10 ANI DE WEBSTOCK – 5 OCTOMBRIE 2018 – Change My Pitch Up!

Da, exact! În ziua de 5 octombrie, TOATĂ ZIUA, de la orele dimineții și până spre noapte așa, se va întâmpla pentru a zecea oară, WEBSTOCK. Cea mai mare conferință și eveniment de social-media de pe meleagurile noastre. Ceea ce nu este rău deloc, zic. 🙂

Voi fi acolo, tocmai pentru a mai vedea ce mai este nou prin social-media, ce mai este în trend, care mai sunt tendințele și ce va mai fi pe val în următoarea perioadă. Sau sub val, depinde. 🙂

Anul acesta avem 4 scene: Inspiration Stage, New Trends Stage, Creativity Stage, Galaxy Stage

Pe prima scenă, INSPIRATION STAGE, printre vorbitori se vor număra: Andreea Esca, Vlad Voiculescu, Mihaela Noroc și Cornel Amariei, încă de dimineață.

Apoi vor urma: Cabral Ibacka, Dr. Vasi Rădulescu, Laura Barbu și Matei Dima.

Dacă mai aduc aminte și de Mickey Haș, Vali Petcu aka Zoso, Florin Grozea, Alex Coteț și Bianca Adam (Tequila), rezultă faptul că vom avea un șhow cu speakeri de zile mari.
Mai sunt câteva nume neconfirmate și e posibil să mai avem surprize. Oricum la nivelul ăsta, orice speaker aduce valoare și informații prțeioase pentru cei ce vor participa la evenimentul ce împlinește un deceniu de existență.

Am vorbit de speakeri, dar nu am zis nimic de moderatori. Păi, ce ar mai fi de zis când îi avem pe: Chinezu – Cristi China-Birta, Cristi Manafu, Cristina Bazavan și Andreea Retea
 Vor fi și multe activări, pentru că vor fi și destul de mulți sponsori și parteneri ai evenimentului (Coca-Cola, Vodafone, Raiffeisen Bank, Absolut, Bitdefender, Glo, Sviero Maria, Samsung etc.)

Pentru cine dorește un half-day pass, AICI este un link de înscriere, pentru 3 din 4 scene (practic, mai puțin scena de dimineața).

Tic-tac, tic-tac… timpul trece, iar 5 octombrie chiar bate la ușă. M-am băgat. Te bagi?
Change My Pitch Up!

#webstockro

Webstock

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.