Contact la marius.mandache@yahoo.com

Sau… contactează-mă aici. Am eu grija sa-ți răspund in timp util. Aproape instant! 🙂 Try Me!

2 Replies to “Contact la marius.mandache@yahoo.com”

 1. Bună, Marius,

  Numele meu este Mircea Giurcă și te contactez din partea echipei momondo. Momondo este un motor de căutare gratuit pentru bilete de avion și hoteluri care compară prețurile agențiilor de turism pentru ca utilizatorii să beneficieze de cel mai mic preț. Misiunea noastră este de a inspira oamenii să călătorească pentru a crea o lume deschisă.

  Sărbătorim 10 ani de la înființare și dorim să te anunțăm că începând de Luni (3 octombrie), momondo a lansat competiția #călătoriideneuitat pentru bloggeri și pentru cititorii lor.

  Pentru a participa:

  Pasul 1: Povestește-ne într-o postare pe blogul tău despre momentele de neuitat trăite în una din călătorii. Spune-ne, în final, care este destinația de călătorie preferată + linkul către aceasta de pe momondo.ro.
  Ex: Lisabona http://www.momondo.ro/zboruri/lis/bilete-avion-lisabona.html sau link către rezultatele unei căutări http://www.momondo.ro/flightsearch/?Search=true&TripType=2&SegNo=2&SO0=BUH&SD0=LIS&SDP0=22-12-2016&SO1=LIS&SD1=BUH&SDP1=29-12-2016&AD=1&TK=ECO&DO=false&NA=false
  Pasul 2: Invită-ți cititorii să facă același lucru: să povestească într-un comentariu la postarea ta despre călătoria lor de neuitat și să menționeze destinația favorită și linkul către momondo.ro.
  Pasul 3: Distribuie articolul pe Facebook/Twitter cu hashtag-ul #călătoriideneuitat sau răspunde la acest mail cu link-ul către articol.

  Vom oferi două premii constând într-o vacanță în valoare de 1000 € – una pentru bloggerul câștigător, iar cealaltă pentru autorul celui mai interesant comentariu din întreaga competiție.

  Ne-ar bucura dacă ai dori să iei parte la concurs. În plus, acorzi șansa cititorilor tăi de a câștiga la rândul lor o vacanță de 1000 €.

  Toate detaliile despre competiție, program, termeni și condiții pot fi găsite aici: http://momon.do/concurs-calatoriideneuitat

  Te rog să-mi spui dacă ai întrebări. Abia așteptăm să-ți citim povestea 🙂

  Zi faină,
  Mircea

 2. Buna ziua,
  Numele meu este Ioana Nanescu. Va rog sa imi spuneti daca in cadrul site-ului dvs se pot posta advertoriale (le puteti scrie dvs sau le pot trimite eu scrise) si daca da, care ar fi costul aproximativ al publicarii si care sunt conditiile pentru un articol (format, domenii acceptate, alte detalii). Mentionez ca advertorialele nu includ domenii de tipul jocurilor de noroc, adult etc.
  Va multumesc anticipat si apreciez un raspuns.
  O zi frumoasa.
  Ioana N.
  contact: ioanan.hollo@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.