul pariului, acest rezultat nu va fi luat în considerare. În cazul în care meciul în cauză s-a încheiat cu o remiză, pariorul nu va câștiga, dar nici nu-și va pierde banii, ci ne-am confrunta cu un pariu nevalid, iar casa de pariuri ne va returna banii pe care i-am fi jucat. În acest sens, o remiză ar face ca bugetul noastru să rămână intact.

Avantajul pe care îl oferă acest tip de strategie în raport cu cele existente este că, prin anularea posibilității de remiză, am avea o probabilitate teoretică de 50% de reușită. Acest lucru, în pofida faptului că este o teorie simplă, ne-ar putea oferi cote mai mici decât în cazul unui simplu pariu.

În concluzie, dacă vreți să aflați mai multe informații despre această strategie dar și despre alte strategii care v-ar putea transforma în câștigători, intrați pe biletu-zilei.com sau 10pariuri.ro. Aici veți descoperi ponturi la pariuri gratuite, un top al caselor de pariuri și multe alte informații utile.

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *