Cel mai tare super-erou ești TU! Luptăm împreună împotriva Coronavirus COVID 19

Nici nu stiu cum să încep… de fapt, știu. Mesajul este mai important acum, mult mai important decât o introducere (prea) lungă. Este o perioadă extrem de dificilă pentru toți, iar faptul că ne putem ajuta unii pe alții ACUM, așa cum poate fiecare, este extrem de important, are aură de super-erou. Fiecare poate fi un super-erou!

#SpreadTheNews

Autonom este cea mai extinsă rețea de mobilitate din România (vezi AICI cele 33 de orașe) și a decis ca timp de 3 luni să ofere GRATUIT (cu posibilitate de a prelungi această perioadă) spre închiriere, mașini din flota lor. Cam cât de tare este asta?

Se pot închiria gratuit mașini de către ONG-uri și fundații care au nevoie de mobilitate în lupta cu Coronavirusul. Important este cum trecem peste momentele dificile, dar și peste cele ce vor urma.

Cum poți contacta Autonom?
e-mail: help@autonom.ro sau la numărul de telefon: +40 747 277 610

Mai mult, cei de la Autonom au decis că poți închiria (repet, gratuit) SUV-uri și autoturisme, van-uri pentru transport și marfă, dar și pick-up-uri.
Din punct de vedere al siguranței tuturor celor implicați transmit integral mesajul lor așa cum este, pentru că este mai natural și direct:

  • După fiecare preluare/transfer, mașinile sunt dezinfectate, acordându-se o atenție deosebită tuturor mânerelor, volanului, bordului, schimbătorului de viteze și portbagajului.

  • După dezinfectare, fiecare mașină de închiriat rămâne obligatoriu timp de minimum 24 de ore în parcare, pentru neutralizare, înainte de a fi predată unui alt client.

  • Mașinile preluate de la clienți în regimul D2D (door-to-door) sunt dezinfectate înainte de preluarea de la client și încă o dată la sediul Autonom, înainte de predare. Ulterior, recomandăm ca mașinile să rămână neutilizate de către client timp de 24 h de la predare.

  • Toate cheile mașinilor, precum și documentele auto, sunt dezinfectate și neutralizate înainte de a ajunge la următorul client.

  • Șoferii noștri au primit numeroase informări, precum și mijloace de protecție (dezinfectant pentru suprafețe, măști de protecție, șervețele și dezinfectant pentru mâini atât pentru ei, cât și pentru pasageri).
  • Colegii din agenții vor purta de fiecare dată mănuși chirurgicale noi în gestionarea mașinilor și vor păstra distanța socială necesară în interacțiunea cu clienții.


Eu sunt izolat acasă de 3 saptamani. Eu și fiica mea. Soția încă mai merge la job. Este într-un fel, un pic în spatele liniei întâi. Eu, lucrez de acasă, satu departe de toți ceilalți, respect regulile ”jocului” tocmai pentru ca să ieșim din nou cu toții cât mai curând, în parc, la cinema, la un restaurant, la munte sau la mare. 

Asa cum ziceam, fiecare poate fie un super-erou, fără puteri speciale, nemaivăzute, ci forțe umane, care pot transcende și cele mai închipuite super-puteri de film SF.

Este momentul nostru să redevenim mai umani, să ajutăm, să lăsăm să fim ajutați, lăsând mândria la o parte, când este nevoie de ajutor. Vreau să ieșim cu bine, să ne putem bucura din nou, probabil cu și mai mare poftă, dar să ne cunoaștem încă o dată limitele, pentru că degeaba ne dorim călătorii pe Marte, dacă nu suntem în stare să ne gestionăm viața pe propria planetă. 

#SpreadTheNews

Articol scris pentru Spring SUperBlog 2020

2 Replies to “Cel mai tare super-erou ești TU! Luptăm împreună împotriva Coronavirus COVID 19”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.