Începe Webstock 2017 în 3… 2… 1… START!

Toată lumea e plină de o frenezie care i-a acaparat din ce in ce mai mult în ultimele zile. E si normal, de altfel, mai ales când stă să înceapă Evenimentul Social-Media al anului – Webstock 2017. Agenții, bloggeri, vloggeri, influenceri, oameni de tot felul din social-media. Cum sună asta?

Păi sună destul de bine. Și o să sune și mai bine în momentul în care vei fi acolo pentru Conferințe. Anul acesta, la fel ca și-n trecut, vor fi două sesiuni cu ȘASE micro-conferințe ce se vor desfășura în paralel, funcție de ce-și dorește fecare sa afle, să învețe sau să experimenteze. Vor fi speak-eri din online și din offline, ce vor aduce cu ei povești numa bune de dat mai departe. Micro-conferintele sunt un maraton de noutati si de inovatie in online si abordeaza urmatoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

Premii? Vor fi și premii? Normal că vor fi și premii. Pentru toți cei care au desfășurat proiecte în online și ofline (mai mult pe digital) pe parcursul anului, care s-au intrecut pe sine în creativitate și originalitate. Sau cam așa ceva. 🙂

IMPORTANT! Pentru cei ce nu pot ajunge la evenimentul Webstock 2017 ținut la JW Mariott pe 29septembrie începând cu ora 9,00 (cu mi s-a mai întâmplat chiar și mie) există variante de online LIVE pentru a urmări ce se întâmplă acolo, direct PE SITE.

Nu știu alții cum sunt și ce vor face, dar eu voi participa începând cu ora 9 dimineața la prima sesiune la care vor fi speakeri: Alex Gâlmeanu (fotograf), Lucian Mindruță (îl știi, șurnalist, ciclist, blogger, vlogger sau cam așa ceva etc.), Matei Dima (acel BroMania – entertainer și videoblogger) și actorul Marius Manole, care are parte de ceva promovare și implicare în ultimul timp prin social-media. Moderatoare va fi Cristina Bazavan. Woop-Woop!

Apoi mă voi opri, după pauza de cafea bineînțeles, la sesiunea a doua în care vor vorbi: Ionuț Budișteanu (informatician, inventator), Alin Preda (de la biroul de informare MAPN), cei doi băieți de ispravă, co-fondatori, la proiectul casa EFDEN: Mihai Toader – Pasti și Claudiu Butacu și la final Dr. Cătălin Cristoveanu (secție terapie intensivă Marie Curie). În sesiunea a doua va fi moderator arhi-cunoscutul blogger, vlogger, om de social media… PAM-PAM! Cristian China Birta. Atât.

Trackul A de Debate Session, va fi al meu. Acolo îi voi întâlni, printre alții, pe Zoso, Mariciu și Andei Șelaru – Șelly. Mai multe informații găsești pe site-ul Webstock 2017, nu?

Mai multe nu spun pentru că vreau să vii și tu acolo sau să fii pe Live în caz ca nu ajungi.
Mandache Over and Out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.