“2 – 0 cel mai periculos scor!”

        Este o vorba, care s-a tot adeverit in timp si devine o raza de speranta atunci cand nici cei implicati direct, nu mai spera. Steaua aseara, a repetat o scena invatata acum 8 ani cu Valencia, desi nu erau aceiasi actori. Steaua e mai mult de un nume. Steaua devine Romania, cand este vorba de performante in fotbal. De aici si diferenta enorma intre fanii ei si… ceilalti. 

       Steaua a batut Ajax, aseara, cum nu credeam ca se va intampla, nici in cele mai optimiste ganduri. Dupa meciul din tur, la cum juca Ajax, si la cum juca Steaua fara meciuri oficiale in picioare, speram la un egal onest si la un meci la care sa ne steabucuram pentru 90 de minute, privirea. Dar, nu. Steaua a batut-o pe cea care in tur, ne facea sa spunem ca “asta este fotbalul romanesc; astea sunt limitele; ei au bagat mai multi bani; ei au alta mentalitate”. Si nu ca a batut-o norocos, a invins pe merit, chiar daca la loteria penaltyurilor. Am avut emotii mari si acolo, ca nu stiam cum bat stelistii, si mai stiam ca portarul lor apara foarte bine aceste lovituri.

        Dar se pare, asta a fost sa fie seara Stelei. Nu conteaza cine va urma in Europa League. Conteaza ca avem in sfarsit echipa, mentalitate si…antrenament fizic foarte bun. Conteaza cu adevarat mai putin, uneori, sa ai si calitati fizice demne de un fotbalist bun (centrari, pase bune, driblinguri reusite) si sa faci o echipa buna, care sa mearga excelent… impreuna. Meritul antrenorului. No comment!

       Asa am invins. Asa mergem mai departe. Asa a mai adus Steaua putina bucurie in sufletele romanilor, si a facut multi, multi copii fericiti! Sa vina Chelsea! Forta Steaua! 24! 

steaua1

One Reply to ““2 – 0 cel mai periculos scor!””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.