Nici nu stii ce te-a lovit pana nu ai mirosit!

Nu s-au vazut. Nu s-au atins. Nu si-au vorbit. Pur si simplu s-au mirosit.
Simpla atractie? Atractie animalica? Feromoni? Un “asa a fost sa fie”? Despre ce vorbesc?! Ce miros?
Pai, de cate ori nu ai intors tu capul dupa cineva pe strada sau in mall? Sau in tramvai? Sau la o coada/rand, pur si simplu, cineva iti mirosea atat de bine incat nu-ti dadea pace si incercai sa ghicesti de unde vine acea “palma” frumos mirositoare?

Ok inteleg, pentru multi mirosul de shaworma e destul de percutant si dadator de fluturi in stomac. Fluturasi ai foamei, bineinteles. Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ca nimeni nu se uita dupa altcineva cu admiratie daca miroase a mancare. Nici macar dupa un Chef. 🙂
Vorbesc despre parfumuri. Da, acea mireasma ce ne incanta simturile si ne face sa visam sau sa ne aducem aminte de tot felul de lucruri frumoase, in general.

Mi-aduc aminte de o intamplare de pe vremea facultatii. Lucram undeva si mi s-a intamplat sa intalnesc aceeasi persoana de cateva ori, acolo. De fiecare data adulmecam si pastram in mine si-n minte parfumul ei. Ma innebunea. Plus faptul ca ea arata destul de bine si… erau deja doi factori care-mi “dadeau la gioale” de ma facea sa ma zvarcolesc pe jos ca fotbalistii cerand penalty clar. Eu voiam numai sa stiu ce naiba parfum era ala si poate as fi putut sa reusesc sa vorbesc cu ea si sa mergem… in prelungiri. 🙂

Imi tot faceam curaj ca o s-o intreb data viitoare cand ne mai intalnim, pentru ca stiam ca ne vom mai intalni. Si bineinteles ca intalnirea s-a produs. Am intrebat-o direct, din prima, ce parfum este, ca pur si simplu ma nauceste de fiecare data, ca i se potriveste de minune si ca n-ar fi rau sa…
Culmea, mi-a zambit, mi-a raspuns, contrar a ceea ce imi imaginam (ca imi da vreo geanta peste freza sau ca ma ia la suturi prin cuvinte frumos “mestesugite”) si din vorba-n vorba am incercat s-o invit la o cafea/ceai/apa plata cu lamaie/film etc. Parca rezonam si ne completam atat de bine, invaluiti fiind in acel nor imbietor. Sau doar visam eu prea mult?

Pana mi-a zis franc ca e maritata si chiar e fericita!
STOP Joc! Piua! Time-out! Ba, eu nu ma mai joc! Am plecat acasa ca ma cheama mama! Hei, nu asa trebuia sa…  🙂

Amintirea a rams insa si de fiecare data cand mai simt parfumul respectiv imi rad in mine de situatie dar imi dau seama cat de mult conteaza o astfel de impresie cand simti “acel ceva” asa ca un bobarnac dat peste ceafa, pe care-l simti cateodata ca pe o bata de baseball.
Drept consecinta, cine stie, pentru tine, ca urmare a celor intamplate mai sus, un Parfum Deeply Yours by Enrique Iglesias, pentru EL sau pentru Ea, iti spune ceva? Iti transmite ceva? Ai avut de-aface cu el si-ai fost lovita/lovita?
Sau ai putea tu la randul tau, folosindu-l, sa poti “lovi” pe altii, Cine stie? Se poate intampla! Just try it! 🙂

EDT-ETUI60MLArticol cu impact pentru SuperBlog 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.