Iți recomand mobiler din lemn masiv pentru că pe mine a căzut șifonierul (era din PAL)

ronex

A căzut șifonierul pe mine! Nu, nu în sensul că mă îmbrac ”la 4 ace” chiar și când până la Mega-ul din colț. Nu, la mine a căzut șifonierul la propriu. BUF! PAF! M-a pus o forță neștiută să-mi iau un șifonier dintr-un pal melaminat foarte subțire, nu mi-am dat seama cât este de subțire și de firav decât după ce l-am asamblat și așezat în el haine.

Atunci pe moment, mi s-a părut un pic ciudat dar euforic pentru că aveam șifonier nou, n-am băgat de seamă, numai că după ce mai pui haine, adaugi și din cele de iarnă, mai pui și câteva cutii de depozitare deasupra… începe să gâfâie. Al meu stătea să plesnească excat ca un pepene copt.

Văzând că nu voi face casă bună cu el, m-am jurat că următorul șifonier va fi altfel. Îl voi vrea din lemn masiv. Lemnul masiv durează o veșnicie. Nu are rost să amintesc de câte exponate ne-au rămas de-alungul istoriei, prin muzee și nu numai.

Așa că m-am pus frumușel la laptop, cu o ceașca de cafea bună lângă, pentru că m-așteptam să petrec ceva timp până să găsesc ceva bun (claritate și preț). N-a fost să fie! Am căutat MOBILIER DIN LEMN MASIV direct in Google și i-am găsit, printre alții, pe cei de la RONEX din București. O, chiar lângă mine! 

Faza este că cei de la RONEX fac o mobilă trăznet mai ales prin prisma ofertei și flexibilității lor: concep și produc  mobilier din lemn masiv in stil modern, clasic, contemporan cât și contemporan. Am rămas un pic interzis când am observat cât de frumoase pot fi piesele de mobiler făcute de ei.

Pretul este decent, dar nu trebuie să uiți că totul este din lemn masiv și te va ține mai multe vieți, dacă le-ai și avea. Pentru mai multe vieți, pune o vorbă bună ”acolo sus”, dar pentru un mobilier de calitate din lemn masiv, aruncă un ochi și pune o comanda direct pe site, pe ronexprod.ro

Iți dai seama că atunci când am văzut toate cele prezentate m-a cuprins așa un ușor tremur, dopamina își făcea efectul (ea este responsabilă pentru producerea plăcerii de orice fel, mai ales când cumperi lucruri frumoase pe care ți le dorești mult), trebuia să-mi schimb mobilierul din toată casa. Noroc că nu am o casă mare. Nici mică, ce-i drept, dar necesită o oarecare investiție dacă îți dorești să duci o viatță de o fină calitate în micuțul sau marele tău bârlog. 🙂

Așa că m-am adunat de sub șifonerul meu fragil, l-am desfăcut și l-am dat cuiva ca să mai facă ceva cu materialele astfel rezultate. In niciun caz un alt șifonier, fie el și mai mic. Eu tocmai mă grăbesc să scriu prezentul articol pentru că este pe drum prima comandă de mobilier din lemn masiv de la RONEX și tremur ca un cățeluș.

Intră puțin pe site-ul lor și o să-ți schimbi pentru totdeauna viziunea despre mobilierul din casa ta, nu mai amintesc faptul că dacă-l vei atinge… al tău va fi. Pentru totdeauna!

Dulap 2 usi_resize

Ansamblu Living Dining_resize

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.