Stiu unde voi organiza teambulding-ul anul acesta!

Nu știu cum se face, dar eu sunt cel de la job pe care pică an de an ideea organizării teambuildingului. O fi și din cauza ca a ieșit bine de tot prima data cand am organizat eu, și de acolo mi se trage, na…

Faza tare e ca anul asta, datorită (sau din cauza) faptului ca am ieșit si din pandemie, atat cat ne lasă, suntem chitiți sa organizăm teambuilding de doua ori. Prima data va fi la începutul verii, iar a doua oară va fi în toamnă. Dar nu toamnă târzie, ci toamna aia frumoasă îmbrăcată în culorile alea frumoase.

Ok, dacă în ceilalți ani am mers în diverse locații de la munte, dar și o dată-n Deltă, mi-am propus ca anul acesta sa organizez teambuilding-ul intr-un hotel la mare. Aer, soare, apa sarată, atmosferă de vacanță cu iz mediteranean. Așa, ca după un pic de research, alegerea a venit natural: Hotel Opal din Cap Aurora.

De ce tocmai Hotel Opal? Și de ce în Cap Aurora? Pai, pun pariu ca mai nimeni de la noi din firma nu a fost la Cap Aurora. Sună destul de exotic, nu? Bine, nu e prea exotic, e cat se poate de românesc, dar cu un feeling destul de mișto, de nostalgie.

Având un buget destul de stramtorat, cum sunt cam toate bugetele din zilele astea, dar găsind o mulțime de facilități la Hotel Opal, mi-am dat seama rapid că este ceea ce mi-am dorit pentru un teambuilding reușit: restaurant pentru evenimente, terasa cu zona de lounge, spatiu de conferințe și… plajă aproape, ce să mai, vorbesc deja de vacanța – Litoral 2022.

Imi doresc sa organizez niște activități tare faine pe plaja marii, in care va fi nevoie de echipe, de o concurență acerbă in diferite probe de indemanare si de comunicare in echipa.
Ceva in genul Survivor, dar, desigur mult mai ușor, neavand suportul logistic al emisiunii amintite.

Însă castele de nisip stim sa facem, voi găsi ceva buget pentru niște găletușe și lopățele, numai bune pentru a construi adevărate fortărețe medievale. Imi doresc ca seara sa avem concursuri de dans, pe diferite teme, dar si un fel de bal-mascat cu tot felul de costumații aduse de fiecare de acasă.

La after-party-uri vom socializa, poate ne vom plimba pe plaja întunecată, vom povesti, vom rade si poate vom canta si la chitara, dacă avem pe cineva care sa stie cu ea. Dacă nu, ne descurcăm noi cumva, pentru ca-mi doresc sa fie mai mult decat un teambuilding clasic, imi doresc ceva care sa uneasca oameni si sa ne aducem aminte cu drag de toata experienta.

Faza e ca atmosfera aia de mare este excelentă, briza marii mangaie si rascoleste amintiri demult uitate, fiind mediul propice pentru ca oamenii sa interacționeze excelent între ei.

Acestea fiind zise, ar cam trebui sa las textul asta sa dospeasca, ca am treaba, am de planificat un teambuilding in cele mai mici amănunte, nu vreau sa ajung cu o luna înainte de plecare si inca sa mai trasez tot felul de sarcini, sa nu stiu pe cine ma pot baza, ce activități vom face etc.

Articol scris pentru Hotel Opal si Spring SuperBlog 2022

One Reply to “Stiu unde voi organiza teambulding-ul anul acesta!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.