Despre un Podcast cu un om de succes și despre imperiul pe care-l construiește

Stau liniștit în birou. O ard zen. Parcă prea zen pentru ce va urma. Da, ai ghicit, e biroul în care scriu de obicei și trag și noile clipuri video. Dacă nu le-ai văzut, probabil ca încă nu ai intrat pe canalul meu de YouTube, dar nu-i bai, mai devreme sau mai târziu vei ajunge și acolo. Na, numai cei aleși ajung… Ha-ha-ha. 🙂

Sorb din cafeaua aburindă și deși observ că atitudinea mea, exteriorul meu, este destul de zen, înăuntrul ]nsă este freamăt pe care nu-l pot descrie. Îmi deschid carnețelul cu însemnări, notițe pe care le mai aștern când și când idei care-mi vin și nu vreau să le pierd.

Mă uit la ceas nervos și îmi dau seama că trebuie să fac setup-ul pentru ce va urma. După cum bine știi, pe canalul meu de YouTube vor urma tot felul de activități, printre care și episoade de podcast. Așa că azi voi avea primul meu invitat la o discuție amicală, ușor destinsă și am pregătit întrebările potrivite, tocmai pentru a nu fi ceva prea scorțos, lame (eng.) și cu riscul de a plictisi încă de la primul episod.

Ups, vărs puțină cafea din greșeală pe carnețelul cu notițe și observ că întrebările notate au un pic de suferit. Parcurg rapid câteva să văd dacă le mai pot citi lejer…

Ca un fel de sneak peek, mă trezesc întrebând cu voce tare și intonație de parcă invitatul meu este deja lângă mine:

” – Am auzit tot felul de lucruri mișto despre tine, însă știu că ai făcut și niște greșeli, din care ai reușit să înveți câte ceva. Ca noi toți, de altfel, dar ce ai învățat tu din propriile greșeli?”

Dă PLAY pentru răspuns

Apoi vine repede, după o altă gură de cafea, o altă întrebare citită total aleator de pe listă, dar tare și răspicat ca și când trebuie să-mi dreg vocea, să mi-o încălzesc pentru cele vreo două ore cât cred că va dura podcastul cu invitatul meu:

” – Hai să vorbim despre fericire… Tu ești fericit? Ai ajuns într-un punct al vieții extrem de interesant, pentru care, poate, ești invidiat de mulți dintre cei care te cunosc, așa că te întreb dacă pentru tine fericirea poate fi compusă din elemente precum: mulțumire sufletească, afacere și stabilitate financiară?”

Dă PLAY pentru răspuns


Mă încrunt puțin la întrebarea asta, dacă este bine sa i-o adresez, normal că e fericit, nu are cum să nu fie, deja construiește un imperiu. Un imperiu, dacă mi se permite, care a devenit destul de mare într-un timp relativ scurt, dar omul chiar știe ce face și nu degeaba zice că deviza lui în viață e: are o singură direcție, ÎNAINTE.

Mă uit la ceas, mai este o oră până vine, sper că știe unde trebuie să ajungă, doar i-am dat adresa… Dacă merge tot înainte, e musai să dea de mine, zic. 😉
”Ar cam trebui să mai fac un test de lumini, cameră și microfon? Hmm, dacă nu e bine ceva? Hai să dau drumul la tot setup-ul și să trag câteva minute să văd cum se aude, cum se vede…”

Băi, ok înțeleg că e primul podcast și vreau să iasă bine de tot, dar cred că exagerez cu grijile, totuși. O să vrea să bea o cafea? O cola? O bere? Un gin tonic? Bine, nu cred că merge cu berea, dar parcă îmi pare rău că nu am întrebat ce vrea să bea.

Să-i pun întrebările alea cu dragostea, cum stă cu femeile? Nici măcar nu știu dacă are familie, deci ar fi exagerat? Să nu fac naibii vreo gafă dubioasă… Și eu care voiam să îl pun în niște situații mai incomode, doar să văd cum reacționează, dacă are răspunsurile la el și cum ar ieși din situații, că de obicei este extrem de serios în fața camerelor și microfoanelor.
Să zic de ce a fumat în Amsterdam? Dacă e stelist de mic, ce căuta săptămâna trecută în galeria lui Dinamo? Să încerc d-astea? 😀

Sau să o dau pe asta, una cuminte și de actualitate, având în vedere ce se întâmplă cu persoana lui în ultima perioadă:

”- Lucrezi la un fel de proiect de branding personal? Bine, eu știu unde bați cu toate acțiunile din ultima perioadă și mi se pare un lucru firesc și normal, dar vrei să devii imaginea imperiului pe care-l creezi, să faci din tine un antreprenor de succes cunoscut și din care ceilalți pot avea ce învăța?”

Dă PLAY pentru răspuns


Aș putea să merg pe varianta asta că e mult mai safe și să nu fac cut-uri pe podcast după, în caz că nu e prea confortabil cu întrebările mele. In funcție de cum va decurge discuția, voi apela și artileria grea, dacă simt că va fi deschis spre asta.

Ups, mai sunt vreo 15 minute și trebuie să apară… a, stai că sună.


[15 minute mai târziu]

Mda, nu a fost să fie astăzi. Este un om extrem de ocupat și s-a întâmplat să se întâmple, ca să zic așa. Pe scurt nu mai poate veni la podcast-ul meu azi, dar dacă nu reușim s-o facem live la mine în studiou, o vom face cumva online, mai ales că eu am anunțat că va fi podcast cu el și oamenii așteaptă ceva cu Valentin Anghel că acum pot să–l și ”deconspir” în scris.

Valentin AnghelDa, Valentin Anghel este CEO-ul și fondatorul companiei de intermedieri credite bancare și non-bancare AVBS Credit și membru în Consiliul Director al Asociației Române a Brokerilor de Credite (A.R.B.C.)

Neașteptat, dar are numai 41 de ani  de-o seamă cu mine, cum ar veni, și este pasionat de călătorii, sailing, inventică, inteligență artificială, psihologie, filosofie și pian. Dacă aș fi fost și eu în locul lui, cred că aș fi avut cam aceleași pasiuni, sincer.

Apropo, il poti urmări și aici pe Facebook Valentin Anghel dacă vrei să afli mai multe sau chiar pe YouTube, că de curând are și canal oficial Youtube Valentin Anghel

Pentru cine nu știe ce reprezintă AVBS Credit, aflați că în echipa AVBS Credit se află zeci de brokeri (ceea ce mi se parte destul de wow!) care intermediază toate tipurile de credite, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, de la 30 de instituții financiare din România.

În decursul celor 14 ani de activitate, rețeaua de brokeri AVBS Credit, care lucrează în sistem de franciză în peste 25 de orașe din țară, a intermediat credite în valoare de peste 350 de milioane de euro (partea aia in WOW! e musai să fie cu Caps Lock activat). Mai mult  vânzările totale ale AVBS Credit în 2021 au crescut cu 80% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar cifra de afaceri va fi de peste 1 milion de euro la sfârșitul acestui an.

Atât. Atât am avut de spus. Practic… no comment.
Sunt însă curios ce va spune Valentin Anghel când ne vom vedea fie online, fie offline. 

UPDATE: până la urmă podcastul a avut loc online, și până va fi gata de pus pe platforme, o să las aici răspunsurile lui Valentin Anghel la întrebările pe care le-am pus cu voce tare, când încă repetam pentru podcastul meu, ca să nu rămână doar niște întrebări aruncate în scris pe aici. Dă PLAY cu încredere după fiecare întrebare, și dă-i volum + ca să auzi corect și bine. 

Articol scris cu o deosebită plăcere pentru AVBS Credit si SuperBlog 2021

Foto: Canva, SuperBlog.
Audio: sample-urile de mai sus sunt din ~ Interviu superblogosferic cu Valentin Anghel, fondator & CEO AVBS Credit ~ de pe canalul SuperBlog de pe YouTube.
3 Replies to “Despre un Podcast cu un om de succes și despre imperiul pe care-l construiește”

  1. M-ai făcut curios să aflu cum arată studioul tău!
    Era culmea să nu aibă loc podcastul, eu îmi respect întotdeauna cuvântul! 😀

    P.S. O cafea este mai mult decât perfectă!

    Mulțumesc pt interviu și mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.