Cum ar fi să-ți creezi o ținută unică, originală și la un preț decent?

Nu știu alții cum sunt dar eu cand ma gandesc (ca să-l parafrazez pe Ion Creangă) ca erau acum niște ani magazine de second-hand care se găseau cam peste tot, cu binecunoscutul mesaj din vitrină: ”Am primit marfă noua!”, parcă nu-mi vine a crede că s-au cam întors în viața noastră, când credeam că nu voi mai vedea astfel de magazine. Bine, acum pe lângă haine SH, avem si Outlet, ceea ce înseamnă mai multă diversitate într-un astfel de magazin.

Mai mult, ca să fie și mai ușor, eventual dacă ai o problemă cu intratul într-un astfel de magazin, fizic, există în online, simplu, second-hand.ro. Un magazin în care găsești produse Chic and Smart, cum zic chiar ei, unice și originale. Iar pe lângă îmbrăcăminte găsești încălțăminte, accesorii și genți pentru femei și bărbați.


Nice, nu? Eu am intrat de curiozitate să vă cam ce ținută pot încropi de acolo. Pai, destul de multe, având în vedere faptul că de puțin timp sunt ”beneficiarul” unor măsuri ce au devenit din XL și L, un M veritabil, cu veleități de S, chiar. Nu mică mi-a fost surprinderea să constat că-mi pot crea fie o ținută elegantă, de ocazie, fie una sport sau trendy, chiar și unele funny cu motive de sărbătoare (Crăciun, de exemplu).

Da, sunt haine pe care le poți combina în tot felul de stiluri, dacă ai un piculeț de talent la asta, dar dacă nu ai, poți apela, fie la un prieten/ prietenă, fie la nea Google, care știe destul de multe mai ales pe partea de imagini.

Mie mi-au atras atenția în mod deosebit niște sacouri cu care aș merge oriunde, în funcție de eveniment, desigur. De ce să dau câteva sute de lei pe un sacou pe care-l port o dată pe an și care apoi să undeva să se prăfuiască, să se demodeze, să se strice sau să se deformeze, ori chiar să mă deformez eu în niște ani în care nu îmbrac acel sacou? Îți iei un sacou de aici, îl combini cu o pereche de la outlet pantaloni lungi si gata ținuta. Simplu și destul de ieftin.

Mda, cam așa stă treaba. De ce să nu luam lucruri mai ieftine dacă tot nu le purtăm des? Aici sunt și cămășile. Am cămăși pe care l-am purtat de vreo două-trei ori, pentru că de obicei eu mă îmbrac casual, smart casual, dar fără cămăși. La mine niște blugi și un tricou basic, simplu, cu sau fără nasturi, fac minuni. Sau aproximativ, minuni. Eu mă simt bine în stilul ăsta, deci…

Hanorac cu gluga Beefy Sweat

Acum că tot am adus vorba și de faptul că-mi place să mă îmbrac mai lejer, de cele mai multe ori în perioada asta mai răcoroasă, primăvară și toamnă, ador hanoracele, iar pe second-hand.ro la outlet hanorace am văzut niște astfel de piese vestimentare, destul de drăguțe. Unul galben mi-a atras în mod special atenția, dar și unul ce părea tricotat, cu model, gri, mai grosuț puțin.

Gata cu scrisul că vreau să-mi comand ceva haine de aici și mă cam țin de vorbă singur.
Te-ai prins ce și cum, deci…
Articol scris pentru Second-Hand.ro si Spring SuperBlog 2022
Foto Credit: second-hand.ro

One Reply to “Cum ar fi să-ți creezi o ținută unică, originală și la un preț decent?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.