Ai Farmec-ul tău când reciclezi cu cap!

Ok, recunosc, nu sunt eu un mare propovăduitor al informațiilor pentru grija de natură and stuff, nici nu particip (incă) la tot felul de conferinte sau acțiuni pentru a stopa pe cât posibil degradarea naturii și a mediului inconjurător, DAR sunt cel mai mare militant EVER pentru grija față de natură, la mine, pe… scara sufletului. Imediat o să-nțelegi.

Mdeci, dacă tot sunt eu administratorul scării, pot face ce vreau eu, nu? Regulile mele. Exact ca-n vechile blocuri comuniste, cand Adminul era cel mai tare din parcare, dar și din afara ei. Din bloc, cum ar veni. Ai prins-o?

Da, ca să mă explic și mai bine, de multe ori, în ieșirile mele, atât pe la munte sau cu bicicleta pe lângă casă (vezi 40-60 km de regulă), nu numai că am grijă să mă întorc cu propriile, potențiale, gunoaie, dar mai agăț și ce îmi iese în cale, le pun la sac și le car până la cel mai apropiat tomberon sau ce minunăție găsesc, din asta, de depozitat gunoiul până îl ridică cineva.

Și ca să vezi cât de ADMIN cel mai mare sunt 😉 tot ce poate fi reciclat îl sortez și îl pun în saci speciali pentru carton, plastic și sticlă, ce sunt ridicați saptamanal de cei responsabili cu asta, din zona mea.

Da, sunt în Bragadiru și chiar avem firmă care ridică doar sacii pentru recilclare. E, cum e? Parcă altfel sună Bragadiru acum, nu? Și asta de câțiva ani! Așa că grăbește-te dacă îți vine vreun gând de mutat în Bragadiru că vor crește prețurile după articolul acesta. Pe bune! A, și probabil la crypto să mai fie o creștere. Una mică. Să nu zici că nu ți-am spus!

foto: farmec.ro

In 2020, ca să vorbesc pe șleau, Farmec a lansat campania de colectare ”Ai grijă de natură așa cum ai grijă de tine!”, prin care clienții Farmec pot returna ambalajele produselor din portofoliul Farmec, nu lăsate de izbeliște, pentru a fi reciclate.

Anul acesta, în 2021, campania a fost extinsă la nivel national, în peste 30 de magazine Farmec și/ sau magazine Gerovital, iar până acum au fost reciclate peste 50 000 de ambalaje. Mi se pare atat de WOW toată chestia asta, arată că Farmec este ADMIN pe scara lui/ei, și că dacă îți dorești cu adevărat, musai se va întâmpla.

Este de lăudat, de dat exemplu pentru alte firme ce fac același timp de business, de la producție la comercializare pentru ca viitorul sa sune cu adevărat bine de tot. Pic cu pic, facem sa fie speranță! 

Spre exemplu, eu nu folosesc produse Farmec de îngrijire personală, corpul meu de Adonis nu are nevoie, se pare. Am încercat, dar lui i se pare prea feminină toată treaba asta cu lapte de corp. 🙂

Așa că îngrijirea aia demnă de filme Marvel o aloc aragazului, plitei, cuptorului, faianței și chiuvetei, având o deosebită grijă de ele cu ajutorul produselor Farmec. Cum este Triumf Aragaz, de exemplu.

foto: farmec.ro

Pentru că nu vrei să știi cu câtă greutate se poate curăța un aragaz alb, dacă lași un pic de ”lasă că-l curăț mâine”, e musai să cureți la timpul potrivit cu produsele de curățate potrivite, adică cele mai bune alegeri de produse românești pe care le poți face: Nufăr și Triumf.

Triumful va fi de partea ta dacă vei alege să reciclezi în stil Farmec. Eu unul o fac deja, am grijă de natură așa cum am grijă de mine.

Articol scris cu drag pentru Farmec și SuperBlog 2021

One Reply to “Ai Farmec-ul tău când reciclezi cu cap!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.