Cum am reușit să avem 3 băi senzaționale cu mobilerul de baie Savini Due?!

Vine o vreme in viața unor oameni când ajung să-și construiască mult visata căsuță pe pământ. Da, pe pământ, așa se zice nu? Așa o mai fi trendul azi? În 2017 când ne-am apucat noi de căsuța noastră cam așa mergea vorba. Casă pe pământ, sau ”ditamai vila” în concepția unora.

Încă de la faza de proiect ne-am dorit ca oricât de mică va fi căsuța să dispunem de, nici mai mult, dar nici mai puțin, de trei băi. EXACT! Aur, tată!

Veneam după niște ani de tat într-o garsonieră, care avea, bineînțeles, o singură baie. Bine, nici când stătusem la trei camere, nu aveam mai multe băi, deci dacă ai o sigură baie și ești mai mult de… o persoană, știi ce zic. Iți dai seama cum e cu 4 sau 7 persoane la o baie? Laser, frate! Dar cu programare!

De-aia tot ziceam că dacă ne facem casă,trebuie să avem mai multe băi decât dormitoare! Glumesc, desigur. Mai multe băi decât dormitoare, debara, bucătărie și birou la un loc. 😛

Ok, ok, dacă e să dăm pe fast-forward, după vreo 3 ani aveam căsuța gata. Mai trebuia doar mobilată. Dar cine stă să se mai gândească la mobilat după chinurile construcției cu avize and stuff? Eu nu, dar cu siguranță soția, da. Noroc cu ea, draga de ea. Cine n-are soție, să facă cumva și să-și ia, că o să vă completați de minune. Sau cam așa ceva. Pe bune!

Mda, la final aveam 3 dormitoare, un living cu bucătărie, un birou, dressing și… ta-daam, TREI BĂI! Exact ca-n povești, dar acestea erau cât se poate de reale.

Cum o baie deservea camera fie-mii, iar o alta, două dormitoare, una mai mică și mai pricăjită, îmi era atribuită mie, cumva, să zicem printr-o ironie a sorții, am tras paiul cel mai scurt, D-zeu a ținut cu fetele, d-astea.

Fiecare își dorea, desigur, ca baia lui să fie cea mai cea, să aibă lumini led, căzi care mai de care pentru relaxare, nu știu ce chiuvetă etc. Ne-am tot uitat, am cercetat, am vrut să luăm și aia, și pe cealaltă, să le luăm pe toate dintr-un loc sau să luăm pe rând? Buget aveam, nu era problemă, numai că nu știam ce vrem.

Așa, în fotografii arată bine, dar cum or arăta în realitate? Vorbești să te duci șă le iei, dar nu au acum pe stoc, ce te faci?

Până la urmă, capul familiei, nu aș vrea să zic că eu, se-nțelege de ce, a decis la recomandările mele să achiziționăm toate cele necesare pentru băi ( https://savinidue.ro/mobilier-de-baie/ ) de la SAVINI DUE, o companie românească cu aproape 20 de ani de experiență, înființată de un antreprenor italian.

Designul genial de simplu, minimalist, cu linii curbe și de un rafinament aparte, o calitate excepțională a finisajelor și a execuției, ne-au câștigat! Mai mult chiar, s-au ”aprins niște beculețe” despre cum ne-am dori să arate viitoarele noastre băi. Nici prin cap nu ne trecuse că am putea să facem o baie să arate vintage, o alta să arate extrem de modern, futurist, iar o alta să ofere o atmosferă caldă, relaxantă. După gustul fiecăruia, desigur.

Cea mai tare chestie era că le puteam avea pe toate dintr-un singur loc, cum ar veni. Așa că ne-am băgat tare de tot pe online pe site-ul celor de la Savini Due și ne-am ales:

Colectia Legno Massello (foto: Savini Due.ro)
  • mobilier de baie Savini Due din colecția Legno Massello ( https://savinidue.ro/legno-massello/ ) pentru baia fie-mii, cu elemente mai vintage, clasice, cu finisaje artizanale în stil mediteranean.
  • mobilier de baie Savini Due din colecția Linea ( https://savinidue.ro/linea/ ), pentru baia soției, cu piese moderne, versatile și liniare cu texturi Rovere Fossile
Colectia Linea (foto: Savini Due.ro)
  • mobilier de baie Savini Due din colecția Idea ( https://savinidue.ro/idea/ ) pentru mine și baia mea micuță dar extrem de primitoare grație acestei colecții moderne, elegante.
Colectia Idea (foto: Savini Due.ro)

Savini Due este cel mai important producător de mobilier de baie din Europa de Sud-Est, dar și din România, așa că nu aveam cum să dăm greș cu alegerea făcută. Ca să le avem, nu mai avem de făcut decât un pas, să găsim un distribuitor, un partener Savini Due. Nimic mai simplu, iar corpurile de mobilier erau deja la noi acasă mai repede decât ai zice chiar… Savini Due.

Mai trebuia doar să le montăm. Noroc că mă pricep și a fost plăcerea de partea mea pentru a crea niște băi cu totul și cu totul deosebite de care ne bucurăm în fiecare zi de un an încoace de când ne-am mutat permanent.

Articol scris cu drag pentru Savini Due și Superblog 2021

2 Replies to “Cum am reușit să avem 3 băi senzaționale cu mobilerul de baie Savini Due?!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.