Am crescut ca Blogger cu Blogal Initiative!

Nu stiu altii cum sunt si cum au crescut ca bloggeri, dar eu imi aduc aminte ca se facea ca eram in anul 2013 si tocmai ce ma lasasem “la apa” cu mandachsime.wordpress.com, pe vremea aia. Mai scrisesem eu si inainte de blog, pentru altii, dar nu mai scrisesem advertoriale. Nici nu stiam ce-s alea. 🙂 Adica stiam asa in mare, dar niciodata nu m-am gandit ca as putea scrie asa ceva.

Pana am dat de Blogal Initiative si mi s-a aprins un “beculete” acolo, ca as putea impleti frumos ceea ce scriu din inima, dis suflet sau din cap 🙂 cu ceva ce ar putea sa-i ajute pe ceilalti si sa scapam de niste reclame idioate, citind ceva mai altfel, mai deosebit, cu mesaj frumos si creativ.

Asa am castigat prima mea tableta ca blogger. Si primul premiu ca blogger. Era o campanie legata de Cora, parca. Stiu ca am scris ceva funny, vreo doua sau trei articole mai scurte dar la obiect, cu mult “lipici”. Asta, mi-a deschis cumva apetitul pentru advertoriale si pentru tot ce as putea sa creez prin cuvinte.

Putin mai tarziu, mi-am dat seama cu ce se mananca felia asta de advertising, ca sa zic asa, si am inceput sa adaug si imagini prelucrate, clipuri video, animatii etc. cu cat tot mai multi bloggeri buni se inscriau in Campionatul National de Blogging. Intotdeauna competitia a fost foarte stransa si asta m-a ajutat sa ma reinventez, sa scot din mine chestii de care nu ma credeam in stare. Intr-un final m-a ajutat, cumva, sa-mi schimb si jobul, sa “bag cocs” pe felia ce-mi place, sa-mi schimb perceptia despre oameni si lucruri, despre social-media si sa-mi ating niste scopuri, mici dar inimoase 🙂

Blogal Initiative a insemnat si inseamna in continuare foarte mult pentru mine, de aceea particip la cat de multe campanii pot, pentru a-i ajuta, pentru a fi langa ceilalti bloggeri, pentru a fi in competitie cu toti (mai ales cu mine) pentru a reusi impreuna sa producem un iures frumos colorat in social-media.

Am avut succes cu Blogal Initiative in peste 12-13 campanii, nu mai stiu acum exact, dar stiu ca au fost “cu de toate”: vouchere, bani cash, gadgeturi, electrocasnice, alte obiecte, bilete la concerte etc. Mai mult decat atat, in cei 3 ani de cand “ne jucam impreuna in fata blocului” ma bucur ca am reusit sa-i cunosc personal pe Chinezu, pe Florea, pe Dulea, Malaezu si virtual pe Mihaela Ivan si pe multi altii, fie bloggeri, fie din Kooperativa 2.0.

Asa ca acum cand au implinit aproape 6 ani de cand ofera aceste oportunitati bloggerilor dar si clientilor lor, de a ne uni “in cugeti si-n simtiri”, sa dea Dumnezeu Bunuțul si Măicuța Domnului, sa se mai adauge inca 200k de euro la cei ce s-au strans deja in campaniile trecute. Sa fie bine… ca sa fie numai bine! 🙂

Succes tuturor celor implicati in proiectele si campaniile Blogal Initiative!
Multumesc.

business

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.