Cum să-ți creezi rapid și ușor locul ăla MAGIC la care tot visezi?!

Cum ar fi să nu mai visezi? Pur și simplu să te oprești din visat.
GATA! Ai stat prea mult cu nasul în telefon sau pe tableta, pe laptop sau desktop, răsfoind virtual pagini după pagini, fotografii după fotografii, la rezoluție mică, la rezoluție mare, swipe după swipe, zoom in, zoom out…

Iti mai zic încă o data: GATA! Gata cu visatul!

ESTE TIMPUL să acționezi, să faci! Da, pare un clișeu, ce zic eu aici, dar FĂ-O!
Știi foarte bine ce îți dorești, știi foarte bine care ți-e bugetul sau care ar putea să fie dacă îl planifici. Ai salivat destul în fiecare zi pe Insta, Facebook sau Pinterest, văzând la alții cum își beau ”cafeaua de dimi” pe câte o terasă, balcon sau grădină, nu?

Vrei și tu să pui o cafeluță instagramabilă, dar nu ai niciun colțișor în care să-i faci o fotografie decentă, nu? Adică degeaba te chinui tu să alegi ceșcuța, să faci spumă din aia frumoasă la cafea, să alegi farfuriuță, să… dacă nu ai locul ăla pe care-l tot visezi.

Hai să te întreb ceva, nu știu în care dintre situații te afli, însă: ai balcon? Ai terasă? Ai terasă cu grădină? Ai curte sau doar un balconaș vechi, micuț, neprimitor?

Idee de colț de terasă. Simplu, cozy.

Crede-mă că în oricare dintre situații te-ai afla, poți să-ți creezi oaza ta (you name it): de bine, de zen, de stat și contemplat, de citit, de respirat, de moțăit, de mângâîiat pisica, de dat in balansoar sau de savurat cafeaua aia mișto, sau să te ții de mână cu iubita/ iubitul.

Indiferent de locul pe care-l ai, oricum ar arăta acum,
TRANSFORMĂ-L!
Stă în puterea ta să-l faci așa cum îți dorești! Știi de unde să te inspiri, știi ce îți trebuie și nici nu te costă prea mult. Sau te costă mai mult dacă ești mai pretențios sau pretențioasă.

Da, EXACT, transformă-ți balconul sau terasa în ceva cu care să te mândrești! Fă-le așa cum ai tot visat, cum ai văzut pe net, iar dacă tot te-ai simțit influențat sau influențată, de ce să n-o faci? E timpul ca și tu să ai fotografii din alea frumoase de pus pe Insta. De ce nu?

Sau poate vrei să ții numai pentru tine și sufletul tău, cine știe? Să te poți bucura tu, familia ta, prietenii…  tu știi cel mai bine!

O măsuță de lemn sau metal cu două scaune, un covoraș pastel, ceva iluminat discret LED sau ghirlande luminoase, plante ornamentale etc. îți pot transforma fantastic colțul tău, făcându-l magic. Ok, poate că știi cum vrei să arate, dar de unde îți procuri toate cele?

SFATUL MEU? Intra lejer pe BIANO! Ce e Biano? Este un motor de căutare decorațiuni, mobilă și altele. Are și Wishlist, ca să-ți faci mai ușor o listă de produse de cumpărat!

O alta idee de coltișor de terasaă sau balcon


Ai aici, de exemplu, un loc de unde poți începe căutarea ta: https://www.biano.ro/produse/gradina

HINT: vezi că există Biano Studio, un loc virtual, o planșă în care poți adăuga tot felul de corpuri de mobilier și decorațiuni, ai instrumente la îndemână, prețuri, furnizori etc.

Eu ți-am dat START-ul, ți-am zis ce ar trebui să faci, cum să începi, să ai și tu încă din primăvara asta, locul ăla, de poveste, al tău. Ok, nu le poți face tu pe toate? Roagă un prieten, cineva din famile sau uita-te tu la tot felul de tutoriale pe youtube, nu ai cum să nu reușești.

Bine, nu zic să-ți construiești propria căsuță de grădină, acolo e nevoie de ceva experiență, dar dacă visezi la o astfel de căsuță, e timpul s-o ai, s-o decorezi, să o vopsești în ce culori vrei tu, să stai să sorbi o cafea acolo, să citești o carte pe terăsuca ei, să te mănânce țânțarii, d-astea… 

Da, știu, dar țânțarii te vânează și-n locuri frumoase și în cele neprietenoase, așa că măcar să te lupți cu ei într-un loc plăcut ție, deși sunt tot felul de soluții pentru a-i ține la distanță.

Un gărduț drăguț, micuț, în balcon, pe margine? Da! De ce nu? Sau plante din acele ornamentale, fie naturale, fie din acele din alte materiale care pot îmbrăca frumos un perete sau balustrada balconului! La fel, poți folosi și o ghirlandă luminoasă cu lumină caldă, cu LED, de preferat, pentru un consum mic si durata mare de utilizare.

Gata, nu-ți mai dau hint-uri că bănuiesc că le ai deja, iar dacă nu le știi, ai BIANO la îndemână pentru a găsi decorațiuni, construind tot felul idei de decor. Nu-ți las fotografiile mele cu balconul de la garsonieră, nci cu cele două balcoane mici de la casa de la curte și nici fotografii cu terasa din spatele casei. Să mai amintesc că am si căsuță de lemn în curte? Da, mi le-am dorit pe toate, le țin pentru mine și familia mea, dar nu le-am făcut peste noapte.

Mi-am propus. Atat. Acum 4 ani a fost balconul de la garsoniera, apoi peste doi ani terasa si căsuța de lemn, apoi a venit și rândul balconașelor, pe rând. Nu dintr-o dată, dar… am încetat să mai visez. Pur și simplu am făcut. Atât.

Succes!

Articol scris cu drag pentru SuperBlog 2022 și Biano

One Reply to “Cum să-ți creezi rapid și ușor locul ăla MAGIC la care tot visezi?!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.