Vrei un Brad de Crăciun, fabulos? – mic îndrumar al unui blogger înțelept și la fel de bătrân ca Moș Crăciun

Ha, mai este puțin și va începe din nou frenezia sărbătorilor de iarnă. Ce, ai uitat prin ce trecem anual? Ok, dacă mersul după beteală și alte globulețe dubioase (în concepția ta de bărbat) nu te face să te dai cu capul de toate plușurile ivite-n cale, poate că ar trebui să-ți amintesc de corvoada ALEGERII unor brazi de Crăciun. Bine, poate ai noroc și nu trebuie să iei decât unul, dar dacă vrea și mama-soacră, dacă vrea și sora?

Deh, tu ești cel mai bun ”alegător” de brad, și mai ai și mașina aia lungă în care încape. Și se scutură, oricât de proaspăt ar fi el.

Ok, în detrimentul unui brad artificial de Crăciun, dorești un brad natural?! Bine, nu dorești tu, dar Porunca Soției e Dorință pentru tine. Sau cam așa ceva. Gândește-te că dacă te duci singur la ales de brad nu e chiar atât de simplu precum pare la prima strigare.

Uite și tu, frumusețe de brad! (sursa foto: depozituldebrazi.ro)

Amintește-ți de anii trecuți, de exemplu, când te-ai dus singur să cumperi bradul, l-ai ales pe primul care ți-a sărit în cale, crezând că el este ALESUL, iar odată ajuns acasă s-a dezlănțuit vipia neagră: ”nu vezi cât e de mic?”, ”este gol pe o parte! Il punem mai la perete?”, ”CÂT ai dat pe sărăcia asta cu trei ace, care în două zile se scutură și alea?”, ”Îți bați joc de mine? Nu vezi că miroase urât? Nici nu miroase a brad, mai eși ud!”.

Și asta numa ca să fiu drăguț și să nu dau tot din casă. Să-ți mai amintesc și de faptul că odată ce iei brad natural, să te ferească sfântul dacă nu găsești suport pentru el. De ceva timp tot sunt aduși brazi din ținuturi nordice, care nu sunt atât de înalți pe cât sunt de groși la tulpină, la bază. Și ia de cioplește cu barda ca să stea în suportul ăla pe care la-i luat anul trecut. Ce? Nu încape nici în ăla? Păi, și ce a r trebui, să iei altul? Tu știi cât te costă un suport? Îți zic eu, din proprie experiență, că prețul este aproape cât prețul bradului. Beat this!

Așa, nu mai bine cumperi doar suport și-l împodobești? Poate lansezi un nou trend, cine știe? Da, dar ce îii pui suportului de brad în vârf, că el nu are vârf! 🙂

Fii atent la combinația asta pe care urmează să ți-o spun, că sunt om bătrân și pățit. Nu te țin mult, pentru că deja trebuie să mă pun în mișcare c listele de cadouri și nu am timp de pierdut de scris pe blog.

Ciulește urechea și repetă după mine. Sau fă ce zic eu, nu repeta. Cumpără brazi artificiali full 3D, de exemplu! Sunt extrem de reușiți! Dacă nu mă crezi, intră pe link și o să te lămurești!

(sursa foto: depozituldebrazi.ro)

Fie că vei cumpăra doar un bradut artificial, fie că vei cumpăra pentru toată familia, crede-mă că vei scăpa de stres pentru mulți ani de acum încolo!

Intră frumos, online, safe, pe DepozituldeBrazi.ro și alege de-acolo un brad frumos ca tine. Cei mai frumoși brazi pentru că sunt la calitate premium și sigur nu o să stârnești chicote sau sudalme de la consoartă. Aia e! Brazi artificiali de proastă calitate sunt la tot pasul, dar ăi nu-s brazi, să mă bată mama lui Moș Crăciun! Poate-s mături, da brazi nu.

Cum zicea și Toma Caragiu în vestitul scheci cu bradul de Crăciun, că poți un brad de plastic românesc și-l poți folosi fie ca brad de Crăciun, fie ca și gladiolă, că nu seamănă nici cu unul nici cu celălalt.

Am brad artificial de ani buni, de vreo 15 ani. DOI! Mereu am făcut doi. Unul principal, unul… secundar să zicem. Nu sunt puși în aceeași încăpere, se înțelege. Ne bucurăm de două ori, primim mai multe cadouri, spunem de două ori poezii și cântăm colinde de două ori mai frumos.

De ce am ales brad din plastic? Pentru că este extrem de frumos, nu iei țeapă niciodată, il refolosești, este ecologic, nu îi cad acele, se strânge și se face ușor, îl poți folosi muult timp, nu ocupă spațiu după ce-l strângi.

(sursa foto: depozituldebrazi.ro)

Brazii de calitate premium de la Depozitul de Brazi arată excelent, și chiar dacă au un preț mai mare decât cei naturali (în funcție de gusturi, desigur) se va amortiza în doi-trei ani investiția și fără bătăi de cap. Mai ales dacă vorbim de ușurința cu care-l achiziționezi.

Așa că ascultă povețele unui blogger la fel de bâtrân ca Moș Crăciun și acționează inteligent. Nu o să regreți și vei avea și liniște. Parol!

Ooo, braaad frumooos…

Articol scris pe bune pentru Depozitul de brazi și Super Blog 2021

One Reply to “Vrei un Brad de Crăciun, fabulos? – mic îndrumar al unui blogger înțelept și la fel de bătrân ca Moș Crăciun”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.