Tu, ca bărbat, cum te descurci în ”acea perioadă” din lună a femeilor?

La mine este simplu, nu e complicat deloc, din contră, așa de tare m-am obișnuit cu situația încât îmi vine natural. Aproape că-mi vine mie să-mi cumpăr lunar câte un pachet de absorbante pentru femei. De ce? Cum am ajuns la asta?

Păi. simplu, așa cum ziceam. Ca orice băiat de băiat care a avut o iubită încă din liceu, apoi alte iubite, apoi soție și, aproape inevitabil, ai un copil care să fie și fată, sau două fete (well, la mine e numai una) se pare că ești destul de implicat în treaba asta cu ”nu uita dacă te duci la magazin să-mi iei și mie un pachet de absorbante, te rog!”.

Nu ai cum altfel! Pe bune, nu ai cum, decât dacă nu te interesează sau e un subiect atât de tabu încât… welcome to 2022, mno, revino-ți!

Acum, despre mine, pot să zic că am devenit atât de precaut cu absorbantele încât, am tot timpul câteva la mine, fie în rucsacul pe care-l car zilnic, fie în torpedoul mașinii personale că, na, nu se știe niciodată când este vreo fată sau femeie la… ananghie, dacă mi se permite exprimarea. Sau pe STOP, cum zic majoritatea, deși nu prea-mi surâde cuvantul asta.

Sincer, cred că o mulțime de bărbați ar fi oleacă mai puțin stresați de soții, amante, iubite, fete etc. dacă s-ar opta pentru soluții sustenabile, adică pentru Femi.Eko®

Despre ce vorbesc eu aici? Pai vorbesc exact despre niște produse destul de confortabile, economice, ce pot oferi protecție in perioadele amintite de pana la 10 ore pe zi cu un singur produs.


Sunt produse prietenoase cu mediul, având o utilizare între doi si cinci ani și fiind fabricate din materiale testate, naturale, fără chimicale, prietenoase cu zona intimă, fără iritații, reutilizabile si reciclabile.

Destul de multe avantaje, așa-i? Păi cum să nu fie, dacă o să mai ia și din durerile de cap ale bărbaților, nu numai a femeilor? Gândește-te numai că aceste absorbante Femi.Eko®, de exemplu, pot înlocui cu succes absorbantele care se aruncă după folosire, fiind reutilizabile, deci nu trebuie să mai ajungi la magazin și să cumperi altele la anumite perioade de timp.

Pot fi folosite pe o perioada de peste doi ani, ușor de folosit și comod, au patru straturi ce includ fibră de bambus și pot ține umezeala departe de piele, așa cum ziceam, până la zece ore (în funcție de fluxul fiecăreia, desigur).


Așa cum ziceam, eu am experiență, nu este o problemă mare pentru mine, deși uneori, nu prea ne înțelegem (culmea, chiar și cu experiența mea) la ce tip de absorbant să cumpăr, pentru că una cauți, alta găsești. Fie că vorbim de tipul de absorbant care are diferite niveluri de absorbție, de grosime, de lungime, brand, promoție etc. Înțelegi unde bat?

Adică dacă și eu care am destulă experiență (de peste 20 de ani, da?) tot mai am niște probleme uneori la cupărare sau de comunicare, ce poți spune de băieții de nici 20 de ani, sau, hai, bărbații ce au în jur 25? Îți dai seama prin ce trec ei? Unii, probabil că zilnic! Nu prea se știe, nu prea se vorbește despre, dar poate că unii trăiesc adevărate drame, depresii că nu reușesc să ducă în cârcă treaba asta, lunar! Sunt probleme mari, îți zic! Numai cine nu are ochi să vadă sau urechi să audă, nu știe ce se întâmplă. Este groaznic!

Poate că sunt grupuri exclusiviste pe social media, bărbați care se susțin unii pe ceilalți în treaba asta, se consiliază, mai fac și mișto (cei cu experiență de cei noi ”în branșă”), organizează work-shopuri, teambuildinguri sau cursuri, cine știe? Până unde se poate ajunge?

Gata, eu cam trebuie să plec să cumpăr câte ceva pentru casă și, cel mai probabil, ceva și pentru fetele mele. Sau nu, acum că știu despre alternative, huh? 😉
Articol scris pentru Femi.Eko® si SuperBlog Spring 2022
sursa foto: Femi.Eko®


One Reply to “Tu, ca bărbat, cum te descurci în ”acea perioadă” din lună a femeilor?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.