Autoeconom.ro, probabil cea mai buna platforma online pentru gasirea unui service auto bun

imagesAm masina. Conduc zilnic, si am carnet de aproape 14 ani.
Wow, ce-a trecut timpul. Am avut cateva masini pe mana (si picior, 91fa0a319f9e68e6270175e5aa8e1509caci masina se conduce mai ales cu picoarele, first!). De la Trabant am plecat, si imi aduc aminte ca ani la randul dupa ce am trecut si la alte masini, principalul “service” eram eu si familia pentru treburile mai usoare si incropite pe trotuar, cu riscurile de rigoare. Nu erau multe service-uri acum 10 ani. Si daca erau, erau pline, si nu te baga nimeni in seama pentru… un nimic.
girl-mech-500-5                    Vecina?;)                                               
Asa ca mai apelam, la vecinul, la alt vecin sau vecina, care cunoaste un alt vecin, care vecin are un prieten care stie el pe cineva de la un service si e mecanic, care la randul lui are un prieten mecanic care e liber profesionist ca, na, castiga la negru mult mai bine si… aproape ca iesea ceva bun, dar pentru cat timp? Si era safe? Cine era raspunzator pentru urmari? Hmmm..
4FCC9B275744C22A53E8DF3AFCB1EVecinu’ priceput?

De vreo 7-8 ani, apelez numai la service-uri autorizate. Cel din proximitate imi este cel mai util. Am mai mers cat am avut masina in garantie, chiar la service-ul autorizat, dar practicand preturi mari, si fiind mai departe de mine, i-am evitat, apoi.
Am tot cautat si testat, service-urile din apropiere, care sunt vreo 3 – 4 (Bragadiru, Ilfov).
Mai intai intreband pe unul-altul, adunand pareri, si investigand mai ceva ca un detectiv, mai apoi chiar ducandu-ma personal si asistand la reparatii.
cars-girls-500-hot-mechanic-car-babe-4wtmkCine nu ar asista la astfel de reparatii daca ar fi… reale?    

Can am capatat incredere, am si lasat masina pentru reparatii. Dar personal, recomand ca sa fii acolo cand este reparata, sa fii sigur de ceea ce se schimba la masina sau ce “grija” are mecanicul ca-si face treaba ok.

Eu mi-am gasit, service-ul, si nu am o alternativa, momentan. DAR “cineva” s-a gandit sa faca o platforma online (pe web si pe mobil) care sa te sustina in cautarea de oferte de service, si de serviceuri, si care este fosrte utila, ca te poate scuti de multe drumuri pe la diferite service-uri.
autoeconom_logo_service
Platforma se numeste autoeconom.ro si este disponibila non-stop 24/24 ore.
Poti cere o oferta online, pentru problemele tale, la service-urile prezent,e pe site, si poti cauta serviceurile din apropierea ta, pe o harta interactiva.
romanian_pinned_map_big
Gasesti si un Blog, cu informatii, precum si Sfaturi Utile pentru toti posesorii de masini, cu diverse “tips&tricks”, pentru evitarea problemelor.
Platforma este foarte usor de utilizat si intuitiva. Iti faci un cont de utilizator, si daca ai o problema ai un formular in care iti poti descrie masina (model, an, carburant etc) si chiar incarca fotografii cu problema pe care o ai.
Se trimite la serviceul/rile din localitatea unde doresti reparatiile sau o oferta de pret, si… Alegi ce ti se potriveste, cand primesti raspunsul!
autoeconom.ro_

Chiar zilele astea am o problema la o planetara sau capat de bara, sau mai-stiu-eu-ce, si ma tot gandesc cat ma va costa, si in cat timp va fi gata, n-ar fi rau sa trimit o cerere acum cand stiu ca exista autoeconom.ro (pagina facebook)
Cine stie? poate imi schimb serviceul, ca lupta e acerba, si castigati suntem noi, clientii cu probleme 🙂
auto-mechanic-career1

Articol scris pentru Autoeconom.ro si Blogal Initiative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.