Ai nevoie de sfatul acesta! Mai mult decât crezi!

Ok, stai bine? Te-a așezat? Ești gata pentru a citi câteva rânduri, care te vor ajuta, cel mai probabil, in viitorul apropiat? Nu știu exact pe ce device citești articolul acesta, dar nici nu contează.  Ce contează este ca informația mea să ajungă la tine, să îți poți da seama de valoarea acestei informații, să acționezi în consecință.

Nu știu ce planuri ai pentru anul 2022, eu sper doar să ne lase, sa fie un an liniștit, sa avem grija de planurile noastre ca ele să se întâmple. Acum, nu știu dacă ți-ai propus să construiești o casă, dar sper să-ți iasă pentru că în contextul actual este destul de dificil să iei o astfel de decizie.

DAR, dacă îți dorești să renovezi un apartament, o casă, fie chiar și la exterior, ori îți dorești ceva amenajări in curtea ta frumoasă pe care o vrei și mai frumoasă și aranjată… eu zic că sunt mai multe șanse în direcția asta, decât la construcția unei case.

INSĂ, nu neglijez faptul că poate cineva care chiar își dorește construcția unei case și citește articolul, deci este valabil și pentru această persoană.

Din experiență proprie îți zic că în oricare dintre situații te-ai afla, dacă nu te pricepi mai deloc la materiale de construcții, nu prea e bine să iei de capul tău decizii. Chiar când ai și așa-ziși ”meseriași” la treabă, trebuie să fii cu băgare de seamă, ca nu cumva materialele și cantitățile pe care ți le comunică ei ca fiindu-le necesare, să fie de proastă calitate, prea puține cantitativ sau prea multe și astfel să ajungi la cu totul alte costuri decât ți-ai calculat.

Dacă faci totul singur, înseamnă că te pricepi, dar tot nu vei fi în stare să negociezi niște prețuri cât mai bune, deoarece tu vei cumpăra puțin prin comparație cu alți clienți, deci nu vei fi capabil să ajungi la un preț  cât mai bun.

Așa ajung la partea în care îți zic, în cazul în care nu știai deja, că cineva poate să negocieze un preț bun pentru tine! Mai mult, chiar, te poate ajuta cu sfaturi bune si consultanță pentru a lua cele mai bune și potrivite decizii.

Deci, fie că vorbim despre tencuieli decorative, despre izolații termice sau sanitare sau materiale pentru structură și fundație, nu știu, despre orice ar avea legătură cu ce am zis mai sus, e musai să vorbești cu cei de la Vindem-Ieftin.ro care au un program denumit Depozitul Virtual.

Prin Depozitul Virtual ei își doresc să fie și mai aproape de clienții lor, atat virtual, telefonic, ori you name it, dar și fizic, pentru că se dorește pe termen lung ca aceste Depozite Virtuale să existe câte două în fiecare județ al țării, dar și extindere la nivel european sau global, pentru că e bine să gândești la nivel mare și s-ar putea să-ți iasă dacă te ții de treabă.

Nu degeaba au peste 50.000 de clienți care negocieză prețurile cu Vindem-Ieftin.ro

Sincer, acum 5 ani când m-am apucat de construit o casă, nu știam cum vor evolua lucrurile, credeam că voi tocmi firma, constructorul se va ocupa de tot ce ar fi nevoie iar pe mine nu ar fi trebuit să mă doară capul. Ei bine… m-a cam durut, ce să vezi?!

Da, pentru că au fost momente când tot eu trebuia să caut anumite materiale sau cele necesare prin șantier sau chiar am simțit că sunt ”tras în piept”, cum se mai zice, la anumite prețuri ale unor materiale ce erau necesare, dar pentru care comenzile erau date de firma constructoare. 

Este greu de gestionat, de ținut sub control cât mai corect, de aceea recomand să-ți găsești liniștea și să contactezi un agent al Videm-ieftin.ro, care se va ocupa de tot ce am amintit mai sus, inclusiv faptul că toate materialele îți vor fi livrate ”la ușă”, cum ar veni. Adică la adresa pe care o comunici, ok?

Gata, nu mă mai lungesc că nu are rost. Dacă ai înțeles ce am zis eu aici, dacă ai nevoile pe care le-am enumerat sau poate că o să lei ai, ACUM ȘTII la cine să apelezi, so…îți las și un clip mai jos în care am explicat mai bine, cu puțin timp în urmă, cam ce poți păți când construiești o casă, chiar și când vrei s-o faci ca la carte.Spor!


Articol scris pentru Spring Super Blog 2022 si Vindem-Ieftin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.