Despre cum poți lua masa cu cei dragi în vreme de izolare

Știu ce vrei să zici, dar nevastă-mea chiar gătește bine. Ok, trebuie să-ți mărturisesc că decizia de a lua ceva de mâncare, de la un restaurant din zonă, a fost a amandurora, da? Da, de la unul cu livrare la domiciliu, doar nu era să mergem noi. Izolarea… stii, doar:
#StaiAcasă suntem #AlăturiDeTine, ai văzut haștagurile pe rețelele sociale,

Bine, bine, deci recunoști că m-ai luat cam tare… Bine, mamă, ai grijă de tine și de tata, și vedeți că am o surpriză și pentru voi în nici jumătate de oră. Ce, știi? Cum să știi?

Da, o să luăm masa în familie! Ai cam stricat surpriza, dar tot te prindeai tu că, na, tu le știi pe toate, nu? Am comandat mâncare pentru noi, dar am comandat și pentru voi. Ne despart doar 4 kilometri, dar știi că în perioada asta nu putem să ne vedem așa că ne-am decis să ne vedem pe o aplicație video pentru smartphone-uri și să mâncăm ceva împreună?

Deci, cum sună? Ce, te-am făcut să lăcrimezi? Hai, lasă că vom trece peste perioada asta și vom mânca din nou împreună, ne vom vedea la un grătar, vom bea un suc, iar eu cu tata voi mai încinge o partidă de table asezonată cu bere, desigur.

A, normal că vor fi și socrii! Păi, dacă tot o facem, să fie făcută nu? Păi, știu că aveați mâncare, dar am vrut să ne punem toți la o masă, și era aiurea ca voi să mâncați ciorbă de perișoare, dau un exemplu… da, e bună ciorbița ta de perișoare, nu zic că nu e, dar… de exemplu, înțelegi? Deci, unii cu ciorbiță de perișoare, alții cu un alt fel de mâncare…

Am vrut să fie ceva special, așa că am comandat de la noi din zonă, Bragadiru – Cornetu (ilfov). Păi, avem și pizzerii: Bella Sara, Yummy Pizza, Iki, nu le știi? Plus restaurantele La Ceaune și La Gurmandul. Es implu acum, poti comanda mâncarea preferată, online.

În fine, surpriza cu mâncarea va fi una foarte tare, o să vedeți, avem și deserturi pentru fiecare, alese cu grijă, că știm cât de pretențioși suntem cu toții. Nu, nu mâncăm de la McDonalds, deși sunt și ei în aria de livrare și comenzi.

Ce, noi nu trebuie să susținem industria HoReCa? Da, da, asta cu restaurantele și cateringul…

Hai, mamă, du-te și pregătește-te că în curând o sa vă trimit link-ul să ne putem vedea cu toții. Ce, ce e ăla link? A, faci mișto de mine, ok. Să avem poftă, deci!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020

One Reply to “Despre cum poți lua masa cu cei dragi în vreme de izolare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.