Umiditatea prea mare îți creează probleme? Rezolvă situația cu un dezumidificator de aer

A păstra umiditatea la un nivel optim în locuință este esențial pentru a ne bucura de sănătate, de confort și pentru a ne asigura că locuința și mobilierul nu vor suferi de pe urma umidității excesive. O umiditate prea mare poate duce la apariția a numeroase probleme, iar cea mai la îndemână soluție pentru a rezolva această problemă se numește dezumidificator de aer.

 

Cum ne dăm seama de faptul că umiditatea este prea mare?

Chiar dacă nu avem un instrument în casă prin care să știm exact valoarea umidității, nu trebuie să fim experți în a realiza faptul că umidiatea este prea mare. Există câteva indicii prin care putem să observăm faptul că umiditatea depășește nivelul optim. Printre cele mai des întâlnite astfel de indicii putem aminti:

  • Apariția igrasiei și a mucegaiului;
  • Aerul este greu respirabil;
  • Apare disconfortul termic, fie că este prea frig în anotimpul rece, fie că este prea cald în anotimpul cald, deși temperatura din încăpere pare să fie optimă;
  • Pereții prezintă urme de deteriorare;
  • Mobila începe să se umfle sau chiar să se deterioreze;
  • Tot mai multe insecte sunt observate în interiorul locuinței;
  • Problemele respiratorii sunt tot mai frecvente la membrii familiei;
  • Frecvența ridicată a suprafețelor afectate de coroziune.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai frecvente indicii prin care ne putem da seama că de fapt în locuința noastră umiditatea își cam face de cap și ne creează multe probleme. Prin urmare, trebuie să găsim cea mai optimă și rapidă soluție. Iar o astfel de soluție casnica este un dezumidificator Turbionaire.

 

Dezumidificator de aer Turbionaire Smart 12 sau Turbionaire Smart 16 – soluția optimă împotriva umidității excesive

Cu toate că piața de dezumidificatoare de aer este în creștere și poți găsi astfel de aparate în diverse magazine, recomandarea noastră pentru a beneficia de cea mai bună calitate în domeniu este să te orientezi spre Dezumidificator.ro și să alegi unul dintre acele modele de dezumidificatoare de la Turbionaire.

Poate că te întrebi de ce să alegi un astfel de dezumidificator. Ei bine, trebuie să știi că un dezumidificator Turbionaire este foarte silențios și are o capacitate mare de dezumidificare a aerului pentru fiecare 24 de ore. Poți să controlezi toate funcțiile unui astfel de dezumidificator Turbionaire Smart folosind un panou de control digital cu display LED. Un alt mare atuu al unui astfel de dezumidificator este faptul că ai posibilitatea de a folosi drenajul continuu și astfel să uiți de grija pentru a goli rezervorul colector de fiecare dată când acesta se umple. Mai mult decât atât, prin funcția de auto-pornire poți sta liniștit și în cazul în care va interveni vreo întrerupere a curentului electric, această funcție fiind garanția faptului că dezumidificatorul va porni imediat ce curentul electric a revenit.

Având astfel de caracteristici și funcții, un dezumidificator Turbionaire Smart 12 sau 16 este exact ce ai nevoie pentru a uita de problemele cauzate de umiditatea excesivă în locuința ta. Reține că poți găsi modelul care ți se potrivește pe Dezumidificator.ro.

Turbionaire Smart 12

One Reply to “Umiditatea prea mare îți creează probleme? Rezolvă situația cu un dezumidificator de aer”

  1. Vara aceasta am finalizat si casuta noastra si chiar acum ma gandeam daca am nevoie de un dezumidificator… sunt foarte entuziasmat asa de locuinta noua imi vine sa cumpar absolut toate prostiile :))) proiectul l-am facut cu cei de la https://www.eproiectedecase.ro/ ,foarte meseriasi! Am si decis sa construim cu ei si am iesi mai ieftin decat ma asteptam si acum imi permit unele “luxuri”. Multumesc de recomandare! Un dezumidificator cred ca este foarte practic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *