… se uita! Asa zice, un cantec, nu? Ei bine dar daca ai purta niste lentile de contact colorate, care sa atraga, si sa nu se uite? Ei bine, asa ar sta altfel, totul, si cantecele ar fi despre ochi de vis. Oare?
Hai sa vedem ce este cu Lensa.ro, care se recomanda cel mai mare magazin online de lentile colorate ieftine!
Ce zic ei?
Cele mai mici preturi din Romania!
Daca gasesti in alta parte mai ieftin noi iti oferim 10% discount la comanda! Dovada trebuie facuta asupra unui magazin online sau offline legal (persoana juridica). Produsul comparat fata de concurenta nu trebuie sa fie la oferta(promotie) / lichidare stoc.
Eu nu am stiut nicicodata cum e cu letilele de contact colorate. Iata cateva instructiuni de folosire, sa ne mai luminam!
Instructiuni de folosire
1. Continut Datorita solutiei saline tamponate (0,8%),lentilele de contact colorate,formate din 55% Terpolymer si 45% apa, isi pastreaza calitatea la standarde superioare.
2. Indicatii de utilizare Lentilele de contact sunt folosite in scop estetic ,culoarea acestora nepermitand patrunderea luminii,avand o zona circulara substantial colorata completata cu o culoare la centrul ei.
3. Avertismente Se recomanda folosirea si ingrijirea corespunzatoare a lentilelor, cat si a cutiilor acestora deoarece au de asemenea un rol important in folosirea corecta si sigura a lentilelor dumneavoastra. In caz contrar ochii sunt predispusi la ulcer corneean ,un factor rapid de pierdere a vederii.
4. Precautii Acoperirea completa a lentilelor in solutia de pastrare recomandata,reduce riscul ca lentila sa se usuce (dezhidrateze). Neatingand lentilele de contact cu mana sau degetul cand nu sunt libere ,preveniti ranirea ochilui sau chiar deformarea vederii.
Folosirea unui sistem chimic nu termic de ingrijire asigura intretinerea corespunzatoare lentilelor dumneavoastra. Asigurati-va ca produsele de ingrijire sunt neexpirate. Feriti lentilele de vaporii iritanti sau daunatori (fumul de tigare,fixativ,praf,etc.) . Se recomanda igienizarea corespunzatoare a mainilor inainte de aplicare. Indiferent de ce lentile de contact folositi, vizitele ulterioare la medic sunt necesare pentru a asigura sanatatea continua a ochilor dumneavoastra. A nu se purta mai mult de 14 ore / zi.
5. Reactii adverse Puteti simti ca ochiul va arde ,mananca sau inteapa. Aparitia unor afectari temporare de vedere din cauza unor complicatii (conjunctivita,iritari,edeme locale sau generale,anomalii tarsiene etc.) care din punct de vedere clinic sunt acceptabile atata timp cat se manifesta intr-o masura mica. De asemenea pot aparea :secretii neobisnuite ale ochilor sau roseata,exces de umezeala,vedere in ceata,culori sau obiecte in miscare.Fotofobia sau ochiul uscat apare atunci cand lentilele sunt purtate in continuu sau prea mult timp o data. Daca problemele persista ,se recomanda consultarea imediata a medicului oftalmolog.
6. Centrarea lentilelor Pasul 1: Aplicati lentila pe ochi Pasul 2: Inchideti ochiul si masati usor pleoapa pentru a aseza lentila pe cornee. Pasul 3: Dupa ce atia plicat lentila,avand ochiul deschis,fixati lentila intr-o pozitie corecta si confortabila ochiului dumneavoastra.
7. Indepartarea lentilelor Intotdeauna indepartati aceeasi lentila prima data.
Pasul 1: Igienizati-va bine mainile. Pasul 2: Trageti lentila in partea de jos a ochilui folosind degetul aratator in timp ce va uitati in sus. Pasul 3: Prindeti usor lentila intre degetul aratator si degetul mare. Pasul 4: Indepartati lentila . Sau Pasul 1: Tineti un prosop sub ochi pentru a prinde lentila. Pausl 2: Puneti degetul aratator in centrul pleoapei de sus si degetul mare in centrul pleoapei de jos. Pasul 3: Apasati spre interior si incercati sa clipiti. Pasul 4: Lentila ar trebui sa cada.