Vreau să te scot la o cafea!

Am să las aici un INTRO cu un video făcut de mine pentru că dincolo de cuvinte avem nevoie de imagini reale


Cafea. Da, cafea. Viața este și despre cafea. Poate cei care nu beau, nu înțeleg, dar viața chiar este și despre cafea. Mai contează cum ai fost trezit de alarma de la telefon de dimineață, când în nările tale vine o adiere cu miros puternic de energie delicioasă?

Acum, fie că ți-ai programat jucăria/ gadgetul/ espressorul/ filtrul/ ibricul cu care îți prepari licoarea magică, să ți-o pregătească, să o ai gata când ajungi in bucătărie , fie că ai o iubită care se trezește mai repede decât tine, și-ți pregătește cafeaua cu strop de dragoste care e musai să fie băută de dimineață în locul în care te simți confortabil.

Desigur că excepțiile de la regula asta sunt permise, pentru că fericirea de dimineață, vine chiar și când îți savurezi cafeaua, luată din zbor de pe undeva, alături de necunoscuți în metrou, la stop printre alți șoferi băutori de cafea la volan, la buticul din colț sau la job, alături de colegi, ori, de ce nu, singur/singură acasă în compania animăluțului tău pufos. Nu, nu iubitul ori iubita, ci a cățelului/ pisicuței/ peștelui/ ariciului/ papagalului, după caz. 🙂

 

Acum, legat de cafea, dragostea mea se împarte la doi, vorba cântecului. La două, dacă mi se permite, și o sa înțelegi de ce, imediat.,

1. Nu pot să nu subliniez faptul că de când ne-am mutat la casă nouă, la o casă cu terasă și curte, cafeaua de dimineață a trecut la un alt nivel viața noastră.
2. Este vorba și despre cafeaua băută la muncă, care are multe în comun cu cea băută acasă:

Da, punctul comun este espressorul automat Philips cu sistem de lapte LatteGo

Bine, un espressor excelent nu poate face o cafea bună, fără a avea o cafea bună din boabe proaspete, așa cum nici o cafea boabe de bună calitate, de la mama ei, nu poate fi transformată într-o licoare desăvârșită fără un espressor genial. Cam așa stă treaba pentru rețeta perfectă.

Greșesc! Rețeta perfectă mai include, în cazul meu, o cafea băută în compania iubitei mele soții, pe terasa casei, mângâiați de soarele dimineții. Și asta chiar e pe bune, pentru că în zilele în care nu sunt cu ea, cafeaua e bună, nu zic că nu ar fi, dar vibe-ul ăla special, nu e complet, mă înțelegi? E nevoie de un strop de atmosferă romantică pe care s-o împărtășești cu cineva, nu doar cu… tine. 🙂


La job, e și mai mișto, pentru că vine rândul cafelei cu numarul doi, după cea băută acasă. 

Bine, acum să nu crezi că fiecare dimineață e romantică, cu cafea pe terasă, și atmosferă idilică, na, sunt zile care nu seamănă, dar chiar și când bei cafeaua la mic-dejun, cu iubita, e ca și când ar fi ziua aia de week-end, cu vibe din ăla mișto.

Revenind, la job, avem același espressor, pentru că așa s-au potrivit niște rotițe, s-au aliniat niște planete, probabil achiziționat chiar din același loc, magazin online magNET.ro  

Iar cafeaua aia de care suntem toți îndrăgostiți este de o foarte bună calitate, care face o echipă grozavă cu espressorul Philips ajustează concentraţia şi aroma băuturii ajutându-ne să pregătim o generoasă varietate de cafele chiar și pentru cei mai exigenți dintre noi.

Bine, n-aș vrea să mă lansez și să prezint tot felul de detalii tehnice legate de espressorul Philips, pentru că stric toată atmosfera de vibe cu cafea. Mulți își doresc o cafea bună, să apese un buton- două, eventual să mai spumeze și un lapte iar cafeaua să fie gata destul de rapid, Ei bine, cu espressorul LateGo de la Philips, poți avea cafeaua atât de mult dorită, mai rapid și… mai bună. 

Da, se poate și e pe bune. 


Articol conceput pentru SuperBlog 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *