Orange Nivo – Smart + abonament accesibil, “cu de toate”

Începând de azi, Orange introduce în portofoliul său smartphone-ul Orange Nivo. Creat sub brand propriu, telefonul are funcţii diversificate, ce permit accesarea unor servicii precum internet prin tehnologia 3G şi HD Voice, şi este disponibil clienţilor Orange la un foarte bun raport calitate-preţ.Orange-Nivo-2

  Orange Nivo poate fi achiziţionat începând de la 1 euro (TVA inclus), preţ valabil pentru abonamentul Cangur 18, la activarea unui nou contract sau la prelungirea unui contract existent pe 24 de luni.

    Sau, si aici va dau un pont, daca aveti intre 18 si 26 de ani, intrati in programul Orange Young si puteti activa abonamentul Fluture 12, la care veti avea Nivo la un pret de 39 de euro.
Iar daca aveti un telefon vechi, bagati-l la buyback si mai reduceti cu 10 euro pretul telefonului. Rezulta 29 eur + taxa abo in avans pe 2 luni, aprox. 230 lei.

     Fluturele 12 (12euro, tva inclus) ofera (nu poti face cost suplimentar): 
* nelimitat SMS in retea, Yahoo si Facebook (intrand din portalul Orange)
* 300 MB internet
* 150 minute nationale si international fix (PONT: daca-l faceti intr-unul din judetele cu oferta locala, mai primiti un bonus de 100 minute nationale lunar; aici intra si Bucuresti si Ilfov)
* 3000 de minute in retea
* apeluri si mesaje gratuite prin aplicatia Libon, pe care o descarci din Google Play.
PONT: daca nu ai intre 18 -26 ani poti lua telefonul in aceleasi conditii, daca declari un alt utilizator, tu fiind titularul.

Dotat cu cel mai nou sistem de operare Android, Jelly Bean, cu un ecran mare, de 4 inchi, cameră de 5 MP, filmeaza HD, procesor performant Snapdragon Dual-Core 1 GHz şi memorie internă de 4 GB, Orange Nivo asigură un acces rapid la paginile de internet dorite, precum şi la e-mailuri, iar documentele ataşate pot fi citite direct pe telefon. Utilizatorii pot face fotografii la rezoluţie înaltă şi le pot împărtăşi cu prietenii, prin e-mail şi mesaje multimedia.  În plus, deoarece telefonul este compatibil HD Voice, clienţii se pot bucura de apeluri cu un sunet clar şi reducerea zgomotelor de fundal în timpul convorbirilor.

orange-nivo

Cu ajutorul serviciului Orange Expert disponibil la Orange shop, prin telefon sau în magazinul online, clienţii au la dispoziţie consiliere specializată şi pot învăţa astfel mult mai repede să-şi folosească noul smartphone. De asemenea, serviciile Orange Expert includ transferul pe noul smartphone al conţinutului existent în vechiul telefon, instalarea aplicaţiilor şi actualizarea software-ului.

În strânsă legătură cu dorinţa sa de a face lumea digitală accesibilă pentru cât mai mulţi clienţi din România, Orange le oferă acestora telefonul Nivo la un preţ convenabil şi posibilitatea de a utiliza uşor cele mai noi servicii şi tehnologii.

10 Replies to “Orange Nivo – Smart + abonament accesibil, “cu de toate””

 1. ma uitam de ceva vreme dupa un smarphone cat ma ieftin.am vrut sa il iau pe cel scos de alcatel dar asta cred ca are un raport pret-calitate mai bun. o sa intru pe site-ul orange sa vad acolo mai bine ce variante mai sunt. as vrea un abonament cat mai mic. cel la care nu pot face cost suplimentar mi se pare destul de ok

 2. pana la asta, alcatelul 991 era cel mai ok. acum, asta este o alegere buna. sunt curios cat va fi la liber, alcatelul e acum aprox 550 lei la orange. te tin la curent 🙂

 3. Păi se putea să nu lipăi şi p`acilea? 😀
  Ei bine, dragă mandachisme, ia să te mai las mască cu ceva: io n-am avut niciodată tel. mobil şi nici nu-mi trece prin minte să am. Mi-ajunge ăla fix din casă, din ebonită neagră. De ce? Pentru că nu-mi place să vorbesc la telefon !

  1. M-ai lasat fara replica. E bine sa nu depinzi de telefoane. Eu cel putin il am doar ca sa am contact rapid cu familia, dar in general nu prea vorbesc. Mai mult pe mail, fb…

 4. Cum nu depind de pantofi, tot aşa nici de telefon nu depind. Îmi place să fiu independent (sau nonconformist). Plătesc abonamentul la Romtelecom 45 lei pe lună, deşi vorbesc doar de 3 lei. Cam 30 de minute pe an !!!

 5. Sunt interesata de acest telefon dar nu stiu costul total pe luna, mai mult as vrea sa iau telefon doar asa sa il am nu as vrea nici un abonament. Poti sa imi spui care este costul lunar adica pretul abonamentului?

  1. Buna. Acum este Best Deal la Orange. Il poti avea cu numai 9 euro daca dai un telefon vechi la schimb, si cu doar 15/16 euro pe luna. Adica cu un abo. Cangur sau Tigru 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *