Va fi EPIC. Din nou! Incepe SuperBlog 2017 – editia de toamna

Cand m-am inscris in Primavara la SuperBlog 2017, am afirmat ca vreau sa castig competitia, mai mult in serios decat in gluma (ha-ha), si chiar era cat pe ce sa se intample. Un Loc DOI muncit. Ce bine ca nu s-a intamplat faza cu locul UNU. De ce? Pai, asa cum ziceam, imi doresc sa mai pot participa la SB, iar castigatorii locului 1 nu mai pot participa la viitoarele competitii. Un Loc 2 cu adevarat meritat, zic eu.

In sinea mea am fost cel care a castigat. Si nu pentru locul 2 sau pentru ca am fost la o palma de Locul 1, ci pentru ca mi-am demonstrat ca daca imi propun ceva, il pot duce la bun sfarsit in aplauze si-n sunet de trambite. Sau… cam asa ceva. 🙂

Nu puteam sa lipsesc din editia de toamna, desi voi avea un program extrem de incarcat, dar cum nu-mi place sa fac lucrurile pe jumatate, voi da tot ce pot la momentul respectiv (ma refer la momentul scrierii articolelor, pentru ca noi, bloggerii, suntem destul de des influetati de momentele in care scriem, de conjunctura).

Daca in Spring SB, am incercat ca fiecare articol sa fie sustinut si vizual de catre un filmulet, un clip, un vlog etc. sper ca si in toamna sa pot face asta, pentru ca atunci cand este vorba de un concurs de creativitate in blogging, imi doresc ca acele cuvinte ce-mi vor iesi din tastatura sa fie sustinute si vizual, fie ca vor fi fotografii, colaje, desene, clipuri etc.

Traim intr-o lume in continua schimbare in social-media, iar impactul advertorialelor ce vor fi scrie in perioada concursului de blogging vor fi de o foarte buna calitate si de mare diversitate. acesta este un lucru bun si face ca lumea bloggingului sa se miste intr-o directie cu o calitate din ce in ce mai ridicata.

Succes tuturor, indiferent cine va castiga fiecare proba sau in final! Toti suntem castigatori, dincolo de premii, nu? Deci, ce sa fie? Locul 2 sau Locul 1? 🙂

Let’s Play! Inscrie-te si tu!
SEZONUL de Toamna va fi EPIC! Din nou. 😉

superblog 2017

6 Replies to “Va fi EPIC. Din nou! Incepe SuperBlog 2017 – editia de toamna”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.