Imputita :)

Instructiuni de folosire:

“Inainte de a se atinge, se pun doua perechi de manusi din latex (doua, da?), daca nu aveti o masca de gaze din aceea adevarata, puteti folosi o masca medicinala dupa ce ati turnat in ea cateva picaturi bune dintr-o sticluta cu parfum (daca nu va lasa inima, puteti pune un bradut odorizant auto inauntru) dar numai dupa ce v-ati strans de nas cu un carlig de rufe in prealabil.
Cum ochii o sa va cam usture de la duhoare, va recomandam servetele uscate la indemana pentru lacrimile ce urmeaza. Daca va puteti pune si o punga pe cap sau casca de dus ar fi perfect, altfel pentru persoanele ce se vopsesc la par, poate fi fatal. Fatal pentru par. Ar putea sa cada si sa ramaneti cu o superba chelie. Chelie, da. DAR Superba! 🙂
Pentru transport recomandam cat mai multe pungi de plastic, seifuri, antemergatori cu girofar, Garda Nationala, ajutorul Gardei de Mediu sau cei instruiti in atacuri chimice.
Bineinteles, ca glumim. Pungile de plastic nu sunt recomandate pentru ca oricum se vor topi. Pofta buna si fiti fan branza!”

poza-branza-marea-britanie-small

Vieux Lille, este una dintre cele mai puturoase branzeturi din lume. Branza de tip Maroilles este conceputa inca din Evul Mediu in manastiri. Va imaginati cum mirosea in zona manastirilor de atunci? Oricat de fan al branzei ai fi fost….
Sau cum miroseau cei ce mancau o astfel de branza? Oricum, imaginati-va ca o bucatica din branza asta, daca va imprieteniti cu ea, ar putea fi un fel de “kriptonita” (vezi Superman) pentru altii. Adica pur si simplu le tai puterile, le tai avantul, se vor indeparta de tine fizic, real fara efort. Poti detine puterea absoluta de a reusi sa te descotorosesti de cei de care nu scapi cu usurinta si care nu respecta o limita de bun simt, de spatiu personal.
Toni Delaco a dat de ea in peregrinarile lui incercand sa gaseasca ce a mai buna branza din lume si ar putea fi aleasa, deoarece poti gasi foarte usor noi intrebuintari ale ei dincolo de gustul (posibil) minunat si deosebit, dar mai ales de… miros. 🙂

delaco_fan_branza_proof2-250x250

Articol oarecum puturos pentru SuperBlog 2015

2 Replies to “Imputita :)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.