Cum este viața ta când, în sfârșit, ai un garaj metalic?

De o viață stau la bloc. Din cei 40 de ani ai mei, bătuți pe muchie, 30 de ani au fost la bloc, iar mai mult de 17 ani au fost și cu autovehicul personal, ceea ce te duce, din start, cu gândul că… loc de parcare.

In București era o problemă încă de pe atunci, dar eu locuind în afara Bucureștiului, tot la bloc și tot la oraș, cum ar veni, să zicem că aveam loc de parcare ”la discreție”. 

Bine, de vreo 10 ani, nu mai este așa de roz, nici pe aici. Ce vreau eu să spun este faptul că în toți acești minunați ani, nu am avut niciodată mașina personală ținută într-un garaj. Știi perioadele alea urâte de toamnă-iarnă când ploaia se transformă-n valuri de gheață și o ”ardem” Ice Age? Când ai nevoie de ciocan și daltă ca să intri în mașină și să te duci la job?

Vrei, nu vrei, garajul aduce calitate vieții tale

Când nici cel mai al dracu model de mașină nu te poate ajuta să dai gheața de pe ea ușor, ce să mai zic de ”tona” de zăpadă așternută în strat gros, generos, în diminețile de Luni? Ei, așa-i că te-ai rugat atunci să fi avut și tu unul dintre acele Garaje metalice ca ale vecinilor?

Da, da, ți-ai fi dorit chiar și un simplu garaj, fără nimic deosebit, doar ca să-ți țină mașinuța mai ferită de intemperii, să nu-ți mai înghețe mânuțele, nasul și lopata. SIngura ta grijă fiind doar să dai zăpada din fața porților garajului ca să îl deschizi, dar STAI, acum sunt Garaje moderne cărora li se poate ridica poarta sau porțile de acces, deci, nu-i chiar musai să dai zăpada doar pentru a intra.

Da, visam frumos pe atunci… încă mai visez, dar acum am mai multe șanse să am garajul mult-visat, să-ți explic DE CE și CUM se poate întâmpla fericirea asta.


In 2012 ne-am mutat ”cu cățel, cu purcel” la bloc nou. Bloc din ăla care avea și parcare afară, dar și subterană, la subsol, cum s-ar zice. Masochistul din mine, nu a reușit timp de 8 ani să-și ia nici măcar un loc de parcare la căldurică, mai ales că aveam de ceva timp DOUĂ autovehicule: al nostru și al soției. Ai înțeles cu am dat-o aici, da? 

Garaj metalic Blach-Trans

Un garaj metalic îți poate scăpa mașina de intemperii și de cheltuieli de întreținere

Ok, am stat doi ani cu mașinile afară, zăpadă, ploaie, intemperii, vânt, certuri pe locul de parcare chiar dacă era proprietate, d-astea… cum se întâmplă în viață sau celor ce nu au un garaj sau loc de parcare subteran, da?

Practic tot subsolul blocului este un garaj mai mare, puteam coborî direct cu liftul, te mai întâlneai cu un vecin, vecină, mai aruncai un ochi la indexul de la contorul electric, îți ajustai ținuta, mașina era călduță, iar AFARĂ era… IADUL!

Puteai trece cu mașina uscată prin haosul provocat de lopeți și oameni care se împleticeau prin nămeți, cu un zâmbet șăgalnic. Da, nu am ajuns să am și eu norocul ăsta, dar îmi imaginam, că imaginație am, slavă Domnului.

ÎNSĂ, ca să revin, de câteva luni… ne-am mutat LA CASĂ și, surpriză, NU am garaj făcut odată cu casa! Taree, sau ce?!  

Deci, am fost atât de focusat pe a avea casa gata, încât nu mi-a păsat de garaj. Și știi de ce nu mi-a păsat? Pentru că am văzut niște garaje al naibii de frumoase, garaje moderne, practice și, da, o să am unul!  De fapt, nu unul, ci două. Adică unul dublu, cum ar veni.

Fericire dublă când îți știi ambele mașini protejate


Un garaj pentru ambele mașini, un garaj din tablă 6×6 m stejar auriu, că dă bine cu căsuța de lemn din curte, dar și cu casa. Un garaj cu gemulețe pentru lumină naturală, cu jgheaburi de scurgere, racordat electric… o minunăție, ce să mai.

Am aflat întâmplător, de oferta celor de la Blach-Trans, o firmă din Polonia, care, oferă, mai ales în perioada asta, MONTAJ și TRANSPORT GRATUIT (au parc auto extins) pentru produsele pe care le comercializează, fie că sunt garaje metalice, hale de depozit, depozite pe șantier, adăposturi, șoproane, porți rabatabile garaj sau cuști metalice pentru câini.

Practic, dai comandă, și nu te mai doare capul. O să te trezești cu garajul la locul stabilit pentru montaj. Trebuie doar să intri AICI pentru o comandă (formular) sau mai multe detalii la telefon, în funcție de ce îți dorești, pentru că se pot face și la comandă, personalizat (culori diferite, pentru care, în standardul RAL, nu se vor percepe taxe suplimentare; dimensiuni diferite de ceea ce este pe site etc.).

Calitatea deosebită (fabricat în Polonia, da?) și prețul rezonabil vor adăuga puncte în plus dorinței tale de a avea tu și mașina ta, locul acela la care visați. Și soția, desigur.

Hai, gata, că vreau să mă duc să văd cum se montează. De la distanță, desigur.

Poți comanda chiar aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.