Despre Mandache

20160801_135555_HDR-01Canal Youtube: Marius Mandache (link)
Facebook Personal: Marius Mandache
Facebook PaginaMandachisme – Blogu’ lu’ Mandache
Instagram: MandacheOfficial
LinkedIn: Marius Mandache

Mi-am lansat la apă blogul Mandachisme in 2013, împins cumva de faptul de a putea  avea acces mai ușor la cât mai multe unelte social-media, evenimente, oameni frumoși din  zona asta și, de ce nu, să-mi schimb traiectoria vieții, să fac un switch de maxim angajament față de ceea ce făcusem până atunci.

Inainte de blogging, mai băgam cate un text pe facebook in Notes sau mai scriam pentru alte  site-uri. Important era faptul că aveam feedback-uri pozitive. Multe. So…

”Mandachisme” a venit pe lume destul de ușor, natural, nu prin cezariană, fără dureri. 🙂 Este vorba despre mine, despre vorbele si scrierile mele, ale unui Mandache (Marius Mandache este numele de scenă), deci niște… ”mandachisme”. Simplu.

S-au adunat destul de multe in decursul anilor. ADvertorialele mi-au modificat simțurile si am început să scriu, în special, advertoriale pentru că reușesc să transpun în ele ceea ce simt și ceea ce-mi place să transmit, ajungând ca textul, cuvintele, imaginile să se imbine intr-un fel de melanj, sa iasă ”acel ceva” ce mie-mi place foarte mult, mai ales când mesajul ajunge să fie înțeles într-o formă interesantă.

Am câștigat atat de multe concursuri pe diferite platforme de blogging incat nu aș fi crezut că ar fi posibil așa ceva vreodată. Asta mi-a dat aripi si mi-am dat seama ca pot face asta destul de natural, destul de firesc pentru ca-mi curge cumva prin vene si-mi pompeaza-n creier ”ceva” ce-l pune la treaba. Si ies lucuri tare misto! Vreau sa ma reinventez si sa scriu ceva bun, de fiecare data. Concurenta e mare si asta-mi place, imi da aripi, nu?

UPDATE! Tocmai ce am iesit pe locul 2 in competitia de blogging creativ Spring SuperBlog 2017, loc targetat si anuntat de mine inca de la inscriere (ofera cele mai multe beneficii, mai multe decat locul 1), din peste 100 de bloggeri participanți. 🙂

UPDATE 2! Locul 5 in SuperBlog 2017 și primul loc la ”băjeți” 🙂

Nu sunt adeptul limbajului de lemn, scriu așa cum imi vin ideile. Imi pun castile in urechi si dau drumul la muzica (dubstep, electro, anii ’90, drum’n’bass etc.), ma deconectez de la ce este in jur si asa iau naștere scrierile mele. In mare parte ele vin direct din trecutul meu, din ceea ce am vazut si auzit de-alungul timpului, prelucrate in stilul meu.

Activez mai mult in social-media si scriu și pentru job. Mai mult decat sa scriu, mai fac si editare video, mai pun si un vlog pe youtube (atat pentru job, cat si pentru mine ca blogger sau personal), canalul meu e asa, mai OpenMind, nu e nisat si este despre… orice. (gasesti si clipuri cu/despre mine, clipuri #cubicla, clipuri din campanii, unele fiind animatii etc.). NOU! Vlogging personal, dar și din campanii! 🙂

Mandache Over and Out.

One Reply to “Despre Mandache”

 1. Dragă Marius,

  HOSPICE Casa Speranței organizează săptămâna viitoare un eveniment dedicat bloggerilor cu suflet mare, bloggerilor care au dovedit până acum că nu pot rămâne indiferenți la problemele celorlați, implicându-se, prin tot ceea ce fac, în sprijinul semenilor care au nevoie de ajutorul nostru.

  Te invităm în perioada 25-29 ianuarie, în cadrul Săptămânii Speranței, la sediul nostru din Brașov, Str. Sitei nr. 71 A să afli cum poți readuce speranța în sufletele celor care se luptă cu o boală incurabilă.

  Vei afla poveștile emoționante ale eroilor anonimi, copiii si adulții care primesc alinare și îngrijire la HOSPICE și-i vei cunoaște pe oamenii extraordinari care le oferă, necondiționat, grijă și compasiune.

  Te rugăm să ne confirmi participarea ta la adresa florin.diaconu@hospice.ro sau la numărul de telefon 0723.246.981, cu mențiunea datei și a unui interval orar orientativ.

  Îți dorim să ai o zi strălucitoare,

  Florin Diaconu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.