Cea mai tare combinație pentru ținutele tale viitoare!

Boșilor, care sunteți voi boși, fiți atenți la combinația asta: cum ar fi să-ți fie bine ca să nu-ți fie rău, huh? Exact, te-ai prins? Nu? Atunci ciulește urechea aici sau ce vrei tu să ciulești, citește și bagă la cap.

Acum, GLAMI.ro, care este un motor de căutare modă (da, ai auzit bine!), are un WISHLIST de mai mare frumusețea și de o utilitate nemaiîntâlnită. Ho, că nu e de râs, când îți voi spune exact cu și despre ce e vorba. În fapt, nu e nimic greu de utilizat, din contră.

Fii atent la mine, că eu, de cele mai multe ori fac print screen la ecran când găsesc vreo ofertă tare mișto pe undeva. Mai greu cu wishlist-ul la alții, spre deloc, deci print screen-ul era singura opțiune viabilă. Bine, mai știu eu un site de pe care cumpăr adesea, dar nu haine, deci, chiar dacă are un fel de wishlist, nu mă ajută pentru ținuta mea de zi cu zi.

Foto personală: mândru tare de ținuta mea de la Trei Brazi

Pe de altă parte, am salutat inițiativa GLAMI de avea așa ceva, pentru că prin câte haine am văzut pentru bărbați, prin atât de numeroasele oferte ale magazinelor partenere, greu aș fi ținut cont să revin, să regăsesc ce mi-a atras atenția.

De obicei le puneam în coș, doar ca apoi, spre final, să mă duc să șterg de acolo, articol după articol, până ajungeam la bugetul maxim atribuit. Bine, nu e ca bugetul nevesti-mii, dar tot buget se cheamă, ce să mai…

Fie că e vorba de teniși fancy sau maiouri a la Giani din las Fierbinți, pe Glami.ro poți pune lejer articolele in acest WISHLIST printr-o simplă apăsare pe inimioara prezentă în colțul din dreapta sus. Bine, țin neapărat să te anunț că poți face cont rapid cu ajutorul facebook sau Google și odată ce ai produse in lista de dorințe Glami, vei primi mail anunțându-te când produsul va fi la reducere, dacă va avea o reducere de preț. How cool is that?

Uite lista mea de dorințe, poate-mi iei ceva, da?


Și dacă nu te așteptai la asta, iți mai arunc o boabă: fi atent la cea de-a doua combinație, ca să ai țoale de-alea fine de dat cu ele pe Insta! Ca să-ți fie și mai ușor, pentru că ai în permanență cu tine smartphone-ul, GLAMI, are acum și aplicație de smart. Dai jos aplicația din App Store sau Google Play și cât stai în stație la metrou, mai adaugi în WISHLIST-ul tău shmeker, pardon de expresie, câteva hăinuțe pentru când ai timp să mai revii la cumpărături și să nu uiți că unele articole ți-au făcut cu ochiul. Și poate le și prinzi la reducere, cine știe?

Bine, pentru o mai mare acuratețe în căutările tale și pentru a fi cât mai relevante, Glami, are implementat niște filtre tare de gașcă, dar eu aș pune accentul și pe comparatorul de prețuri care îți poate arăta ce nivel de preț au unele articole din diferite magazine. Deci, nu-ți rămâne decât să îți trasezi buget, că de restul se ocupă Glami.

Tu trebuie doar să te hotărăști, să comanzi și apoi să dai pe spate bibilicile de pe Insta. Sau bibilicii, ca să fi corecți cu politica sau cum îi zice-n engleza. 

Vin sărbătorile de iarnă, așa că nu mă supăra, intră pe Glami și ia-mi ceva frumos, că ți-am servit toate ideile astea de a cumpăra cu cap, ușor și extrem de friendly. Ă, deci, fular și căciulă să fie. A, și niște mănuși. Lasă-mi în secțiunea de comentarii, ce produs ai găsit pe Glami ca să-ți zic dacă e o alegere bună au ba.

Ok?

Las și asta aici, că poate ți-e dor de mare. Sau de ținuta mea de la mare 😛Articol scris pentru Glami si SuperBlog 2021 

One Reply to “Cea mai tare combinație pentru ținutele tale viitoare!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.