Schoeller Allibert un producator cutii depozitare plastic, exceptional, cu o vasta gama de produse!

Depozitarea obiectelor este o problema care ne ocupa mintea destul de frecvent. Este in natura omului sa adune lucruri de-a lungul vietii, insa uneori nu avem nevoie de tot ce am adunat si cel mai bun mod de a le depozita sunt cutiile din plastic. Desi in trecut erau folosite cutiile de carton, acestea nu sunt cele mai rezistente si pot provoca igrasie daca sunt puse lipite de zid. In plus cutiile de plastic sunt mult mai aspectuoase si au o rezistenta sporita. Schoeller Allibert este un producator cutii depozitare plastic renumit pentru calitatea produselor sale, iar gama de produse oferita de Schoeller Allibert prezinta paleti plastic, ladite, capace, cutii si containere din plastic.

Exista o serie de articole diferite pe care le puteti folosi pentru a va ajuta sa va stocati lucrurile atunci cand aveti nevoie. Exista multi oameni care folosesc diferite forme si dimensiuni de cutii de carton pentru a-si plasa toate lucrurile atunci cand doresc sa le mute sau sa le stocheze. Cutiile de depozitare din carton isi servesc scopul special, dar exista diverse optiuni diferite care sunt disponibile pentru a satisface nevoile oricui.

Cutiile de depozitare din plastic sunt destul de durabile si se stie ca pot rezista bine la conditii externe extreme, precum si la conditiile obisnuite de interior. Cele realizate din polietilena solida sunt deosebit de robuste. De asemenea, resping substantele chimice si umezeala.

Cutiile de depozitare din plastic sunt destul de usoare. Se stie ca sunt mult mai usoare decat cosurile de lemn, ceea ce face ca acestea sa fie mai usor de manipulat si transportat, astfel incat continutul nu va trebui sa fie mai intai descarcat. Exista chiar si modele cu roti, care pot creste portabilitatea cutiilor.

Cutiile de depozitare din plastic ajuta la organizare, deoarece va permit sa vizualizati cu usurinta articolele din interior si astfel sa diminuati nevoia de etichetare. Puteti chiar sa le obtineti in culori, astfel incat, daca doriti, puteti face o anumita codificare a culorilor si puteti stoca articole precum un cod de culoare.

Cutiile de depozitare din plastic sunt excelente pentru depozitarea produselor alimentare si igienizare, mai ales daca vin cu capace sigure care pot ajuta la mentinerea alimentelor proaspete, fara daunatori si fara scurgeri.

Cutiile de depozitare din plastic sunt mai ieftine si mai versatile decat multe alte materiale de depozitare, cum ar fi cele din lemn, sticla si metal. Deoarece sunt atat de usor de produs in masa, sunt mai ieftine pe piata, astfel incat costul este relativ la alte caracteristici, cum ar fi dimensiunea, cantarirea, inaltimea, tipul de plastic si caracteristicile cutiilor.

De ce ar trebui sa alegeti recipiente de plastic cu capace?

In prezent, multe industrii folosesc tavi si cutii sigilate, deoarece au multe avantaje in ceea ce priveste depozitarea produsului si costuri reduse de ambalare. Avantajele containerelor imbricate cu huse includ:

1.Depozitare sigura

Instalarea sigiliilor de securitate protejeaza marfurile de mare valoare in tranzit. Garniturile de blocare pe capace impiedica deschiderea capacului, inchizand recipientul din plastic si sigilandul. Puteti verifica cu usurinta daca continutul cutiilor de plastic a fost accesat in timpul distributiei. Daca sigiliul este rupt, containerul a fost deschis de persoane neautorizate. Datorita constructiei solide a tavilor, toate produsele dvs. vor fi securizate corespunzator in timpul transportului in tara sau in strainatate. Acest lucru este util mai ales daca transportati bunuri de mare valoare.

2.Economisirea costurilor

Schimbarea cutiilor de carton de unica folosinta in tavi din plastic reutilizabile va va ajuta sa economisiti bani prin reducerea costurilor lantului de aprovizionare. Fiecare cutie de plastic poate inlocui cu siguranta sute de cutii individuale, deoarece o puteti folosi de multe ori. De asemenea, este mult mai durabil. Aceste containere nu necesita intretinere, economisesc costurile de eliminare sau instalare (cum ar fi dungi) si pot fi utilizate pentru a economisi spatiu valoros in timpul transportului de retur. Economiile se datoreaza si faptului ca nu trebuie sa scoateti sume foarte mari din buzunar. Preturile sunt foarte decente si oricine poate sa cumpere astfel de cutii.

3.Economie de spatiu

Stiati ca cutiile de plastic goale economisesc pana la 76% din spatiu? Datorita constructiei lor trapezoidale, containerele goale se cuibaresc una in cealalta, ceea ce va permite sa economisiti la transportul ambalajului gol la intoarcere. Cand capacul este inchis, cosul poate fi stivuit, iar cand este deschis, se cuibareste unul in celalalt, ceea ce economiseste spatiu in timpul transportului sau depozitarii.

Schoeller Allibert ofera o gama vasta de cutii de plastic cu capac, destinate pentru mediul profesional, insa pot fi folosite si in aplicatii casnice precum depozitarea obiectelor de care numai avem nevoie in pod sau pentru a depozita uneltele in garaj.

Marele avantaj al recipientelor din plastic pentru distributie este durabilitatea si rezistenta la impact. Produsele sunt fabricate din polipropilena si sunt rezistente la temperaturi extreme de la -20 ° C la 40 ° C. Datorita capacului atasat la tava, tot ceea ce depozitati va fi protejat de factori externi. Etansarile montate corect protejeaza impotriva incercarilor de manipulare a produsului. Acest lucru este deosebit de important atunci cand contaminarea intentionata poate fi un risc, in special pentru distributia in industria farmaceutica.

Nu este greu sa ne imaginam de mare dezavantaj ar avea toate medicamentele care trebuie sa ajunga la destinatii in conditii speciale. Schoeller Allibert este producatorul care poate sa garanteze siguranta produselor in cutii de plastic profesionale. Alegeti tot ce este mai bun!

foto: pexels
articol scris de : Guest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.