Cum poți să ai căsuța visată cu mai puțini bani? (Tips and Tricks)

Să-ți povestesc ceva, dacă ai urmărit clipul de mai sus. Știi că m-am apucat de construit o casă. Nu, nu una fictivă, una pe bune. Da, sunt blogger și câteodată imaginația o mai ia razna, da de data asta e cât se poate de real.

Știi că am un teren pe care am tot amânat să-mi fac o casă, din cauza banilor care nu erau de-ajuns și a meseriașilor care nu erau de încredere. Am mai avut o tentativă în urmă cu ceva timp, îți aduci aminte? Atunci când făcusem fundația la casă iar când fost să procur materialele, nu știam încotro să o iau. Da, am lăsat ”meseriașii” să-și facă treaba si dacă tot o făceau, de ce să nu-și ia singuri materialele, că doar știu ce fac?!

Povestea spune că eu le dădeam bani, iar ei… Mă trezeam cu câteva materiale în șantier, iar cu restul, chipurile, le țineau la depozit și le aduceau când avea să fie nevoie de ele: să nu se umezească, să nu stea în soare, să nu le fure careva etc. cam astea erau motivele pe care le invocau așa-zișii ”meseriași”.

Băi, și dacă nu mi i-ar fi recomandat cineva, știi? Na, când nu cunoști, mai intrebi pe unul și pe altul, mai citești, te mai documentezi, dar e cam degeaba dacă nu ai trăit, deja, o astfel de experiență. Așa că după câteva semne de întrebare și niște răspunsuri care se lăsau așteptate, am decis să renunț la lucrare și să iau o pauză până voi găsi pe cineva care să merite încrederea mea, să mă mai documentez un pic, să mai învăț oleacă de bătaie, gen. 🙂

Timpul a trecut, nu mult, îndeajuns cât să mai fac rost de niște bănuți pentru că imi doream pentru mine și fetele mele o casă cu adevărat frumoasă: casa noastră. Am modificat proiectul inițial, mai mult la fațade și alături de un om deosebit cu firmă de construcții în spate am demarat în trombă, din pole-position, de data asta.


Termenul de execuție era unul lejer pentru ambele părți și încă de la început, de când am bătut palma cu ”Nenea Constructorul” ne-am înțeles ca totul să fie cât mai transparent, toate cheltuielile, toate deciziile, cu chitanțe și facturi. Mai puțin, don’șoara secretară, ea nu avea voie să fie… prea transparentă. 🙂

Mai mult, eu am profitat de timpul pe care mi l-am acordat ca să mai studiez tainele construcțiilor și astfel am aflat că dacă îmi doresc un preț mai bun la materiale (cine nu-și dorește, nu?) există în online Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro unde poți cere o cotație de preț pentru orice ți-ar trebui pentru casă.

Fie că vorbim de tâmplărie PVC, fie de instalații termice, instalații sanitare sau tencuieli decorative, tu le poți furniza celor de la Vindem-Ieftin.ro niște informații despre ce cantități ai nevoie, iar ei îți fac un preț. Dacă picați ”pe aceiași lungime de undă”, cum s-ar zhttps://vindem-ieftin.ro/recenzii-video/materiaice, bateți palma iar materialele cerute vă vor veni direct de la furnizor. Cu transport, ambalare și manipulare inclus în adaosul prețului. Nimic în plus!

Asta a fost din categoria TIPS and TRICKS pentru cei care vor să se apuce de construit ceva, orice. Eu am convenit cu ”Nenea Constructorul” ca el să vină cu un preț pentru materiale având în vedere ce experiență și ce relații dezvoltate are prin acest domeniu, dar să-mi rezerv și eu dreptul de a căuta în paralel materiale la un preț cât mai bun.

Pentru că e greu să iei multe site-uri la rând, necesitând mult timp, m-am oprit la acest site, această Casă de Comenzi un pic atipică și cu un concept unicat, cumva, pe această piață. 🙂

Apropo, au și un fel de BONUS:


Pe scurt, ca să nu o mai lungesc, având în vedere că tocmai ce trebuie să-mi vină ceva pentru amenajări exterioare, de fiecare dată când am avut nevoie de termoizolații, materiale pentru structura sau orice altceva care era musai să fie în cantitate mai mare, am pus prețurile în balanță, le-am comparat și… am cumpărat. Simplu, nu?

Acum sunt cu casa aproape gata, mai facem ultimele retușuri la interioare pentru ca termenul pentru livrarea ”la cheie” se apropie de final. Deja planurile pentru grădină și spații verzi au devenit prioritare, având în vedere că Primăvara e-n toi.

Ah, apopo de asta, trebuie neapărat să merg să tund niște pomi fructiferi din grădină. Am niște vișini, caiși și cireși ce trebuie curățați dacă vreau să am o grădină frumoasă și cu fructe multe și gustoase.

Apropo de cireșe, știi care-i ”cireașa de pe tort”? Că ”Nenea Constructorul” a cam început și el să-și facă majoritatea comenzilor pe Vindem-Ieftin.ro, asta ca o ironie a sorții, cumva, sau ca o economie în orice buget, mai ales că mai jos ai principul matematic, simplu, după cum îți poți da seama ce câștig poți avea la o simplă privire:

Articol scris printre comenzi, pentru Spring SuperBlog 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Replies to “Cum poți să ai căsuța visată cu mai puțini bani? (Tips and Tricks)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.