Care este cea mai relevantă cale de a avea freza aia la care visezi?

Ce te uiți așa la mine? Ce te nedumereste? Fața mea?
A, stai, acum m-am prins… vezi în jurul tău, pe la TV, cunoscuți ori doar niște fețe care nu demult arătau cumva… altfel?

Ei bine, știai că nu fețele sunt cele răspunzătoare de nedumerirea ta? Să-ți zic un secret pe care probabil îl știi deja, iar dacă nu-l știai, o sa vezi ca e evident.

Pe scurt? Implant de par, transplant de păr. Ring a bell?

Exact! Observi tot mai mulți bărbați care apelează la aceasta tehnica tocmai pentru a readuce cumva tineretea pe chipurile lor. Nu neapărat ca asa-zisa chelie ar imbatrani, dar nici estetică nu prea e. 

Ok, sunt și chelioși celebrii cărora lor le sta fenomenal de bine și tine de personal branding, dacă se poate spune așa, dar ce te faci daca ție chiar nu-ți stă bine cu chelie?

Lotiunile si tot felul de substanțe dubioase, hmm… nu cred ca sunt cele mai potrivite, mai ales cand vezi ca trec luni de zile și nu prea sunt rezultatele pe care le asteptai.

Nu mai pierde timpul și banii, man, pentru ca banii aia dați pe uleiuri nu o sa te facă sa ai un par mai șmecher pentru simplul fapt ca nu vei avea păr. Daca vrei păr asa cum vezi și pe la ”vedeții” de pe TV, poate chiar mai des, cum procedezi?

Uite AICI informația pe care o cauți: implant de păr in Turcia

Estethica Global este una dintre cele mai cunoscute clinici de chirurgie plastică, reconstructivă și estetică din Turcia. Fiind deja recunoscută pentru nenumăratele operații de implant de păr efectuate pacienților din întreaga lume. 

Transplantul de păr este o procedură complet sigură, iar în timpul intervenției nu sunt utilizate substanțe chimice sau medicamente care ar putea deteriora părul. Dintre toate metodele de creștere a părului, chirurgia cu transplant de păr este cea mai naturală, deoarece presupune implantarea propriului păr recoltat din partea din spate a scalpului.

Apropo, există 2 metode diferite pentru a pregăti zonele pe care foliculii de păr vor fi implantati

Fie prin Metoda Clasică a Fantei

Această metodă folosită pe scară largă folosește două fante dimensionale care se deschid cu ajutorul unui bisturiu chirurgical fin în zonele foliculilor de păr care urmează să fie transplantate. 

Dacă considerăm că aceste fante au o lungime de 2-5 mm, lungimea totală a tuturor fantelor pentru un transplant de 4000 de foliculi este de aproximativ 8-20 de metri. Numărul de fante realizate este unul dintre cei mai importanți factori care determină perioada recuperării și numărul  de cicatrici. Este posibil, de asemenea, ca tăieturile să afecteze foliculii de păr sănătoși în zona de implant  și să provoace necroze). În aceasta procedura se va aplica o mulțime de lichide, ceea ce înseamnă că edema  poate fi observată şi pına la  aproximativ 7-10 zile după procedură.

Fie prin Tehnica Percutană Sapphire

Aceasta este o metodă specială folosită într-un număr limitat de clinici de pe tot globul, plus şi în America. Diferit de procedura cu  ​​fante, foliculii de păr sunt transferați în canale tridimensionale create cu ace foarte fine. 

Tehnica percutană a safirului are cel mai mic risc posibil de a afecta zona de implant, deoarece canalele deschise sunt de aceeași lățime ca foliculii de păr, iar perioada de recuperare este de 2 ori mai rapidă. Zona de implant se reface în timp cât mai scurt, cam 2-3 zile și nu lasă nici o  cicatrice. Aceste canale fine pot fi realizate între foliculii de păr individuali, prevenind astfel orice pericol.

Cantitatea de lichid care se aplica la Tehnica percutană a safirului , este de asemenea mai scăzută, ceea ce înseamnă că edema  vizibilă dupa procedura va fii asemenea mult  mai mică.

Mai mult decat atat, pentru ca întreaga experiență sa fie cat mai plăcută si ușor de accesat Clinica Esthetica poate oferi informații despre alternativele la cazare, despre rezervari si informatii privind transportul de la aeroport și invers sau se pot ocupa chiar ei de aceste formalități, la cererea clientului.

Mai mult decat atat, este important de știut ca în pachetul medical ales aveți o consultație gratuită inclusă, analize medicale și cazare asigurata, transport de la aeroport la clinica și invers, dar și recuperarea dupa operatie.

Operație care este extrem de usoara, nedureroasa, cu anestezie locală, doar ca poate dura între 6 si 8 ore din cauza procesului extrem de migalos. Se înțelege de ce, nu?

Mai multe detalii si informatii în link-urile de mai sus.

Și până ne vedem data viitoare la un concert rock sa dăm din plete împreuna, nu pot decat sa-ti urez, preluând de la pescari, un sincer: Fir intins!  

sursa foto: pexels

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.