Hai să-ți fac cinste c-o bere și să povestim despre lucruri interesante și de #SmartShopping!

Fii atent, fii pe fază! Când m-am întâlnit cu un bun prieten zilele trecute, la o terasă, și i-am zis, mai în glumă, mai în serios, că mi-am tras asistentă. Ok, l-am băgat un pic în ceață iar când a ieșit din starea de semi-șoc, i-am explicat că la job era musai să am și o asistentă că, na, multe task-uri, puține mâini, puțin creier multitasking.

El. cu glume, că dacă e atrăgătoare, dacă ieșim la o cafea, decolteu, alea-alea, glume de bărbați… L-am mai ținut așa câteva minute până a trebuit să până la urmă că nu am asistentă la job. O am acasă. El a făcut ochii mari și s-a mai blocat odată. A trebuit să-l scot din priză ca să-i dau restart. Adică, i-am luat o bere. Fără alcool. Aia te scoate din orice stare, la ce gust are.

Bine, nu e chiar acasă, că o țin în laptop, îi zic, ca să-l încurc și mai tare. După câteva secunde blocaj, a trebuit să-l scot din stare și să-i explic cum stă treaba cu o extensie de browser Chrome, care este un fel de asistentă ce mă ajută cu niște cashback, când fac cumpărături online. Poate că nu ea HOT, dar mă ajută să fac bani. Atât a trebuit să audă!

A zis că vrea și el o asistentă din asta, că de ce el să nu aibă dacă eu am? Așa că i-am zis să intre pe CashClub.ro, dacă vrea senzații tari. Bine, nu sunt chiar atât de tari senzațiile, dar niște senzații plăcute tot sunt când știi că îți vin niște bănuți înapoi după cumpărăturile făcute la partenerii de aici. Nu puțini, vreo 800 așa. Înregistrarea e gratuită, iar partenerii sunt și din România, dar și din străinătate.


Ca să-i explic mai bine tot sistemul #smartshopping, a trebuit să mai iau o gură de bere, apoi simplu, cam cât ai expira, i-am spus că după ce face o comanda online și plătește, comisionul este deja înregistrat, apoi în vreo 15 zile magazinul virează banii către CashClub, iar comisionul este aprobat, iar după ce trece perioada de retur (de regulă aproximativ 30 zile), comisionul este plătibil. Pam-pam!

Și cum stăteam așa la masă, trece un prieten comun. Strigăm după el că nu ne văzuse. Fericire mare, ce să mai, că nu ne mai văzuserăm toți 3 de vreo câteva luni bune. bere, bere, asistente, asistente, iar eu a trebuit să-mi reiau povestirea cu asistenta și CashClub-ul, pentru că este o oportunitate de care ar fi bine să beneficieze cât mai multă lume.

Când am intrat împreună pe smartphone, pe aplicația dedicată și le-am arătat că au chiar și un comparator de prețuri PLUS o pagină actualizată constant cu reduceri și tot felul de cupoane la magazinele partenere, și-au instalat rapid și ei aplicația. Unul pe Android, altul pe iOS.

Tot uitându-ne împreună pe aplicație, dăm de știre pe wapp, la soții, care erau prin zonă la cumpărături, că suntem la terasa X. Aia e, asistente, asistente, dar avem niște soții… mamă-mamă. Glumesc, desigur, asistentele sunt doar virtuale, iar soțiile extrem de reale. Și tăioase.

Noroc că ne-am strâns vreo  până la urmă, vreo 7 prieteni vechi, iar eu povestind încontinuu despre CashClub. Nu că aș fi ținut să spun asta, dar tot trăgeau de mine, interesați fiind. Bine, când le-am spus programul de referral, au strâmbat un pic din nas, ca tot românul, dar am râs împreună de situație. Na, am fost fair și le-am povestit că eu iau 30 de lei pentru fiecare cont activat, venit prin invitația mea, și care a plasat o comandă validă.

A trebuit să plusez, după încă o bere artizanală dată pe gât, să le arăt pe aplicație ce parteneri sunt, să nu creadă că sunt magazine obscure de care nu a auzit nimeni. S-au liniștit când au văzut nume extrem de cunoscute precum: Orange, Dr. Max, Hervis, Cărturești, Decathlon, Noriel, Avon, SensiBlu, Farmec, Lensa etc.

Mai mult, am ridicat paharul și le-am mai zis, ei stând cuminți, cu urechile ciulite, că se poate inclusiv afiliere pe persoană fizică, ceea ce poate însemna că la magazinele partenere ai un link pe care dacă tu îl distribui și îl faci cunoscut, iar cineva intră pe el și cumpără, iei un procent de bonus.

A fost o seară excelentă pentru toți, ne-am revăzut după mai mult timp cu toții, ca odinioară, în vremuri mai liniștite. Iar eu chiar dacă am fost în centrul atenției și am acaparat cam toate discuțiile, la final, tot nu am putut șă nu mă abțin și să nu le mai fac un sumar, o recapitulare despre CashClub, mai ales că se apropie și BlackFriday și e un moment oportun pentru a începe, așa că le-am trimis pe wapp, ca să nu uite, imaginea de mai jos. Oricum, platforma e într-o continuă transformare, nu mai e o simplă platformă de cashback.


Articol scris cu drag pentru CashClub.ro si Superblog 2021
Foto crdit: smartclub.ro, edit Canva (infografic)

One Reply to “Hai să-ți fac cinste c-o bere și să povestim despre lucruri interesante și de #SmartShopping!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.