20160801_135555_HDR-01 Mi-am lansat la apă blogul Mandachisme in 2013, impins cumva de faptul de a putea  avea acces mai usor la cat mai multe unelte social-media, evenimente, oameni frumosi din  zona asta si, de ce nu, sa-mi schimb si jobul, sa schimb total ceea ce am facut pana acum.  Inainte de blog, mai bagam cate un text pe facebook in Notes sau mai scriam pentru alte  site-uri. Important este faptul ca aveam feedback-uri pozitive. Multe.

”Mandachisme” a venit pe lume destul de usor, natural, nu prin cezariana. :) Si tocmai ce sta sa implineasca 4 anișori (ianuarie 2017). Este vorba despre mine, despre vorbele si scrierile mele, ale unui Mandache (Marius Mansdache este numele de scena, scena vietii) deci niște… ”mandachisme”. Simplu.

S-au adunat multe in decursul anilor. Advertorialele mi-au modificat simturile si am inceput sa scriu, in special, advertoriale pentru ca reusesc sa transpun in ele ceea ce simt si ceea ce-mi place sa transmit, ajungand ca textul, cuvintele, imaginile sa se imbine intr-un fel de melanj, sa iasa ”acel ceva” ce mie-mi place foarte mult. Si a placut si altora. Multora.

Am castigat atat de multe concursuri pe diferite platforme de blogging, incat nu as fi crezut ca ar fi posibil asa ceva vreodata. Asta mi-a dat aripi si mi-am dat seama ca pot face asta destul de natural, destul de firesc pentru ca-mi curge cumva prin vene si-mi pompeaza-n creier ”ceva” ce-l pune la treaba. Si ies lucuri tare misto! Vreau sa ma reinventez si sa scriu ceva bun, de fiecare data. Concurenta e mare si asta-mi place, imi da aripi, nu?

UPDATE! Tocmai ce am iesit pe locul 2 in competitia de blogging creativ Spring SuperBlog 2017, loc targetat si anuntat de mine inca de la inscriere (ofera cele mai multe beneficii, mai multe decat locul 1), din peste 100 d bloggeri paticipanti. :)

Nu sunt adeptul limbajului de lemn, scriu asa cum imi vin ideile. Imi pun castile in urechi si dau drumul la muzica (dubstep, electro, anii 90, drum’n’bass etc.), ma deconectez de la ce este in jur si asa iau nastere scrierile mele. In mare parte ele vin direct din trecutul meu, din ceea ce am vazut si auzit de-alungul timpului, prelucrate in stilul meu.

Da, mi-am schimbat si jobul de mai bine de un an! Activez mai mult in social-media si scriu si pentru job. Mai mult decat sa scriu, mai fac si editare video, mai pun si un vlog pe youtube (atat pentru job, cat si pentru mine ca blogger sau personal), canalul meu e asa, mai OpenMind, nu e nisat si este despre… orice. (gasesti si clipuri cu/despre mine, clipuri #cubicla, clipuri din campanii, unele fiind animatii etc.).

Mai jos este un infografic facut acum vreun an, cu ceva date despre mine, despre blogging… mandachisme. :)
untitled-infographic (1)